Angelystor Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Ovo mi je jedan od omiljenih thrash metal bendova. Bend za koji ne mogu da kazem da mi je u nekih tamo top10..jednostavno je izvan svake liste. "terror And Submission" i "Mind Wars" su pravo jebeno zlato zanra. Na sta podseca...pa mene na trenutke na Exodus, na Slayer, dosta Metal Church(i uopste ima bas us power metalerskih momenata)..pa jbg "Distant Calling" mi ima i Running Wild duha u sebi..a opet tu su "Debt Of Pain", "Evil's Rising", "Christian Resistance" koje zvuce kao adrenalino brzi Agent Steel sa riffovima koji zasluzuju da budu u ludachkoj koshulji!.."Judas Reward" moja omiljena pesma sa MWa..bogovi su razbili kalup nakon sto su ovu napravili. Tu i "alpha Omega/Bringer Of Balance" bih izdvojio kao najbolje pesme. Ali ipak..uporedjivanja su glupa...ovo je jednostavno HOLY TERROR! Oba albuma su sat i po besprekorne muzike, gde jednostavno nema losih momenata..ja ih bar jos nisam nasao. Keith Deen je jedan od boljih thrash pevacha i sigurno jedan od najboljih thrash lyrichara, i moze da napravi stvarno zarazne vokalne melodije, dovoljno je samo jednom chuti "Debt Of Pain''..takodje i "Distant Calling" i "Evil's Rising". Doduse chesto ga je dosta teshko razumeti i zna da zbrza tekstove samo tako. Bend se oformio skoro..kako kapiram Keitha nisu mogli da lociraju pa imaju novog pevacha..nadam se da je good..HT zahteva i veoma kvalitetno i veoma brzo pevanje(No Resurrection!) a i odredjenu dozu vristanja (Black Plague!)..and nadam se nekom novom materijalu uskoro. Gitaristi i glavni songwriteri benda su Kurt Colfelt i Mike Alvord, a Kurta inace mozete chuti na kvltu zvanom "Skeptics Apocalypse". Klasik koji ne smete zaobici. Quote
RNA Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Inace, Kurt se lozio, pa je bio jedno vreme nas tupao pod imenom Kilfelt. Inace, sjajan bend, veoma drugaciji od svih ostalih koji su tada postojali, posebno u Los Andejlesu. Intervju sa Majkom Alvordom u novom broju The Vault fanzina. out soon. Quote
Angelystor Posted October 22, 2006 Author Report Posted October 22, 2006 Kad vec spomenu Alvorda..imam neke njegove (privatne?) snimke iz 2004e godine, mjuza bez vokala+neki semplovi(nesto kao sa Mind Warsa), s tim sto ovo vuce na neku..hm..weird progresivu sa malo thrasha, zanimljiv materijal. Quote
Grobodan Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 aaaaaarghhhh! kult od benda Vanish je sve rekao,ko ovo zaobidje - gej. RNA,da docekamo taj novi Vault i da umremo na miru Quote
RNA Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Najkasnije ce biti do Tankard koncerta, ali ovoga puta ozbiljno! Quote
Angelystor Posted November 21, 2006 Author Report Posted November 21, 2006 Najkasnije a? U.K.-based label Blackend Records has just released a HOLY TERROR restrospective, entitled "El Revengo". The set is a DualDisc release, and the DVD side has live footage as well as the "Judas Reward" video. "El Revengo" track listing: Disc 1: 01. A Fools Gold/Terminal Humor/Mind Wars 02. Christian Resistance 03. Damned By Judges 04. No Resurrection 05. Evil's Rising 06. Mortal Fear 07. Distant Calling 08. Alpha Omega (The Bringer Of Balance) 09. Blood Of The Saints 10. Black Plague 11. Terror & Submission 12. Tomorrows End 13. Guardians Of The Netherworld Disc 2: (Audio Side) Live in Dendermonde, Belgium 01. Black Plague 02. Evil's Rising 03. Judas Reward 04. Debt Of Pain 05. Distant Calling 06. Christian Resistance 07. Blood Of The Saints 08. Immortal Wasteland 09. Alpha Omega Live In Fort Lauderdale, Florida 10. Do Unto Others 11. Christian Resistance 12. Alpha Omega Live In Milan, Italy 13. Judas Reward 14. Black Plague Disc 2: (DVD Side) Live sets from: * Milwaukee * Chicago * Anaheim * "Judas Reward" Video * Slideshow To order a copy, visit CDUniverse.com. ttp://www.holyterrorspeedmetal.com/otherstuff/elrevengocover.jpg Quote
RNA Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Jebiga, neke stvari su mi ponovo izmakle kontroli. U petak idem da radim naslovnu stranu. Nego, bas ste me pogodili sa dizanjem teme na vrh, juce sam ponovo uzeo da slusam "Terror And Submission". A ova retrospektiva ce, ako ni zbog cega drugog, biti dobra zbog ovih video snimaka. Quote
Angelystor Posted November 21, 2006 Author Report Posted November 21, 2006 Ja ovaj Dendermonde snimak imam vec poodavno Ukljuchujuci josh par live snimaka..Ali original benda josh nemam, a zelja je jaka.. Quote
Grobodan Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Gde to da nadjes?Koliko se nesto secam,oni su izdavali za Under one flag,a oni su poodavno crkli...Ko ce to da reizda? Quote
