knight Posted November 25, 2006 Author Report Posted November 25, 2006 (edited) ma ono sto sam snimao je instrumental...palo mi na pamet pa snimio u memoriju klavira.Zvace se mozda Crimson hair(mada mi zvuci malo jadno,ne znam ni kako mi pade to na pamet).Dakle nema tekst i nije obradjeno,ima gresaka...bice nesto uskoro samo da se resim kolokvijuma i sa tekstom,verovatno Gospodari vremena(ime pesme) Edited November 25, 2006 by knight Quote
Шарки Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Ја заиста не знам да ли се ви зајебавате или је ово стварно вама слушљиво? :) Quote
CAPSLOCK Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 TI IMAS PRAVO DA TI SE NE SVIDJA. Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 ZiviJo! I Sharky...Brate....Moras sve lepo da preslusash.... Nije na prvu loptu,ali kasnije sve lepo legne,nemoj da brines... Quote
Kakashi Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 SAD CE JOS MALO I SPOT! Je l' snimljen na kraju? Quote
MC Hammer Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Montira se... Dane je dao svoj skromni doprinos snimanju istog. Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 kad?kad?kad? umrite svi...ja sam za Novu chak i uzivo odslushala maga Quote
CAPSLOCK Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 kad?kad?kad? umrite svi...ja sam za Novu chak i uzivo odslushala maga Quote
MC Hammer Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 (edited) PERUNKO NA MYSPACE-U Edited January 17, 2007 by MC Hammer Quote
мать Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 omg.. a meni ne bilo jasno sta je :"koja je vasa omiljena perunkova pesma" na forumu dbg (nisam htela ni da otvaram)..kad ono.. sudeci po reakcijama ljudi (koji su preslusali a nemaju veze sa 9om) mogu misliti na sta zvuci.. eee... Quote
knight Posted January 20, 2007 Author Report Posted January 20, 2007 E da ja sad da posetim forum da kazem da je sve ovo na myspace-u kad ono strana o tome...eh sta su fanovi dr0b1 valjalo bi da i ti to preslusas,mozda i par puta,posto je rec o alternativi i nisu bas pesme koje na prvo slusanje udju u uvo,pa onda da sudis. A ima dobrih reakcija i ljudi koji nisu iz devete kao Heretique-a,Zaznojnog i jos par. Quote
CAPSLOCK Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 @DROBI- NIJE TI TO NA PRVU LOPTU, MORA MALO DA SE SLEGNE... Quote
knight Posted January 20, 2007 Author Report Posted January 20, 2007 hell yeah, big respect for all ovde Quote
CAPSLOCK Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 ELEM- DROBI, SI PRESLUSALA JOS KOJI PUT? Quote
MC Hammer Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 @DROBI- NIJE TI TO NA PRVU LOPTU, MORA MALO DA SE SLEGNE... Naravno... To nije muzika koju možeš da svariš na taze, tek tako, posle prvog slušanja. I onima koji imaju neko ozbiljnije muzičko predznanje bili su potrebni dani da skontaju o čemu se tu zaista radi... ELEM- DROBI, SI PRESLUSALA JOS KOJI PUT? I mene zanima. Mag(tm!!!)Space nalog je sve aktivniji... Quote
мать Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 sta ste se svi okomili na mene.. relax... cula sam danas da postoji ''spot'' kako da dodjem do ovog snimka? a da nije sa myspacea (ako ga tamo uopste ima)..kad budem videla ''spot'' komentarisacu. Quote
MC Hammer Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Nabaviću 'spot' čim Vučkovi roditelji vrate kameru sa zimovanja... Tj. očekujte neku verziju toga na Mag(tm!!!)Space-u tamo negde oko 20.02., čim se završi rok na ETF-u. Quote
Recommended Posts