Benedikt Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Razorna Romansa je projekat koji radi neki mesavinu izn\medu synty gothica i doom metala s ve je radeno na kompu na sledeceoj adresi ima da se skine njihov demo snimak pa pisite http://www.megaupload.com/ru/?d=ORXLCX28 Quote
Benedikt Posted October 25, 2006 Author Report Posted October 25, 2006 jel slusao neko ovo do sada? Quote
oNe Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 ja sam pronasao link za stvari ali na nekom drugom forumu jos pre. Svidja mi se!!! Quote
Benedikt Posted November 7, 2006 Author Report Posted November 7, 2006 Jel ovo do sada neko skinuo i preslusao? Quote
Aeoliah Centaurus Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 (edited) Gle: stavi na nekakvo mjesto gdje će se moći normalno skinuti, nije ni čudo da ti ovako ljudi ne mogu ocijeniti pjesmu - ne žele samo zbog tebe se pretplaćivati na megaupload. Imaš brdo upload servera, ili, još bolje, sam zatraži nekakvi hosting, pa drži stvari na njemu. Simple as that. Žao mi je što ne mogu čuti, sam mješanac žanrova me - privukao, ali stvarno ne želim zbog tvoje pjesme, ma koliko god možda bila dobra, pretplaćivati na megaupload. Sorry. Do as I said, and it will be okay. - edit - BTW - ime ne valja. Valjda si izvukao od HIM-a, kojeg vjerovatno ne slušaš, ali ti se svidio njihov naziv albuma Razorblade Romance, pa si si uzeo Razorna Romansa. Ali ne valja. Jedan prijedlog: Sagaramath. Tibetanska božica planina. Ili Tatterdemalion, pruski naziv za - beskućnika. Like to help pplz. Edited January 30, 2007 by Aeoliah Centaurus Quote
heroinchic Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 zapravo, ne. sto se megaupload-a tice. potrebno je samo skinuti nji'ov toolbar, instalirati ga i bice sve u redu. Quote
KorisnickoImeno Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 za sve koji nemogu da skinu eto sad na rapidshareu http://rapidshare.com/files/72474223/Demo_No1.rar Quote
KorisnickoImeno Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 eto ako neko zeli samo da preslusa moze i na (mada kvalitet snimka tamo nije nesto preterano kvalitetan) ... www.myspace.com/rromansa Quote
Lukijan Mušicki Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 ja sam ih neki dan odslusao na myspace-u... po meni su stvarno super! muzika je genijalna! ona prva stvar tamo je stvarno super!!! jel ima/ju jos stvari ili je to sve? tamo ima samo 4 pesme... Quote
Recommended Posts