METAL Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Ne želim da ulazim u ovu raspravu...ali da kažem samo jednu stvar-ovde se priča kako je reč o muzici koja je kao inovativna, originalna, ne poznaje nikakva pravila, itd., a već je u samom nazivu teme dfinisana kao "art rok, prog metal"?! Ovo što sam slušao nema nikakve veze sa tim-pogotovo sa prog metalom!!! Ne znam da li osoba koja je pojam ''prog metal '' uvrstila u naziv ove teme, uopšte zna njegovo značenje?????Cela priča bi imala možda više smisla da, umesto toga, piše nešto tipa-eksperimentalni oblik muzičkog izražavanja ili tome slično... Quote
VEPAR Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 (edited) Ja sada zvanicno povlacim sve sto sam napisao na prvoj stanici ove teme. Ponavljam jos jednom, bio sam ubedjen da lik zeli kontakt sa nekim ko se razume u muziku i ko moze da mu slozi sve ove ideje, ali ovo je stvarno prekardasilo. I on jos prica o muzickoj inventivnosti, i rusenju pravila... Zato nam je i takva rock/metal scena, jer svako misli da moze da se bavi muzikom. Edited January 30, 2007 by VEPAR Quote
WoI Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 znaci ja sam cuo sad ovu pesmu mag i potpuno se slazem sa sharkijevim misljenjem znaci brate sta si ti smrkao od jutros 1.kakve ovo veze uopste sa metalom ima 2.ovo nije avangarda ovo je brate sranje a avangarda je isto sranje tako da je ovo jos vece sranje 3,niej mi jasno kako neko ovo moze da zove himnom al dobro posto je to himna devetara nista me ne cudi 4.micite ovu temu odavde da ne blamira druge bendove koji zaista stvaraju neku muziku Quote
ΣΟΚΙ Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 @onajrtdstoproziva 601 je za ovo testament Quote
Жвакић Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Čuo sam dve pesme: Atila i Mag. Nesam imao živaca za ostale. Čoveče, ovo je smešno! Kad mi je ortak spomenuo ja sam mislio da je neka zajebancija u pitanju, ali na žalost nije. Da jeste prošlo bi bolje. Uglavnom, pozdravljam poqšaj! Quote
Shamandalie Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Posto je vas zakljucak da je ovaj bend toliko los i da ne lici ni na sta, onda je bolje zakljucati temu. Quote
Shamandalie Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 (edited) Pogresila sam. Posto je ovaj bend toliko napredan i avngardan, pa ostatak domace scene ne moze da ga shvati, premestam ga tamo gde mu je i mesto, medju ljde ciju su muzicki vidici siri i koji ce moci da ga razumeju. Neka je sa srecom! Edited February 14, 2007 by Simona Ventura Quote
KRANG Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 http://www.myspace.com/perunko ahahahahahahahaa šta koji qrac???????? Quote
KRANG Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 skinuo sam ceo album.. jebote. vila (fairy).mp3 -> YOU FAIRY!!!! (dobar sajt) Quote
KRANG Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 "Perunko nije predvidjen kao koncertni bend. " kakva jebena šteta mag rocks! "tamno je bilo kad sam sreo maga" btw, ovo je moj kolega (što me uopšte nije iznenadilo). Quote
KRANG Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 ooops.. davno. "davno je bilo.." my bad. http://www.perunko.estranky.cz/clanky/lyrics/Lyrics Quote
KRANG Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 (edited) ahahahaaha i'm obsessing sad slušam ovu pesmu "slavlje".. najbolji text IKADA: Videh jednu lepu devojku Odvedoh je na postelju meku (you wish) U nevinost još se uvek kune Ali ja joj nađoh erogene zone - (OMJB!) Noćne igre nam ne nedostaju Jer tu je tajna produžetka vrste Zato orgije nek nikad ne prestaju Zadovoljstava sveta sad u meni ste (yeah, right) ref: Pivo Pijemo Vino Lijemo Medovina teče Rakija se peče Etanol mi u krvi Nervne ćelije mrvi (pa sta??) ------------------ ------------------- morate čuti da biste poverovali. Edited February 14, 2007 by KRANG Quote
azal Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endID=149293230 Quote
Buddha Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 ovo je bolje od EITS i Jesu zajedno. Perunko je nas bog! Quote
Painkiller_JP Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 o jebote ne opet,NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Quote
niking Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Ah, najzad je Perunko dobio mesto koje zasluzuje! Quote
Recommended Posts