knight Posted February 20, 2007 Author Report Posted February 20, 2007 (edited) Danas konacno idem po snimke za spot. Nece se pojaviti gospodar vremena,ali ce biti relevantna zamena. I nemojte mi dirate gospodara vremena,on mi je na myspace-u friend Edited February 20, 2007 by knight Quote
KRANG Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 čim nabaviš snimke, uradi koji screencap i postuj ovde kao preview za verne fanove! Quote
knight Posted February 20, 2007 Author Report Posted February 20, 2007 OK , Ocekujte uvece oko 9-10 Quote
-Abraxas- Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Ljudi ako dugo ostanete na temi uranijum ce vas uzeti pod svoje i slusacete samo Perunka!!! No more music....So....Run to the hills..... Ja sam ga juce cijeli dan slusao,sad cu opet. Quote
-Abraxas- Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Vidi ti male,ima satcha na avataru,e that's the spirit! Quote
MC Hammer Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Ja sam ga juce cijeli dan slusao,sad cu opet. Eh, kad se setim sebe u toj fazi, ispunim se nečim što liči na osećanja... Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Vidi ti male,ima satcha na avataru,e that's the spirit! naravno Quote
мать Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 el mi moze neko udeliti neki cd sa tim svim pesmama i sta vec..na nekom okupu il nesto..da ne skidam sad..zeznuto.. vidim,vratili temu Quote
MC Hammer Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Daće ti Ljoši (a.k.a. (dread)knight) CD, samo treba da mu prethodno pošalješ PM i mere... Quote
MC Hammer Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 vidim,vratili temu Pa pisali smo peticiju. Quote
knight Posted February 21, 2007 Author Report Posted February 21, 2007 Dakle evo par slika,ako se ovo moze i nazvati slikama. Ovo levo je mag sa drvenim stapom,desno sam ja. Mag u ruci drzi papir koji gori koje je zapravo simbol tog znanja i tajne koju on predaje dalje. Evo je jedna mala slatka devojcica koja se izgubila u sumi i place. Poprilicno sam razocaran snimcima,sve je mnogo mracno i ne znam da li ce uspeti nesto da se improvizuje. 80% se uopste ne vidi,samo crna slika. Mozda bi malo pomoglo neko vestacko osvetljavanje,mada i u to sumnjam,posto sam prvu sliku probao nesto malo u Photoshopu i delovalo je poprilicno lose. Ako neko zna za neki skidljiv free program koji moze to da radi sa filmom nek javi. Ja imam pinacle studio,koji kao moze ali sa nekim update-om,koji cu da vidim da li je besplatan i gde se nalazi.Program me baca na Pinacle-ov index. @drOb1!...mogu ti udeliti CD na okupu,ako budes dobra i bilo bi pozeljno da i doneses prazan disk. Quote
MC Hammer Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 @drOb1!...mogu ti udeliti CD na okupu,ako budes dobra i bilo bi pozeljno da i doneses prazan disk. Štekara... Quote
Apeiron Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Ha, Perunko ipak nasao svoje mesto pod suncem. Koliko je samo nerazumevanja bilo prema ovoj velicini na domacoj sceni... ovde ce bude dobro Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Svaka domacinska i postena kuca u univerzumu mora imati Perunkov CD...Kada ga izda naravno. Quote
knight Posted February 21, 2007 Author Report Posted February 21, 2007 Pa pisali smo peticiju. Pa nisam milioner da svakom dam CD za dz!!! Kosta to ipak...kutija,CD,papir,pa i rezac se trosi...jbg-a stekara sam. Svaka domacinska i postena kuca u univerzumu mora imati Perunkov CD...Kada ga izda naravno. Pa bilo bi lepo da dodje i to...jednog dana A apeironu cu da posaljem u BL CD ovih dana,nadam se,ako je on onaj isti covek koji mi je dao adresu i koji koristi mail koji pocine sa [email protected] .I koji mi dade dobar savet da promenim ime jer postoji gomilu black bendova sa imenom Perun,pa evo ga sad Perunko Quote
KRANG Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 (edited) traži od njega i da ti objavi intervju i recenziju za butcherian vibe. Edited February 21, 2007 by KRANG Quote
Buddha Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Evo je jedna mala slatka devojcica koja se izgubila u sumi i place. SLAVA Perunku! Quote
KRANG Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 šta si bre uradio toj devojčici? Quote
BodyRemover Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 nadam se da njene erogene zone nisu ostale neistrazne perunko, a? Quote
MudriPanj Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 ne vjerujem da bi perunko napravio takav propust hocemo reprizu ove scene sa djevojcicom u spotu za slavlje! u stvari snimi cijeli spot sa njom Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 (edited) @Drob1:mogu ja da ti dam cd,samo ne znam ko si ili bi ti lichno Vodja da ti da ? @Vodja:jel se to Ana izgubila u shumi i plache? Emoooo Edited February 21, 2007 by ..::ThAt GiRl::.. Quote
мать Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Ovo levo je mag sa drvenim stapom,desno sam ja. Mag u ruci drzi papir koji gori koje je zapravo simbol tog znanja i tajne koju on predaje dalje. @drOb1!...mogu ti udeliti CD na okupu,ako budes dobra i bilo bi pozeljno da i doneses prazan disk. pa zasto ga pali ondaK? . budi ti dobar da ne budes modar svejedno ko ce mi da..samo ono kao ima li nagovestaja kad ce biti oqp (na koji cu,valjda,vise otici ).. @mc hammer:mere a ccc nemam ti ja mere @that girl:ili mosx i ti..nem pojma..aaaaaaaAAa nem pojma.. Quote
MC Hammer Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Uh, koliko rasprave o tome ko će ga dati drOb1!. Skroz ste je zbunili. A ona je samo htela da ostane verni fan. @Vodja:jel se to Ana izgubila u shumi i plache? Emoooo Ne, izgubilo se '91... Quote
Recommended Posts