darijus Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 (edited) jedan od najpotcenjenijih bendova koji su se pojavili u zadnjih 20-tak i kusur godina... iskreno...ne znam zasto... koliko god komentar bio subjektivan... meni su jedan od omiljenih... cist(u onom bukvalnom smislu reci...) progresiv rock/metal...a uz to i trio...(ala-rush rispekt...) od vokala se jezim...prodao bih dushu djavolu da imam takvog pevaca u bendu...(ne da je neki tehnicar...daleko od toga......) pa valjda je neko slusao u pizdu materinu...??? http://en.wikipedia.org/wiki/King's_X Edited October 22, 2006 by darijus Quote
Vlaja Buraz Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Slušao je Matija, samo pitanje je hoće li doći ovdje. Ja skinuo Dogman. Nisam impresioniran. Alternativa 1/1. Quote
darijus Posted October 22, 2006 Author Report Posted October 22, 2006 (edited) Ja skinuo Dogman. Nisam impresioniran. Alternativa 1/1. dogman je keva. cak sta vishe...iako nema solaze...(???)...jedna od najboljih "izolovanih" pesama nekog benda koje sam ikad cuo... mada losh izbor za pocetak... Edited October 22, 2006 by darijus Quote
Vlaja Buraz Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 mada losh izbor za pocetak... Ali dobar izbor za kraj. Quote
darijus Posted October 22, 2006 Author Report Posted October 22, 2006 Ali dobar izbor za kraj. sa obzirom da slusas one japance... komentar ti je rodjen za spustanje... Quote
niking Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Ja sam skinuo Dogman i meni se to bas svidja... ovo ostalo nije ni da sam pokusavao... a ja sam, naravno i skinuo bas zbog ovog dela: In any case, by 1992 grunge was at the peak of its popularity and the group's trademark sound in no way resembled that of commercially successful acts such as Soundgarden or Pearl Jam (though, ironically, King's X were partly responsible for inspiring grunge; Pearl Jam bassist Jeff Ament once said, "King's X invented grunge"). Quote
darijus Posted October 22, 2006 Author Report Posted October 22, 2006 tesko da su izmislili grunge... ali dobro...ima kao nekog smisla... king's X ti dodju all-around bend...svasta sviraju...takoreci fusion... a da ne pricam sto su mrak muzicari... djitras odsvira pet mlakih sola...i onda uzivo odcepi shred samo takav... Quote
darijus Posted March 3, 2007 Author Report Posted March 3, 2007 nek neki svemocni moderator shibne ovo na rock podforum... ima pivo/zestoko/holandjanina/cryst-meth od mene... sta god je popularno danas kod mladjarije... Quote
DragonHeart Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Sto si onda otvarao temu na ovaj podforum kad si znao da tu ne pripada Quote
darijus Posted March 3, 2007 Author Report Posted March 3, 2007 o da...pripada tu itekako... no to ti ne bi znao ni za tri zivota... Quote
darijus Posted March 29, 2007 Author Report Posted March 29, 2007 oh gospode... kako savrsen bend... np-cigarettes... Quote
darijus Posted March 29, 2007 Author Report Posted March 29, 2007 (edited) to je raj u poredjenju sa mogućnošću da pričam sa tobom... Edited March 29, 2007 by darijus Quote
DragonHeart Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 (edited) Hehehe Edited March 29, 2007 by dragon heart Quote
Recommended Posts