ba+a. Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Zar je mogucje da nema teme ? Ja je nisam nasao. Imam neke 4 pesme koje sam skinuo sa neta i ne mogu da prestanem da ih slusam. Genijalno. Quote
_Grotesque_ Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Da! Super je bend! Inace, cini mi se da je bila tema. Nego, otide sa svim drugim lepim temama kad je bilo renoviranje ono bolno.. Quote
Buddha Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 imaju dva albuma, - One In Every Second i - Buried Beneath The Covers a spremaju uskoro i treci album.. Quote
Shamandalie Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Moguce da je tema bila izbrisana. Imace uskoro koncert. Quote
solomona Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Flowers im je najbolja pesma !Definitivno!To nikada ne moze prestati da se slusa!)o kakva mi je ovo recenica Quote
krchulj Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Ja imam prvi album i do jaja je, pogotovu prva pesma! bash sam ga preslushao pre neki dan. Quote
bambayay Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Tibia je jedan od nasih najboljih bendova. I jedan i drugi album su savrseni. Bio sam na zadnjem njihovom koncertu gde su svirali neke nove pesme, i stvarno su super...valjda ce uskoro taj treci album. Imace koncert u petak 17. novembra u Domu Omladine. Inace, na koncertu ce jos svirati Hang (promocija njihovog novog albuma), Bridge To Solace iz Madjarske, Spitback. Cena karte je 250 dinara. Ja se nadam da ce doci dosta ljudi. Quote
c-webb Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Morace da dodje dosta ljudi!! Tibia rules! Quote
Emily Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Flowers,definitivno naj pesma... Samo mi nije jasno zasto je tema pala u zaborav?O Bogo! Quote
Shamandalie Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Pa mozda zato sto odavno nisu imali neku svirku... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Jedan od retkih nasih bendova koji stvarno vredi... Gledah ih par puta odlicni su uzivo. Al mi se muzika djene/djene ne svidja toliko ). Quote
+AuReOlE= Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 A nije..i muzika im je super..i oni su divni... pa da verovatno zbog cinjenice da su poslednju svirku imali pre par meseci ..no mi smo sada tu tako da...zivnula je Quote
Buddha Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Maxa im je u civilnoj vojsci pa su se proredili sa probama Quote
ΣΟΚΙ Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 bend je keva...a inace cika crni carobnjak me je zajebavao sto slusam emo sranja pa se i on navukao... Quote
SAMSA Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Najbolji domaći underground bend. Da ne žive u Srbiji, odavno ne bi bili underground. Quote
SAMSA Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Divim se umešnosti likova iz Tibie da na poslednjem albumu prezentuju drugačiji zvuk, a šmek ipak ostane isti. Bio sam na novembarskoj promociji Hanga, čuo par novih stvari i odlične su.Zna li neko od obaveštenijih kada će se novi album pojaviti, i kada će neki cert? Quote
shield Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 ih bre pretera ga malo u svakom slucaju ako stvarno tako mislis hvala puno .ako te drugi album nije razocarao sigurno nece ni treci, smek ce svakako ostati isti ali ce se napredak nadam se videti .za treci album postoji 8 gotovih pesama ,a u planu je jos jedna .onda je na redu snimanje .posto nikada nismo zurili sa radom na pesmama ne bih mogao da ti kazem kada ce to sve ugledati svetlo dana . moraces da sacekas jos koji mesec . . . za sutrasnji cert je verovatno malo kasno ali ako procitas na vreme prosetaj do velike sale skca .cetvrtak je u pitanju . gomila bendova. dz ulaz . tea break , barcode , vien lur ... oko 7 pocinje mi smo oko 9 . svirace se 20ak ,25 min.trebalo bi ove godine da se pojavimo i na exitu na metal bini ali otom potom . svrati ponekad na www.myspace.com/tibiametal tu ces naci info o eventualnim nastupima . hvala svima na lepim recima Quote
Shamandalie Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Sutra koncert? Uh, pa mogla bih mozda i ja da svratim...Super! Quote
Emily Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 (edited) Pa ko jos svira?Ja nista ne znam Edited April 4, 2007 by Emily Quote
shield Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 dear emily stvarno nemam pojma ko ce sve svirati , oko 15ak bendova . ne bih da najavljujem to kao metal svirku . . .ali gitare svakako i autorski bendovi svakako .nista te ne kosta da prosetas ,ne placa se . ex bubnjar ekva firci je umesan u organizovanje toga - kao mini presek domace alternativne rock scene pri cemu on ima nekog uticajnog prijatelja stranca iz 'biznisa' te zele da pomognu i malo guraju bend koji im se najvise svidi. Quote
Shamandalie Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 (edited) Smesno je sto mi redovno ovi iz SKCa salju obavestenja o desavanjima, a ovo niko ni da pomene. A za neki Hip Hop hiljadu mejlova, bljak! Edited April 4, 2007 by Shamandalie Quote
shield Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 hiljadu mu gromova citavih 39 bendova!!! za ne verovati .posledni bend je svirao u pola 7 ujutru .bilo je gotivnih bendova ali sto je mnogo mnogo je . Quote
Recommended Posts