knight Posted February 21, 2007 Author Report Posted February 21, 2007 Ako saznas that girl ko je drob1 uruci joj CD... nemam pojma kad ce okup.A place Mica Vestica sa foruma 9. Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 pih...pa kakvo je to plakanje bez mene i Konana? enivej,kad ce spot?bre Quote
*nitro* Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 niste u toku - spot je ugledao svetlost dana! Quote
Axeanosilas Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Сад сам скинуо песму Маг и слушам је већ трећи пут узастопно. Твој глас хипнотише. Ако икада постанем паганин (то јест, ако се вратим старој вери, како ти волиш да кажеш) то ће бити због тебе. Само настави овако. Слава Перунку. Quote
knight Posted February 24, 2007 Author Report Posted February 24, 2007 hvala zasto ja nisam u toku da je spot izasao... Inace s onim snimcima ima dosta posla i nece to skoro,pa mozda oko 20.marta. Ako uopste uspem nesto da izimprovizujem,posto em sto ukupno ima jedno 14 minuta,a od toga 12 se ne vidi nista,a pesma ima 3:27 tako da jedno bar minut i po treba improvizovati nepostojecim materijalom. Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 kad cu ja da odgledam spot?gde da ga nabavim? Quote
knight Posted February 24, 2007 Author Report Posted February 24, 2007 (edited) kad ga sacinim bice verovatno na sajtu... Sto ti i konan niste dosle na snimanje da malo placete kad se vec bunis,kakvo je to plakanje bez vas? Edited February 24, 2007 by knight Quote
Buddha Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 btw, knight je YUmetal clan #6066 Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 kad ga sacinim bice verovatno na sajtu... Sto ti i konan niste dosle na snimanje da malo placete kad se vec bunis,kakvo je to plakanje bez vas? ja sam to veche izigravala bebisiterq;) a za Konana nem' pojma plakala sam ja,ali krishom,jer nisam prisustvovala tom velichanstvenom dogadjaju Quote
CAPSLOCK Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 ja sam to veche izigravala bebisiterq;) a za Konana nem' pojma plakala sam ja,ali krishom,jer nisam prisustvovala tom velichanstvenom dogadjaju EMO, MOGU TI JA DAM CD, AKO OBECAS DA NECES PLAKATI OD SRECE Quote
knight Posted February 25, 2007 Author Report Posted February 25, 2007 (edited) Ljudi aj malo sacekajte,ti si rekao da je taj spot koji je neko pravio od onih snimaka los,aj sacekajte dok ga ja sacinim jedno mesec dana i svima lepo btw, knight je YUmetal clan #6066 ah da, i ja se ponekad odusevljavam tim brojem... Edited February 25, 2007 by knight Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 EMO, MOGU TI JA DAM CD, AKO OBECAS DA NECES PLAKATI OD SRECE Emooooo,faja ti a jel mogu da rezem vene od srece? Quote
MC Hammer Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Samo ako prethodno zaveštaš organe. Quote
knight Posted February 28, 2007 Author Report Posted February 28, 2007 nadam se da cu do sledeceg petka i izmontirati one snimke,bar malo Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Ja sam u posedstvu tog materijala koji se zivotom placa poslednjih dana.... U slavu rogova nasih,ziveo Perunko!!! Imam nemontiran materijal,samo za sladokusce Quote
Anоnymous Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 I USE CAPS LOCK BECAUSE I WILL BECOME NOTICED, POPULAR, AND GOOD IN BED. Quote
SHUB- NIGGURATH Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Brate poslusao sam ovaj tvoj projekat po preporuci jednog mog prijatelja... Moram da ti priznam da sam stvarno prijatno iznenadjen!!! Ovo je covece kao king crimson uvucen u avangardu sa vrhunskim tekstovima o slovenskoj mitologiji. Pored toga sto si pokazao da si na veoma visokom nivou sto se tice komponovanja procenio sam da si na zavidnom nivou sto se tice sviranja i poznavanja razlicitih vrsta muzike uopste. Svaka cast!!! Samo guraj napred i ne obaziri se na one koji ne mogu da shvate tvoju (slobodno smem reci) VANVREMENSKU muziku! Quote
Anоnymous Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Ја умем да пронађем ш,ђ,ч,ћ,ж,њ,љ,џ на тастатури!!! A "з"? Perunko je domet. Quote
Dowla Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Knight je napisao da Perunko nece biti koncertni bend Quote
Grobodan Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 preslusao sam i ja ovaj doista hrabri i prorocansko nastrojeni bend,sta reci...steta samo sto zivimo u srbiji,pa projekat ne moze da dozivi punu afirmaciju.sve nade su u butcherian vibe-u,kao promoterima novih i naprednih pravaca u muzici Quote
Recommended Posts