knight Posted May 6, 2007 Author Report Posted May 6, 2007 MySpace je postao tesan: http://www.last.fm/music/Perunko+%28Nikola+Milosevic%29 http://www.last.fm/group/Perunko+%28mag+fa...dinite+se%21%29 http://www.last.fm/event/193443 Svi koji koristite Last.fm, osećajte se slobodnim da se prijavite u fan group (srednji link). Ja sam odusevljen onim tekstom na biu! Ko god da ga je pisao hvala mu veliko. Quote
hand banana Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 nema na čemu. bilo nam je zadovoljstvo. a sada kaži kad će spot? Quote
knight Posted May 6, 2007 Author Report Posted May 6, 2007 c, pa ne znam... snimak je los,mada mogu nesto da improvizujem... ali nece biti to to Quote
Psycho_Magnet Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Ajdee mozhe da se naprawi neshto od onoga... Snimak je FENOMENALAN, ofkors! Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 snimq fale ~srednjovekovne~ maloletnice Maze,kad ce nesh' novo? TEMA NE SME UMRETI Quote
knight Posted May 26, 2007 Author Report Posted May 26, 2007 snimci su cool comare to bullshit... ne mogu da se gubim u njima i nalazim onih 5 sekundi koje valjaju,a sta onda da uradim sa ostatkom pesme....? Kad ce nesto novo? Pa sto se tice perunka...hm ne bas tako skoro. Skoro bi mozda mogle da budu 2 pesme ali ne znam da li cu ih kaciti na sajt...mozda. 20. juna ce biti koncert u studentskom gradu,nekog ,,benda'' koji je nastao iz kursa/radinice koju je vodio Papa Nick. Tako da se sad poprilicno spremaju stvari za to. Probe traju po 4-5 sati. uskoro cemo to i da snimimo. Radi se nekoj avangardi,ali vise ethno(Afrika,Indonezija)/jazz. Ne znam jos kako se zovemo, uglavnom smislili smo narod i verovatno cemo se zvati po njemu. Naravno uz narod ide i mitologija itd... Quote
CAPSLOCK Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 UP THE IRONS, BROTHERS OF AVANTGARDE METAL UNITE!! PERUNKO TILL DEATH!!!! Quote
knight Posted June 1, 2007 Author Report Posted June 1, 2007 (edited) knjaa...odlozen je koncert od 20. juna za septembar...malo se smorih...neorganizovan dom kulture Stud. grad Edited June 1, 2007 by knight Quote
Epona Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Ovaj covek je muzici dao jednu sasvim novu dimenziju!!! Ili nekoliko... Quote
Brace Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 A jel' se zna ko ce biti u tom ansamblu koji treba uzivo da odsvira kompozicije Perunka? Quote
██████████ Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 (edited) RECENZIJA PERUNKA (20.07.2007) Iz moje perspektive nije niti sarkastično, niti ironično, niti zabavno kada neko ne ume da svira. edit: a namerno-brljavim trip je out. ja se inace prezivam PERUNovic...tako da ovo mora da je dobro...lol... ps pagani jel bi ste ubili za moje prezime,a??? Vredelo bi samo da si Perun Perunović. Ili Sapun Perunović, u najmanju ruku... Edited June 20, 2007 by ██████████ Quote
Apeiron Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Recenziju napisah (finally), sutra je kacim na SerbianMetal. Potresan materijal. Quote
knight Posted July 5, 2007 Author Report Posted July 5, 2007 (edited) weeeeeeee. Stvarno konacno. Vec sam i skoro batalio mogucnost da ce to ikad izaci. Jednom prilikom mi je Papa Nik(Perkusionista Balkanike i jos mnogo cega za neupucene) rekao da ako ljudi kazu kad te cuju ,,Sta rade ovi? Da li su oni normalin? Ovi su umobolni. Sta ? Kako? Kako ovo?'' Onda je dobro,a ako ti kazu ,, Dobro je. Ok je,super.'' ,onda nista ne valja i onda mozes sve da bacis i da krenes ispocetka. Deluje da je recenzija pisana pod ovim prvim nabojom konfuzije. Edited July 5, 2007 by knight Quote
knight Posted July 5, 2007 Author Report Posted July 5, 2007 (edited) pa nije ni nagrdio. Recenzija je ok. Tako da... I koncipirano je tako da bude malo cudno, nebulozno u prvi mah. Ja samo i dalje govorim da muzika se ne pravi kalupski, i eksperimenti su uvek dobrodosli. Mada ljudi cesto ih u pocetku odbacuju. Jednostavno muzika je svet don Kihota. Edited July 5, 2007 by knight Quote
Apeiron Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Mah, samo ti radi ono sto mislis da treba, ako dovoljno cvrsto stojis iza svog rada, bice to OK. Mada, onaj bubanj... no comment Quote
Recommended Posts