Angelystor Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Evo da vratimo jos jednu nestalu temu. Iskreno, mnogo mi se vise svidja Johansson ovde nego u Astral Doorsima, ovde mnogo manje podseca na Dia, vise ima neki svoj stil, muzika je takodje daaaleko bolja i originalnija. Ne znam za ostale ali meni je "Far From the madding crowd" jedan od najzaraznijih albuma koje sam ikada chuo..izuzetan album. Ove godine je izdat "The Shadow Cabinet" i sta reci..nastavlja se dobra serija! Uz novu Manticoru ovo mi je u ovom delu godine najbolje power/prog izdanje. Danska is the future! bre. Demon Desire, Beautifool, I shall not yield, seize The night su mi vrh pesme sa novog za sada.. koments? Quote
militant Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Far from the madding crowd je odlican. Nista vise ne znam o bendu. Quote
ErliK Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Wuthering nestao ... c c c . Novi album je nastavak njihovog rada i ni po cemu ne zaostaje za prethodnicima. Ko je voleo prethodne albume volece i ovaj. Nils peva bolje nego ikada i pokazuje da nije samo Dio klon kako ga mnogi smatraju slushajuci Astral Doors... Muzika je i dalje meshavina svega i svacega sa neobicnim pricama. Ceste promene ritma donose dinamici pesama ali razbijaju ustaljene strukture pa pesme malo gube na identitetu. Mnogim "neiskusnim" slushaocima ovog benda ovo moze predstavljati problem. Overall: 8.5/10 Ne bi smetalo da bude koncert Astral Doors sa predgrupom Wuthering Heights ) (Mislim da bi Nils crko...) Quote
Apeiron Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Ne bi smetalo da bude koncert Astral Doors sa predgrupom Wuthering Heights Ni meni Quote
Angelystor Posted October 22, 2006 Author Report Posted October 22, 2006 Ja bih radije obrnuto, tj. da Astrali otvaraju za Wuthering Quote
WoI Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Imam ovaj The Shadow Cabinet i totalno sam se odusevio kada sam ga prvi put cuo!!! Vec duze vreme zelim da nabavim njihove ostlao albume ali nikako da se nakanim da ih skinem Quote
Angelystor Posted November 1, 2006 Author Report Posted November 1, 2006 Mislim da ce ti se i "Far From The Madding Crowd" takodje svideti.. Ma odlichan je bre ovo bend.. Quote
Prisoner of Dreams Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 FFTMC je bio pravo remek delo! i prva dva albuma su im sasvim solidna mada je tada pevao gitarista. The Shadow Cabinet jos nisam cuo ali ne sumnjam da je odlican. jedva cekam da ga nabavim Quote
WindrideR Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Zadnji album im je predobar! Vec 10 dana ga ne izbacujem iz winamp-a zajedno sa novim Dark At Dawn (btw, ima li negde teme za ovaj bend?) Jedino o 4. pesmi nemam neko misljenje, zato sto mi ista ne radi I prosli albumi su im dobri. Mislim da predstavljaju osvezenje na power/prog sceni. Quote
RNA Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Pa, bar prvi je bio osvezenje. Drugi je bio malo previse haotican za moj ukus. Quote
ErliK Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Uh i meni je drugi bio prava nocna mora na prvo slushanje. Posle mukotrpnog preslushavanja u vishe navrata mlo sam pohvatao konce. Quote
RNA Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Ja vala nisam imao toliko strpljenja. Ionako sam ga bio dobio za recenziranje sa jos 50 drugih albuma i nije bilo vremena da mu dajem vise prilike. Mozda bih se sada predomislio, ali udaljio sam se od te price. Quote
Prisoner of Dreams Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Preslusao konacno i Shadow Cabinet. i bas je dobar! Oh, Apathy, Divine... Quote
rhapsoad Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Odlican bend! The shadow cabinet i Far from mading crowd su mnogo dobri albumi. I prvi je fin ali sa njega mi se samo jedna pesma urezala u glavu(Neveshining Stones) dok su mi ova dva odlicna od pocetka do kraja. Quote
DragonHeart Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Gdje god zapjeva Nils Patrik Johansson to mora da valja Quote
ZmYchE Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Ma da, samo što su oba benda u razvitku.. baš još treba da se pročuje za njih...da dobiju popularnost... jer jbg setimo se koncerta Astrala u Bgdu... To je tako siromašno ispoštovano sa strane fanova da mogu samo klimnuti glavom > :no: Quote
rhapsoad Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 eh da su bar Wuthering Heights bila predgrupa Astral Doors su me bas smorili, a glavni razlog je zato sto sam sat vremena ulazio u skc + ono guranje, pretpostavljam da je zbog toga bila slaba reakcija publike mada moram da kazem da AD za mene nisu ni blizu WH Quote
DragonHeart Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Od lika kome su omiljeni bendovi Rhapsody i SOAD nije se nista cuditi Quote
Angelystor Posted July 6, 2007 Author Report Posted July 6, 2007 AD nisu smor, ali je i meni WH daleko bolji i zanimljiviji od AD Quote
rhapsoad Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 @DragonHeart eh kad bi svima SOAD i Rhapsody bili omiljeni bendovi al' dobro postojem ja tudja misljenja ali e sa njima ne slazem Pa dobro ajd' nisu AD bas tolki smor, ima mnogo, mnogo losiji i dosadnijih ali zato ima i mnogo boljih bendova Quote
APOHAKC Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Bend je vrh, ovi Danci prashe kao nenormalni, i one folk melodijice tu itamo su sasvim ok Quote
Angelystor Posted July 9, 2007 Author Report Posted July 9, 2007 Ta Danska kol'cka je, al zato kilo dobrih bendova!!! Actually..strasno mnogo dobrih bendova.. Quote
kuruz Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Мени на памет падају само King Diamond, Make A Change...Kill Yourself и Pretty Maids, a нисам фан ниједног од наведених. Quote
DragonHeart Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Radomire, "prosetaj" malo internetom, pa ces da vidis sto propustas. Quote
kuruz Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Гледао сам мало на Метал Архивама, нема пуно black и death бендова које сам слушао, а то је оно што ме занима. Quote
Recommended Posts