Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ma ono sto sam snimao je instrumental...palo mi na pamet pa snimio u memoriju klavira.Zvace se mozda Crimson hair(mada mi zvuci malo jadno,ne znam ni kako mi pade to na pamet).Dakle nema tekst i nije obradjeno,ima gresaka...bice nesto uskoro samo da se resim kolokvijuma i sa tekstom,verovatno Gospodari vremena(ime pesme) :mrgreen:

Edited by knight
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

omg.. a meni ne bilo jasno sta je :"koja je vasa omiljena perunkova pesma" na forumu dbg (nisam htela ni da otvaram)..kad ono.. :):)

sudeci po reakcijama ljudi (koji su preslusali a nemaju veze sa 9om) mogu misliti na sta zvuci.. :)

eee...

Posted

E da ja sad da posetim forum da kazem da je sve ovo na myspace-u kad ono strana o tome...eh sta su fanovi :)

dr0b1 valjalo bi da i ti to preslusas,mozda i par puta,posto je rec o alternativi i nisu bas pesme koje na prvo slusanje udju u uvo,pa onda da sudis. A ima dobrih reakcija i ljudi koji nisu iz devete kao Heretique-a,Zaznojnog i jos par.

Posted
@DROBI- NIJE TI TO NA PRVU LOPTU, MORA MALO DA SE SLEGNE...

Naravno... To nije muzika koju možeš da svariš na taze, tek tako, posle prvog slušanja.

I onima koji imaju neko ozbiljnije muzičko predznanje bili su potrebni dani da skontaju o čemu se tu zaista radi... :da:

ELEM- DROBI, SI PRESLUSALA JOS KOJI PUT?

I mene zanima. :ph34r:

Mag(tm!!!)Space nalog je sve aktivniji... :pivopije:

Posted

sta ste se svi okomili na mene.. :rolleyes: relax...

cula sam danas da postoji ''spot'' :) kako da dodjem do ovog snimka? :) a da nije sa myspacea (ako ga tamo uopste ima)..kad budem videla ''spot'' komentarisacu.

Posted

Nabaviću 'spot' čim Vučkovi roditelji vrate kameru sa zimovanja... Tj. očekujte neku verziju toga na Mag(tm!!!)Space-u tamo negde oko 20.02., čim se završi rok na ETF-u. :da: