Jump to content

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HA, osvojena Liga Šampiona sa Juventusom.

Čelsi me je ubijao čitavu utakmicu, ali 1-1 i onda na penale, ko drugi nego Điđi :mrgreen:

Sada će biti para da se dovede van der Vaart :)

Uh, kad će više ovaj FM 2008...

Posted

Interesantno...to moze bitistvarno interesantno.

No,mene pre svega zanima Football Manager 2008,i momentalna pedala Bumsongu,Birindeliju i Legrotalji.Kao i dovodjenje Benzeme i Aleksa. :da:

Posted (edited)

Otpustiše me u trećoj sezoni, majku im jebem. U prvoj sam osvojio ligu i Kup UEFA, bio proglašen za najboljeg trenera, pola ekipe mi proglašeno za najbolje (najbolji igrač Mancini, najbolji odbrambeni igrač Chivu, najbolji golman Vilar-iz Parme ga doveo...) Međutim, u trećoj sezoni neki lik kupi Romu i dovede svog čovjeka na mjesto trenera, tako da ja otpadnem. Uzmem Bilbao da treniram, i 'ladno ne možeš kupovati igrače koji nisu Baskijci. Onda sam prestao da igram. :)

Edited by Vic Rattlehead
Posted
Pa to nije nista cudno...to im je politika kluba oduvek.Jedini stranac koji je igrao za njih je Lizarazu,ali on je Baskijac poreklom,pa su ga zato i pustili.

Ma znam za to u stvarnosti, ali nisam znao da je i u igri tako. Zanimljivo je, iako su im uvijek igrali samo Baskijci, nikada nisu ispali iz prve lige.

Posted
Ma znam za to u stvarnosti, ali nisam znao da je i u igri tako. Zanimljivo je, iako su im uvijek igrali samo Baskijci, nikada nisu ispali iz prve lige.

Pa takve stvari cine Football Manager najboljim managerom. :da: Realnost.

Atletik Bilbao je uz Barselonu i Real,jedini klub koji nikada nije ispao iz spanske lige. :da:

Posted

Ne zanima me demo,ja cekam pravu stvar.A u iscekivanju iste,malo igram 2007,i to sa Zvezdom.Usao u ligu sampiona,jeste da sam zduvo od Liverpoola i Celtica,ali bitne su pare.Ostale sve utakmice dobio.Odlicno igraju.I vratio sam u klub legendarnog mladica od 38 godina,Dragana Micica.Car.

• 2 weeks later...
Posted

Full igra na netu...Ima na mininovi torrent.Pojedini igraci zvezde imaju nerealno visoke ocjene :surprised:

Jovetic nije wonderkid mada sam realno ocekivao

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...