Nisko_Se_Mazim Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Posto dokolicarim imao sam vremena pa sa poslusao sve Monstrosity albume od prvog do poslednjeg Moje ubedljivi favorit je Rise To Power(uh brate koje kidanje),a prati ga In Dark Purity Ostali albmu su samo-odlicni Kako bi voleo da gledam ove momke uzivo-bend koji itekako vredi Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Ma kakav meni je rise najgori njihov album... Quote
Nisko_Se_Mazim Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Daj bre-ne preteruj Ukusi su razliciti Quote
Speed_Dead Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 realno prvi snimci su standard kada se radi o idejama i tehnici . posle toga ,,nako al u odnosu na ostale bendove i dalje pale i zare Quote
Josif Visarionovič Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 meni je ovo sranje bend,ne znam zasto ali nimalo mi se ne svidja Quote
Speed_Dead Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 sad si lupio ko zmaj,kako moze da bude sranje?? aj ako ti se nesvidja ok , al nije to tribute to Saban Saulic pa da kazes sranje Quote
Speed_Dead Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 samo sebi ubijas kredibilitet po pitanju elementarnog poznavanja muzike...al ,zato je tupak bolji od monsrtositija... Quote
Lunar Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 samo sebi ubijas kredibilitet po pitanju elementarnog poznavanja muzike...al ,zato je tupak bolji od monsrtositija... LOL, sto je elementarno znanje poznavanje Monstrosity-a ? XD Covek ima ukus i ako mu se nesvidja ili mu je sranje jebesga takav mu je ukus. On tebi to isto moze reci za TuPaka , jer je tebi to sranje a njemu nije. Uskusi. A sto se tice Monstrositya , grupa je jedna od onih retkih grupa koje svakim svojim izdanjem zadovolje fanove. i svaki disk im je Odlichan. Meni je lichno najomiljeniji album Rise to Power , ali stvarno i ako ponekad nestanu u magli i treba im dosta da izbace album, svaki album im je odlichan. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 (edited) Prodajem: Monstrosity In Dark Purity Monstrosity Enslaving the Masses potpisani tony norman, fisher . orginali naravno, u odlicnom stanju ( nema otisaka u bukletu, cd nije izgreban/slusljiv je itd. ) . Ako nekog zanima sve informacije : [email protected] Edited November 7, 2009 by Frubi_ZMIJA Quote
Speed_Dead Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 @neprd Monstrositi je do jaja Quote
cotoha Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 ahahahahahaha!!! kakav odgovor, posle godinu i po dana xDDDD Quote
Tower... Posted May 27, 2010 Report Posted May 27, 2010 (edited) Uputio me Dača iz Nadimača u ovaj bend, fazon, prekjuče, i IZUVA. Edited May 27, 2010 by Tower... Quote
Maunator Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Prvo mi je stigla ova poruka od Metal Maniac Agency na Putrid Blood MS: "Hello guys, Could you help us in booking a show for Monstrosity (Death Metal Masters - USA) and Corpus Mortale (Brutal Death Metal - Bulgaria) in Serbia in august ? The requests are very low. Waiting for your reply asap. Alex" Pa, kad sam pitao koji su zahtevi: "Well we would need - 800 euro fee - accomodation, drinks, catering, meals, showers - we come with backline and travel by vans. - free date 31th of august What do you think? Please let me know asap." Tol'ko od mene, pa ko je voljan, nek' organizuje Quote
cotoha Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 konačno da se pogleda i ovo.. bilo gdje u blizini ako ne bude u bgu. Quote
Speed_Dead Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 ja idem u Skopje na njih.. teskod a ce ovde biti ... slabo bi ljudi bilo Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 Samo cu reci nikad se ne zna:) Quote
Маузер Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 (edited) Shone dovodi Monstrosity! Edited June 9, 2010 by Jarac Quote
Ranis Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 Shteta...pizdarija bend...al' shta ochekivati kad deicide nakupi jedva 300 ljudi... Quote
Maunator Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 Postoji šansa da Monstrosity i Corpus Mortale zasviraju u Šidu krajem avgusta. Ako i kad bude zvanično, javljam. Quote
Defunctus Posted June 14, 2010 Report Posted June 14, 2010 (edited) ja videh ovde: http://cmar-net.org/forum/viewtopic.php?t=55475 "Datum je 31.08.2010. Cijena ulaznica 1000 din pretprodaja, 1200 na ulazu." Edited June 14, 2010 by Defunctus Quote
Recommended Posts