KRANG Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Perunko je nas bog! slava. što više slušam ovo, sve je bolje. i svaka žurka će postati besmislena bez pesme slavlje.mp3 Quote
Shamandalie Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Eto, drago mi je sto sam uradila pravu stvar, prebacivsi ovaj bend sa domace scene na ovaj podforum. Quote
marcoman Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Slava Tebje, Hriste Bože, apostolov pohvalo, mučenikov radovanije, ihže propovjed Trojica jedinosuščnaja Quote
Haralampije Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 jesu ili isis? ja kažem perunko Quote
Supergalactic Lover Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Videh jednu lepu devojku Odvedoh je na postelju meku U nevinost još se uvek kune Ali ja joj nađoh erogene zone njabolji tekst ikada. ma, najbolje ista ikada. Quote
BodyRemover Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 hahaha, kladim se da niko nije ocekivao da perunko nadje erogene zone tako cestitoj devojci. ja sam jos uvek zapanjen! Quote
Supergalactic Lover Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 moram da ga pitam da mimalo bolje pojasni misticnu G-tacku. kapiram, ako neko zna gde je, to je perunko!! Quote
niking Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 jbt, kako nekom ranije nije palo na pamet da ideju Perunka siri ovde? a ljudi se borili sa dusmanima na Domacoj Metal muzici Quote
KRANG Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 jesu ili isis? ja kažem perunko ja kažem da je vreme za novi poll. Quote
Kent Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 To je to. Srednja King Crimson faza + rani Yes + prljavi Deep Purple/Alice Cooper + Iced Earth smek. Moze li neki unplugged ako vec nece biti koncerta?? Barem neka ekskluziva za novu bracu? i svaka žurka će postati besmislena bez pesme slavlje.mp3 Ucite tekstove, eto mene uskoro, pa zuraja! Jbt, sad sam na trenutak pomislio na all-superstar bend, Perunko, Wenzek & Independor i da znate da sam se najzeio u sekudni! Quote
coil.worm Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Stani, stoj, ovaj perunko je ozbiljan? Quote
MC Hammer Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 jbt, kako nekom ranije nije palo na pamet da ideju Perunka siri ovde? a ljudi se borili sa dusmanima na Domacoj Metal muzici Domaća metal muzika zaslužuje ranu smrt... Čestitam Simoni što je reopenovala temu. Žalim što je promenjen prvobitni dizajn MagSpace-a... Iz pouzdanih izvora saznajem da spot treba očekivati ovih nedelja, a do sredine marta sigurno. Quote
KRANG Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 biće i spot? savršeno. za koju pesmu? Quote
knight Posted February 15, 2007 Author Report Posted February 15, 2007 (edited) Spot ce biti za maga,pre nekoliko nedelja smo se onako amaterski zavitlavali ja i jos par ortaka i snimali kao neki spot. Snimci jos nisu kod mene,ali verovatno ce i neko drugi raditi spot,pa ce da vidimo koja ce to komedija biti,mada mozda ispadne i cool. To je to. Srednja King Crimson faza + rani Yes + prljavi Deep Purple/Alice Cooper + Iced Earth smek. Konacno neko!!! Aleluja. Hvala. Zasto ovde ne postoji tema ni o King Crimsonu ni o Yes-u?! Sto se koncerta/unppluged-a tice,ne znam. Videcemo u nekoj buducnosti,mozda i krenem sa necim. Sto se tice misticne G tacke,do nje dolazis preko vagine,pa sa strane prema stomaku,napipas nesto zrnasto-to je to. Tvrdi se da svrsavanje kod zene je posledica nadrazivanja G tacke Edited February 15, 2007 by knight Quote
BodyRemover Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 cek cek, perunko je zapravo zeleo da kaze da je put do zeninog srca kao i kod muskarcevog najbrzi preko stomaka? brejktru, sta da kazem, briljantno! Quote
marcoman Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Spot ce biti za maga Steta. Mi smo se ovde bas slozili da je nova himna ovog foruma pesma "Slavlje" Quote
Buddha Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 ima King Crimson tema na prog podforumu. @KRANG: mislis, da dodamo Perunka onom pollu o najkul pticama ikad? Quote
KRANG Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 jao tebra, ja sam tek sad provalio da imam nekompletan album.. a i svi mi. 6. Izgubljena zemlja 3:01 je bila postavljena na sendspace.com, ali je link istekao.. reupload PLZ??? Quote
Out Of Time Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 nije u redoo da dzarate djanu! svi u brda! baletani... Quote
Out Of Time Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 ovo je biloo kao da si ga sam sebi zavookao... jel boli? Quote
Recommended Posts