Out Of Time Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 odgovor je trebalo da glasi: Do zla boga! Quote
Baal Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Want to see me naked? http://iam-brunette.info/ Quote
Kent Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 ja sam sa faxa overio svaki taj link, i mogu vam reci da dosta propustate! Quote
KRANG Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 znaš da administratori prate svaki sajt koji posetiš? Quote
knight Posted February 15, 2007 Author Report Posted February 15, 2007 Probaj sad da skines izgubljenu zemlju Pa dobro sve je amaterski,ali spot je amaterskiji Quote
KRANG Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 e super, hvala! kako ste radili spot, jurili se po šumama sa kamerom preobučeni u čarobnjake ili nešto što nije baš toliko kul? Quote
Baal Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 look, I have that inside of me http://dildo-pleasure.info/videoplayer.php?file=530603 Quote
knight Posted February 16, 2007 Author Report Posted February 16, 2007 Steta. Mi smo se ovde bas slozili da je nova himna ovog foruma pesma "Slavlje" Pa vidis...Perunko se prvo probio na 4umu 9.,sa magom, i onda su ljudi s tog foruma organizovali snimanje spota. A inace sto se mene tice mozemo i slavlje da snimimo (to bar deluje jednostavno,snimimo neku pijanku,sa sve povracanjem i pratecim efektima i eto),samo mi treba kamera @KRANG delimicno si pogodio kako je izgledalo snimanje,mada nesto nismo bas bili kostimski bogati. ima King Crimson tema na prog podforumu. @KRANG: mislis, da dodamo Perunka onom pollu o najkul pticama ikad? Izgleda da sam ja corav,pretrazio sam ceo prog podforum i nista nisam nasao...strasno. Probacu jos kasnije. A jel mozes link da ostavis npr ovde. Ko je ovaj BaalBehrit...i zasto toliko spamuje!? Lici mi na nekog bot-a Quote
Kent Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Evo, Krang ima kameru, kod mene cemo da povracamo i stvar je sredjena! A BaalBehrit jeste bot i to autobot. Quote
Vitamin K Experience Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Ko je ovaj BaalBehrit...i zasto toliko spamuje!? Lici mi na nekog bot-a To je prvi srpski bot. Ne daj se prevariti ako ti se obrati u vokativu, mnogo je inteligentniji od Američkih, i spamuje kao svi oni zajedno. Quote
Baal Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Pronađi mi erogenu zonu! http://amazing-videos.info Quote
Buddha Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=7881 samo za Perunkove oci. Quote
MC Hammer Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 jao tebra, ja sam tek sad provalio da imam nekompletan album.. a i svi mi. Ja imam sve, čak i stare verzije... Quote
KRANG Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 ti ćeš onda biti naš insajder. imate li koju fotku sa snimanja spota, ili možda neki rani screencap? Quote
knight Posted February 17, 2007 Author Report Posted February 17, 2007 ma jok, svi snimci su kod nekog lika koji je imao kameru,a ja ga tad upoznao,a on kao nema mesta na disku da prebaci,pa mi nareze. Hvala slowdiver za link Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 hey,hey kad je otvorena tema? Quote
-Abraxas- Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ISUSE!!!! Quote
-Abraxas- Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Ti si srpski Frank Zappa!!!!!!! Quote
Mr. Smarty Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Evo sta se desava kada roditelji ne uspavaju svoju retardiranu decu na vreme... Quote
darthmoog Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 evo malo pre sam preslushao ovo sto stoji na myspace-u...i jebote ovo je genijalno ...iz nekog razloga mislim da bi u tom spotu trebao da se pojavi onaj lik Gospodar Vremena ako se neko secja njega. Quote
Mr. Smarty Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 (edited) A moze i Travolta iz Borche Grede Edited February 19, 2007 by Marty F Quote
-Abraxas- Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Ovo se posljedice bombardovanja.eto pokazalo se kako osiromašeni uranijum utiče na pojedince. Ja još ne mogu da vjerujem svojim ušima!:) Quote
Painkiller_JP Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Ljudi ako dugo ostanete na temi uranijum ce vas uzeti pod svoje i slusacete samo Perunka!!! No more music....So....Run to the hills..... Quote
Recommended Posts