Baal Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Jel' se sećate ove avanture? Meni je ovo najbolja avantura ikada, nešto najbolje što je izašlo iz Lucas-a. Ne mogu nigde da nađem diskove po kući, tako da sam sada stavio da skida preko torrenta da se malo podsetim starih dana.
Angelystor Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 to nidzo! I mene je ovo jedna od najboljih avantura svih vremena!!! 3 put premotavah igricu inache, i svaki put sam je pozajmljivao od drugog lika kvlt pricha, kvlt fazoni, neverovatno jaki likovi... My name is Manny Cavalera..I'm your new travel agent
Baal Posted October 21, 2006 Author Report Posted October 21, 2006 To Igi! Tebe sam i čekao da se javiš. Skinuo sam igru, ponovo se vraćaju uspomene, znači najjača igrica ever, i dan danas izgleda sveže.
Angelystor Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Inace ovo je jedina igrica koju bih stvarno voleo da posedujem na originalnom disku. U Bugarskoj sam nashao, ali mislim da je booklet bio na bugarskom pa zato ne uzeh..
Жвакић Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Dobra je igrica. Stigao sam do drugog cd-a, ali sam zaglavio na jednom delu gde mozes obici mnogo lokacija i imas puno stvari u inventaru pa nisam znao sta da cinim...
Angelystor Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Pitaj, mozda mozemo pomoci, ja se secam jos uvek dosta stvari..posebno ranijih faza
Baal Posted October 22, 2006 Author Report Posted October 22, 2006 A možeš i da kucaš Grim Fandango walkthrough na google.
Valinion Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 jebiga, igra je stvarno teska. ja sam cesto koristio walk.
DJ_raBo Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Igra je do jaja. Zadnji put sam je igrao tu negde kad je izasla '99 cini mi se i od onda sam pokusavao 100 puta da je ponovo nabavim, ali mi nije uspelo
darthmoog Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 posle Doom-a 2 omiljena igra...presao sam je milion puta...mislim da je imam negde jos uvek...extra,extra...prica,izvodjenje,atmosfera...sve je extra 10/10
Orbituated Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 skinuh to cudo preko torrenta nekog ...pitaj boga kako ga nadjoh .. znaci sve lucasartsove igre su vrh .. grim fandango je jos i negde na kraju cele te slavne epopeje avantura
BodyRemover Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 lepo sto se neko setio... prejaka igra, jedan od tih kultova, hall-of-famera koje ce se igrati i za 30 godina.
darijus Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 (edited) ja je skinuh inspirisan ovom temom... davno je bilo...zaboravio sam...vidim da je na dva diska... ali je na full instalaciji teska samo 40 i kusur mb...wtf...? jel bese trazi dodatna instaliranja kako se prelazi ili...??? Edited November 3, 2006 by darijus
Bole Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Presao sam je vise puta, igra je prosto genijalna, ima atmosferu kao da si u igri , kao neki najbolji film sa odlicnom muzikom i svim sadrzajima
Devilweed Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Nisam ocekivao da ce Fandango da se nadje ovde. Zaista posebna igra. Jedinstveno. Imam je ovde negde, ali mislim da ima error negde [zadesi se kada si pod vodom u onim rudncima]. Treba da je opet nabavim...
Жвакић Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Ортак ми је дао игрицу, али не ради звук и нећу да је играм без тога. А игра ми се јер је несам прешао!
Калавера Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Ako ti je još uvek aktuelno, pusti pp, snimiću ti ja igru. Znam da se to olako izgovara, ali najbolja igra ikad. Nabavih nekom prilikom i muziku iz igre na duplom disku... genijalno.
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Ako ti je još uvek aktuelno, pusti pp, snimiću ti ja igru. Znam da se to olako izgovara, ali najbolja igra ikad. Nabavih nekom prilikom i muziku iz igre na duplom disku... genijalno. Na duplom disku?!? Ajde please uploaduj to negde Ja sam svojevremeno skinuo nekakav soundtrack, 30ak "numera" - 40ak minuta...
Калавера Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Pazi 'vako; dupli disk je additional game soundtrack, a postoji i original game soundtrack. Upload sa dial-up pristupom? Ne znam... Rado bih ti ovo dostavio, ali ako se ikako moze upload preskociti.
Platina Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Kad se samo setim ove igrice Mislim da je jos uvek imam negde kuci ali pitanje je dal uopste radi.
Калавера Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Snađoh se nekako za upload. Dakle: Additional Game Soundtrack CD1 Additional Game Soundtrack CD2 Ukoliko nekom treba i original game soundtrack, mogao bih i to uploadovati.
VooDoo Chile Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 E baš sam razmišljao da l' da je instaliram... mislim da ću ipak da je igram ponovo!
Recommended Posts