Sgt.Splatter Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Da li je neko imao prilike da ih cuje? Posle Dangube (negde na prolece) i Kuglasha u julu, sa Azazelom i Voc Populi, sinoc su opet svirali - u Kuglashu i drago mi je sto nisam propustio! Neopisivo! Veoma tesko i energicno i naravno stvorili su ludnicu u publici! Quote
Sgt.Splatter Posted September 24, 2007 Author Report Posted September 24, 2007 Dakle, da se nadovezem... tuzhno je sto verovatno jos uvek niko sa YUMa nije chuo ovaj bend, znam da je malo teze verovati prichama (dobrim) i bez nekih snimaka i predstavnika na ovom forumu... Inace zbog nekih unutrasnjih razmirica, bend je jedno vreme cak stopirao sa radom. Bicu slobodan da u njihovo ime najavim jednu dobru vest koju sam dobio od frontmena Laze666, a to je da ce snimiti demo bez obzira na sve, pa da vidimo kako ce ici dalje. Dakle, u pitanju je Obucarski DM sa korovskim vokalnim primesama (mrzim kor). Uglavnom, pokusacu da cim saznam za neku njihovu buducu svirku najavim to na ovom forumu pa ko ima vremena neka izvoli. Quote
Apeiron Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 OK, a reci mi da li imaju zvanicno izdanje, ili da prebacujem ovu temu na demo bendove? Quote
Sisus Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Pozdrav za Lazu. Cuo sam za bend, ali ga nisam cuo. Quote
Little Butcher Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 TMW sam slusao samo jednom u dangubi kada su svirali sa Kugom, MAD Goyom... Bese odlicna svirka, gotivni ljudi, samo nisam se dugo video sa Lazom, tako da ne znam sta se desava sa bendom... Quote
Sgt.Splatter Posted September 24, 2007 Author Report Posted September 24, 2007 THESE GUYS MEAN WAR : Djole Almighty (guitar) Musha Tekton (battery) Kriva Archpriest (bass) Gosn Petrovic Maniyak Inc (guitar) i Lazzar Grozzomohr (howling) Quote
ΣΟΚΙ Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 neki snimak?da cujem?nisam ih slusao...propustio sam tu svirku u dangubi :/ Quote
Sgt.Splatter Posted September 25, 2007 Author Report Posted September 25, 2007 eheheheh... Bicu slobodan da u njihovo ime najavim jednu dobru vest koju sam dobio od frontmena Laze666, a to je da ce snimiti demo bez obzira na sve, pa da vidimo kako ce ici dalje. Quote
Little Butcher Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Dobio sam dojavu da TMW treba da snimi demo Ajd da vidimo i to cudo Quote
Sgt.Splatter Posted October 21, 2007 Author Report Posted October 21, 2007 (edited) zasad otvorena je myspace stranica OVDE, snimanje u toku Edited October 21, 2007 by splattered Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Ja se secam(!?!) da sam se u dangubi sudario sa onim ogromnim likom dok je Kramp svirao .sta znam ok su mada ne prija mom ukusu Quote
PuPaK Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Nista sad samo da sacekamo da snime demona pa da cujemo! Quote
Sgt.Splatter Posted January 26, 2008 Author Report Posted January 26, 2008 (edited) The Haunted? Zanimljvo... Kako to da ja neznam za to? Ooo gosn Lazo, jebo vepra de si bre! Kažite mi samo da demo napreduje odlično! Edited January 26, 2008 by Sgt.Splatter Quote
ÆSTROPHOBOS Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 nekim volsebnim spletom okolnosti se od juce nastavlja prica ovog benda u istoj postavi.... 1 Quote
Doom Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 Za sada ne. U suprotnom, bili bi vec okaceni. Quote
Doom Posted December 23, 2017 Report Posted December 23, 2017 Neki stariji snimci ovog benda: https://soundcloud.c.../sets/promo2016 Quote
Demon Seed Posted December 24, 2017 Report Posted December 24, 2017 Kakav si fenomen napravio s tim postom i proslim... Dakle tvoj pretprosli post je bio tacan oko 4 godine, pa onda netacan godinu i kusur dana, pa je sad opet tacan. Svaka cast Quote
Doom Posted December 28, 2017 Report Posted December 28, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=waB583WLzJM Quote
Recommended Posts