VEPAR Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Brate, kakav spot? O cemu vi pricate? Jel se vi zajebavate ili sta vec? Kako da snimite spot bez lepo sredjene muzike i bez MAGA? Quote
мать Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 don't ask.. sve je danas moguce. ne spot kao ril video..nego neko zezanje..sta znam.ko se razume bolje nek objasni. Quote
MC Hammer Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Čuće se... Ja lično nisam prisustvovao istorijskom trenutku snimanja, ali *nitro* i (logično) Mag jesu... Pa će vam reći nešto o tome, ako ih lepo zamolite. Quote
VEPAR Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 (edited) Ja sam u pocetku i podrzao ovaj projekat misleci da je lik sve ovo poslao na YUMETAL ne bi li stupio u kontakt sa nekim ko se razume u pravljenje muzike preko kompa i koji bi mu sve ove ideje sredio i od njih napravio nesto. Medjutim on je izgleda ubedjen da je ovo sve u redu i cak je sve to postavio i na MYSPACE. Sta drugo reci sem ,,davno je bilo kad sam sreo maga na bojistu izgubljene zemlje,,. Edited January 23, 2007 by VEPAR Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 WORD SVIMA<KEVE MI! Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 a shto je na majshpajzu onako glupa pozadina? i da,ziveo Mag! Quote
MC Hammer Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Ne diraj mi Magovu pozadinu! (OK, ovo je zvučalo malo weird... ) MagSpace je namerno onako ružan jer sam se ja ponudio da napišem lap layout, ali gdin. Perunko nije hteo da mi pošalje neke slike koje su mi za to bile potrebne... Zato sam nabacio najgejastiji layout na koji sam naišao i samo ga malo modifikovao (veličina slova, eliminacija f-ja tipa capitalize, dodavanje ružnog contact table-a i slična sranja... nisam hteo da trošim više od 20ak minuta na nešto što će biti privremeno...). Posle ispitnog roka napraviću Magu MySpace za respect, sve sa montiranim spotom i dodatnim sadržajima. Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 bash si pJeder...stavi neq superql pozadinu sa munjama ili nesh' sl. Quote
Painkiller_JP Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Ja i dalje ne mogu da ukapiram da li se vi zajebavate ili se vama stvarno svidja ta disharmonija??? Ok ukusi su razliciti, moze neko uputstvo za slusanje,mozda litar rakije pre preslusavanja ili tako nesto??? Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Molim? Brzo povuci rech! ne diraj nam Vodju inache cesh goreti u paklu,greshniche :D Quote
MC Hammer Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Ja mislim da je on samo ljubomoran što nema toliki stepen medijske eksponiranosti... Quote
Painkiller_JP Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Pre bi se reklo da sa, ljubomran na njegovu tehniku sviranja,a tek kompoziciju,covek je novi Mocart!!!! Ja sam duboko impresioniran i duboko se izvinjavam!!! P.S.Sve je cool popio sam 2 litre rakije Quote
ΣΟΚΙ Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 kapiram da nisam cuo vece sranje u zivotu a sviram u 601... Quote
behemoth Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 kapiram da nisam cuo vece sranje u zivotu a sviram u 601... da.. i dalje ne sxwatam da li je owo ozbiljno ako jeste... ono.. mnogo je losxe.. jbg Quote
Painkiller_JP Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Ljudi predlazem da organizujemo takmicenje tribute to perunko Ja zavrsavam muziku za obradu maga pa kad zavrsim i stavim vokale okacicu da se cuje Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 ma karaoke,bre ne moze to tek tako,ipak postoje autorska prava,kako god to zvuchalo Quote
Painkiller_JP Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Pogresno shvatas ja to radim coveku u cast ne da bih ga pokrao!!! Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 morash prvo Vodju da pitash Quote
Painkiller_JP Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Dok ga ja pitam pesma gotova Quote
CAPSLOCK Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 kapiram da nisam cuo vece sranje u zivotu a sviram u 601... CIM SVIRASH U SHESTOSHITU, ZNACI DA NEMAS IOLE VEZE SA MUZIKOM- TAKO DA TVOJE KOMENTARE PERUNKO NE TREBA DA SHVATA OZBILJNO A KAMOLI DA PRIMA KAO UVREDU. A SHTO SE RAKIJE TICE- NARAVNO DA TREBA MALO DA SE POPIJE, NAROCITO DOK SE SLUSHA SLAVLJE ®perunko inc. Quote
Recommended Posts