Jump to content

Recommended Posts

Posted

ovaj album je jebanje mame bre,nadrkan kao pitbul!

solaze mogu komotno na neki prog metal album,ni brutalnosti ne manjka,a o svirci necu da trosim reci,na albumu gostuje Kelly Shaefer,pametnima dosta.

mnogo dobro,svi da nabave! :rockdevil:

Posted
ovaj album je jebanje mame bre,nadrkan kao pitbul!

solaze mogu komotno na neki prog metal album,ni brutalnosti ne manjka,a o svirci necu da trosim reci,na albumu gostuje Kelly Shaefer,pametnima dosta.

mnogo dobro,svi da nabave! :rockdevil:

znaci svidja ti se album komso :pivopije:

Posted

Ja sam ga slusao sinoc nesto mi fali dete mu , mislim da je i produkcija bas losa . Posebno bubanj, i gitare trebale da budu jace.

Mislim da cak jebeni prvi album ima bolju produkciju, a da ne pricam o In Dark Purity...

videcemo treba da se slegne jos :).

Znam da mi je samo Firestorm jebanje mame !

Posted

Preslusavam ga svaki dan od kada sam ga skinuo.... navlacim se polako. Ali mi je Firestorm i dalje keva od pesme, prava Monstrosity pesma.

Ne znam sta su radili sa produkcijom, ali ovo definitivno nije u njihovom rangu, ili su toliko pali da nisu mogli da priuste neki normalan studio. Ne verujem da je Rutanova Mana skup studio , bar za bend kakav je monstrosity...

Posted

Okej je novi album. No nista specijalno. Previse zamornih momenata..ali ima i dobrih, koji izvlace album. Onaj riff koji otvara "Firestorm" je thrash ludilo..instituciona pesma..Divisons Of Darkness i Triumph In Black jos bih izdvojio od boljih. Ne mogu bas mnogo da sudim o albumu, jer slusah jos samo dva albuma, novo solidno je ovo. Al' bolji novi Vomitory : )

Posted

Mike Hrubovcak - Vocals (Azure Emote, Divine Rapture, Vile (US))

Mark English - Guitar

Mike Poggione - Bass (Capharnaum (US), Lecherous Nocturne, ex-Scab Maggot)

Lee Harrison - Drums

• 1 month later...
Posted (edited)

Bre, meni je album fenomenalan, bolji od Vomitory-ja. Proukcija je odlichna, ne znam zashto vam se ne svidja.

Edited by Akumu
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Савршен албум, као и сви до сада. Неки моји пријатељи веле како им је после Империјал Дум-а ово најбољи албум, ал' ја не знам да л' бих баш толико далеко иш'о...

Posted
Савршен албум, као и сви до сада. Неки моји пријатељи веле како им је после Империјал Дум-а ово најбољи албум, ал' ја не знам да л' бих баш толико далеко иш'о...

Dobar je skroz-kada pogledas svi albumi su im dobri :da:

ali moj favorit je ipak In Dark Purity :muzicar: