darthmoog Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Ih bre kako nema teme o ovome bendu... Politicki thrash metal bend...mainstreamu poznat po pesmi Indepentend...rasformirali se 2000 godine...dosta ljudi je culo za ovaj bend ali niko nije hteo da napravi temu..ili je bila pa je nestala kao veci deo ovog foruma Quote
RNA Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 (edited) Odlican bend do albuma "American Way". Posle toga su smorili. Ali rani radovi su bili odlicni. Ostace upamceni i po legendarnom koncertu sa Atrophy kod nas 1991. Edited November 5, 2006 by RNA 1 Quote
darthmoog Posted October 21, 2006 Author Report Posted October 21, 2006 meni je independent odlican album... Quote
Жвакић Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Ja imam samo pesmu "Nezavisan" i dopada mi se. Quote
darthmoog Posted October 21, 2006 Author Report Posted October 21, 2006 pokusaj da nabavis ostale albume neces zazaliti.. Quote
Жвакић Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 pokusaj da nabavis ostale albume neces zazaliti.. Pokusao sam da skinem sa net-a, ali nisam nasao. Maler! Quote
lemmy sixx Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 "Ignorance" je odlican album.Pesma "Death Squad" jebe keve. Slazem se sa Boskom da je "American Way" sranje.Ima jedna pesma koja lici na R.H.C.P.Uzas nad uzasima!!! Quote
dr.lecter Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Odlican bend do albuma "American Way". Posle tog asu smorili. Ali rani radovi su bili odlicni. Sotace upamceni i po legendarnom koncertu sa Atrophy kod nas 1991. Hoces da kazes da je HEAL losa ploca??? Pa kad cujem naslovnu uvijek sjebem vrat za sledecih 10 dana plus se na albumu nalazi i njihova naj stvar Low Quote
RNA Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Ne kazem da je los album, ali me generalno smori kad ga slusam celog. Quote
Death rider Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 odlican bend!!! njima je bila menadzerka zena maxa kavalere.. Surfuj nikaragvom ....kec,kec,kec...!!! !!! Quote
RNA Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Uostalom, oni i Heathen su bili na truneji sa Sepulturom po Evropi 1991. A i dvojica clanova i zbenda, Vajli i jos jedan, zaboravio sam koji, su gostovali na jednom Soulfly albumu. Ionako svi i dalje zive u Feniksu, kao i Kavalera. Quote
darthmoog Posted November 5, 2006 Author Report Posted November 5, 2006 izgleda da se ponovo okupljaju povodom izdavanja novog dvd-a...valjda ce biti novi album Quote
Mega_Deda Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Skinuo sam prvi i treci album, i onako na prvo slusanje zvuci fino, a verujem da cu nakon malo vise slusanja moci da istaknem neke svoje favorite, za sada, generalno mislim da je ok. Nadam se da cu do veceras skinuti i drugi i cetvrti album... Quote
Speed_Dead Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 jebeno odlican bend, jes da ih zovem sikret rajh, al su mi uvek u srcu kad se skace po nekom mosh pitu, Surf Nicaragua,Ignorance,The American Way -vrcaju ko medvedi na speed-u, vredi slusati 1 Quote
Thrashformers Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Stvarno dobar bend,American Way mogu da slusham ali nije mi najbolji album definitivno,ja najvishe slusham Ignorance,Independent...Heal je dobar ali ume da me smori... 1 Quote
SkullKrusheR Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 surf nicaragua ep i ignorance su najjacha izdanja ovog benda. the american way moze proci, a sve posle toga je mlako. najjache pesme surf nicaragua i death squad. 1 Quote
Grob Bez Dna Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 hm, ne mogu da verujem da je samo meni american way omiljeni album... i da, posle toga su malo poceli da blede, ali su slusljivi... 1 Quote
vudun Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Možda. Meni pak ''Independent'' fino leži. Znam samo da je ''Heal'' sranje od albuma. 1 Quote
SkullKrusheR Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 +1 mada mi je surf nicaragua najjache izdanje, bez obzira shto je ep. a question ep nije losh uopshte. 1 Quote
Patriarch Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 hm, ne mogu da verujem da je samo meni american way omiljeni album... i da, posle toga su malo poceli da blede, ali su slusljivi... ne očajavaj i meni je... Quote
salebghouse Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 sad bas slusam ignorance,mnogo dobar na prvo slusanje Quote
Recommended Posts