knight Posted February 3, 2009 Author Report Posted February 3, 2009 ja ne znam...jel bi trebalo? Quote
Novaliis Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 (edited) Neka onda, mislim trebalo bi, ali nema veze. Bio sam to vece na svirci Zhosena edit- i pravis sajt o starim Slovenima. pozdravi drustvo staro Edited February 3, 2009 by Váfuðr Quote
Out Of Time Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 "rakija, giba, karma i veselje..." Quote
knight Posted February 3, 2009 Author Report Posted February 3, 2009 Neka onda, mislim trebalo bi, ali nema veze. Bio sam to vece na svirci Zhosena edit- i pravis sajt o starim Slovenima. pozdravi drustvo staro Pa to i jesam predpostavio, cim si rekao da imas CD...ali nisi bio jedini, a ovaj nick ne odaje ni malo priblizno ko si Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 oh noes!!! znate li vi decaci ko je on uopste? Quote
knight Posted July 1, 2009 Author Report Posted July 1, 2009 Bend sveze nazvan "Kapetan Black Slager" svirace stare pesme "Srdjan Stojanovic Balkan Pop-Core Band Sastava" poput "Kardiovaskularne pesme", "Endorkine pesme", "Genitalne pesme", "Lingualne pesme" i drugih organa, a bice tu i niz potpuno novih i potpuno nepredvidljivih autorskih kompozicija poput "Sto volim da trcim ko zena", "Putevi jednog coveka" i "Neko mi je ukrao novcanik". Kapetan Black Šlager je nastavak projekata Perunko i Srđan Stojanović Balkan Pop Core Bend Sastav Zabavljace vas: -Srdjan (Srdjan Stojanovic Balkan Pop-Core Band Sastav) -Marko (Filip i Marko, Spring & Youth, Danas Svi Znaju Da Igraju Fudbal, SSBPCBS) -Nikola (Zhosen, Perunko) Kao i kod svih stvarno kvalitetnih muzickih dogadjaja, ulaz je besplatan. Date: 07 July 2009 Time: 21:00 - 23:00 Location: Klub "Zica" Street: Kraljevica Marka 5 (kod Zelenjaka) Quote
knight Posted July 10, 2009 Author Report Posted July 10, 2009 jel bio neko od vas na svirci i kako mu bilo? Inace ima i tema o Kapetanu Black Šlageru u demo bendovima Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 bio sam ja i bilo bi savrseno da je samo malo krace bilo najjaci udarci: -Daj mi, daj mi -Pevamo o hlebu -Bejbi ja te volim -Putevi jednog coveka -Najbolja publika Quote
Marishte Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 ih krace.... ja smatram da nijedan bend koji ima dovoljno materijala ne bi trebalo da svira ispod sat i 40 minuta, koliko je sveukupno trajalo. Ima od tih 100 minuta 80 snimljenih, tako da ce svako moci da cuje uskoro! Quote
knight Posted July 14, 2009 Author Report Posted July 14, 2009 Evo jednog snimka dok Marishte ne okaci njegove. Ovo je sa fotoaparata, malo probija, ali jbg-a. Quote
delay Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 moze neko da ukaci Izgubljeno vreme na neki filesharing, posto su linkovi sa sajta pukli. Quote
мать Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Nešto Najgore & Kapetan Black Šlager(feat.Perunko), Pancevo, 06.02. Quote
knight Posted April 6, 2010 Author Report Posted April 6, 2010 moze neko da ukaci Izgubljeno vreme na neki filesharing, posto su linkovi sa sajta pukli. Perunko - Izgubljeno vreme Quote
knight Posted October 3, 2011 Author Report Posted October 3, 2011 Izašao je album Kapetana Black Šlagera, projekat na kome ja, kao ex Perunko sviram klavijature. Imamo i neke goste, kao npr Marka Zečevića na gitari na pesmi rokenroul. Više informacija i download albuma možete naći na http://kapetanblackslager.wordpress.com/ 1 Quote
VoivodBG Posted October 3, 2021 Report Posted October 3, 2021 Ima li neko Perunkov album/demo da udeli? Hvala. Quote
Recommended Posts