RNA Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Slobo, citaj pazljivo poruku, sve ti lepo pise - i ko izdaje i gde ima da se nadje. vidim da ce raditi trejdovi. Inace, novi Hallow's Eve album je izasao u Evropi kao reizdanje americkog (Inace, album je golo govno) sa bonus DVD-om sa snimcima iz 1985. samo zbog toga ga treba nabaviti. Kapiram da ce ovde vredeti uzeti i zbog muzike. Quote
Grobodan Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Ja sam kapirao da hoce Terror and submission ili Mind Wars ako nista,ja cu verovatno obezbediti piratsku verziju Quote
Angelystor Posted November 21, 2006 Author Report Posted November 21, 2006 Hm...pa moze ili ovaj "el Revengo"..ili jedan od pomenuta dva kvlta..znate kad mi je rodjendan..pa ono.. Quote
Grobodan Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Mozda i dobijes,samo zbog dana rodjenja :) Quote
RNA Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 ako nista,ja cu verovatno obezbediti piratsku verziju Potpuno neskreno s tvoje strane! Quote
Grobodan Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Piratska verzija je samo prvi i dosadni korak ka savrsenstvo original diska Da je do mene,sve bi mi originali u kolekciji bili. Quote
RNA Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 E, to je vec drugo. U stvari, kad smo kod toga, mozda je i bolje, pogotovo kad su novi albumi u pitanju, nabaviti prvo pirata, cuti da li album valja, pa onda razmisliti da li kupovati original. Mislim, tako bi trebalo da se radi. Quote
Angelystor Posted November 21, 2006 Author Report Posted November 21, 2006 Mozda i dobijes,samo zbog dana rodjenja :) Hehe, znao sam da ce se taj album kad tad isplatiti Come on lucky seven! Rna@ Pa tako smo ja i drustvo radili do pre 2-3 godine..ima jedan lik u Kshu kod kog smo nabavljali pirate..doduse originale smo kupovali samo kad bismo bili u bgu..A sada se skida sa neta, heh..dodushe u medjuvremenu se napravila povelika pirat kolekcija na audio diskovima..na kojima se josh uziva from time to time.. Quote
RNA Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Pazi, da se razumemo, ne stizem ni ja da ponabavljam sve sto me zanima, ali uglavnom se trudim da preko ebaya nadjem jeftinije. Jednostavno je nemoguce kupiti sve novo zanimljivo sto se pojavi. Da mi bendovi ne salju promose, poprilicno bih zaostao sa pracenjem scene. Quote
Grobodan Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Videh na metal arhivama da su oba labuma reizdata na jednom disku...Bosko,ako vidis negde na EBay to,javi da napravimo narudzbinu.Mada,cenim da se to vervatno rasprodalo,ali ko zna... Quote
Jabba the Hutt Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Odlican bend, nazalost malo ljudi zna za njih! Kakav je taj novi pevac, valja li ??? Quote
RNA Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Videh na metal arhivama da su oba labuma reizdata na jednom disku...Bosko,ako vidis negde na EBay to,javi da napravimo narudzbinu.Mada,cenim da se to vervatno rasprodalo,ali ko zna... Ja sam to video pre dve godine, mozda i vise, na njihovom sajtu. Pogledaj tamo, mozda ima jos. Cini mi se da su to samostalno uradili. Quote
Grobodan Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 zahvaljujuci svom prijatelju kvlt Goxyju ,slusam trenutno butleg iz Belgije,'87.Zvuk je sasvim solidan za butleg,setlista mainly sa prvog,ali ima i sa drugog - kako Judas Reward jebe keve uzivo Obozavam pevaca,totalno atipican glas,recimo No ressurection - zvuci kao da se trka sa sitarama,i totalno je bolesno dobro!Uh,kakav bend Quote
Goxy Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 meni je vokalista najjaca stavka u bendu.kako samo peva refrene,recimo debt of pain, i ta no ressurection,kombinuje klasicni thrash stil sa veoma pevljivim heavy stilom. Quote
Grobodan Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 uh,a christian resistance,kad izvuce na kraju ono,skroz cudno,ali tako dobro None withstanding keep christian resistance All are martyred in their minds to all Troopers of the baptism must fight In the name of Jesus Christ we massacre !!!! Quote
RNA Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 meni je vokalista najjaca stavka u bendu.kako samo peva refrene,recimo debt of pain, i ta no ressurection,kombinuje klasicni thrash stil sa veoma pevljivim heavy stilom. Jesi li procitao u intervjuu kako je covek upao u bend? Slucajno im se pojavio na audiciji po pljusku sa biciklom. Posle toga su bukvalno morali da ga mole da im se pridruzi, jer uopste nije bio metalac. Quote
Recommended Posts