Hamsun Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 (edited) meni se ipak čini da traži 512, bar tako negdje ranije pročitah... Therapsid, radi sve ok? Da skidamo? Edited October 18, 2007 by [kinetic]
the lad Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Bash je izbagovana igra =C. Treba chekati patch..izlazi sooon.
Baal Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Radi sve kako treba, kinetic, slobodno skidaj. Ja još nisam našao za shodno da duže igram, ali ću to ispraviti za vikend.
APOHAKC Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Ево скино сам га и ја, преко ДЦа, не изгледа лоше, само јебем им матер мало, још мало па ће и за менаџера трбати 5 гига рама, графичка од 5.000 еура..
lemmy sixx Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Evo i linkova: http://www.astatalk.com/viewtopic.php?t=71961
fiction Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Radi igrica ali ima bagova...Dobijes crveni u prijateljskoj i suspenduje ti igraca za prvenstvo I gomila sitnih...Meni na polusezoni Borac prvi u ligi Ne znam kad ce patch
APOHAKC Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Глупо питање Скин ме јебено нервира, не могу да играм игру због њега, ужасан је, превише светао, и она глупава слика, ма ужас. Јел зна неко где могу да се скину неки други скинови ил нешто, ово је страшно!
niking Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 da, linjeste uzasan, ali ne verujem da vec ima drugih, danas je izasla igrica
lemmy sixx Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 Meni se skin bas svidja.Strava je. Inace,igra je fenomenalna.Ima mnogo vise opcija nego pre i database je opsirniji.Sjajan manager.Vise utisaka kada budem ozbiljnije izigrao,tek poceh sa Juveom.
APOHAKC Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 МА, скин ме ужасно нервира, никако да се навикнем. Али игра ко игра је ок, играм са Ливерпулом, тек сам пошео, 8 утакмица, исто толко победа, довео Здравка Кузмановића, господари средином терена хахаха
lemmy sixx Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Jebem li ga,meni bas odgovara.Lepa promena. Ja doveo Barzagli-a,igracina.Taman ono sto mi nedostajalo.Treba mi jos desni bek.Bajern mi mako Zakarda ispred nosa,picke.Benzemu ima da ganjam dok ga ne dvedem.
niking Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 (edited) nikad mi nije bilo ovoliko tesko da dam gol u manager-u a pritom naravno uvek imam bar dva igraca koja su povredjena na po par meseci... Edited October 20, 2007 by ampersand
APOHAKC Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 ЈА примам 3 по утакмици и дајем 6, ово је страшно, картоне дели за сваки старт, нон стоп ми је пола тима суспендовано, са повредама до сада нисам имао никаквих проблема, али ми је голман Рејна сваку утакмицу болестан, има вирус, колко багова мајко мила, а онај скин ме и даље невероватно нервира, и боје оцена, она скрнава плава, дај лепо као и пре, а не ово.
lemmy sixx Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Neznam stvarno...meni sve radi kako treba.Suspenzije i povrede nisu nikakav problem,utakmice ok,zabijam kako kada ali uglavnom nikada ispod 2 komada...normalno ko i uvek.Skin strava.
APOHAKC Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Кренуо нову са Астон Вилом, и опет, дајем у просеку 3 по у такмици, у првих 7 кола Лук Мур дао 14 голова, дечко је страшан, Керју, Агбонлахор, и Харевод ми ни не играју, убацим ту и тамо Јанга. Опет сам довео Кузмановича, на 6 утакмица 4 асистенције и три поготка, два са преко 20 метара, страшан играч, али га је немогуће довући испод 9 милиона еура, довео сам Хатона како је колега препоручио, пуко сам 10 милиона за њега, и за те паре, не знам да ли се исплатио. Искеширао сам 23.000.000 за Дејвида Бентлија, и исплати се сваке паре, страшан фудбалер, одбрана ми је ужасна, треба ми добар штопер, испод 22 године, да није преко 25.000.000, довео сам Мертесакера, добар је као леб (28 милиона). Добар је менаџер, али јебено баговит, треба неки печ и пар нових скинова, полако се навикавам, али је и даље гори скин него што је Мортишан бенд...
MC Hammer Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 SI programeri za gomilu bagova kažu da su tu namerno i da ih aktiviraju na brzinu pravljeni crackovi... Realno, niko od vas nije platio za igricu pa nema pravo da sere što mu se ista sumnjivo ponaša.
Geozee Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Poceo sam sa Partizanom i doveo Aleksandra Tuncheva koji mi je glavni igrac u odbrani i Rene Mihelicha koji ce sledece sezone da nadje mesto u startnih 11...
fiction Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Escudero Alan (Guarani) Alex (Vasco) Witsel Millan Nazarith
Hamsun Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 (edited) довео сам Хатона како је колега препоручио, пуко сам 10 милиона за њега, и за те паре, не знам да ли се исплатио. Ma ja sam ga preporučio onako subjektivno, po igrama koje pruža ove sezone, novi menadžer još nisam igrao Mlad je(23 godine), snažan, ušao ove godine u prvih jedanaest u nacionalnom timu... e sad koliko su ljudi koji su pravili menadžer ispoštovali škotsku ligu, ne bih znao ... btw, odakle tebi tolike pare ? Edited October 22, 2007 by [kinetic]
APOHAKC Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 50 милиона са Астон Вилом можеп да изгрбавиш, Хатон јебе кеве, исплатио се сваког цента, Здравко Кузмановић достигао цену од 12М, сви га желе, и опис му је вондеркид, колко ми се људи смејало кад сам дао онолке паре за њега, постигао ми је већ 6 голова и 4 асистенције. 8 кола до краја држим се на петој позицији, иако ми је форма катастрофална у задњих 6 кола, победа, реми и 4 пораза... бтв РЕНЏЕРС 3 СЕЛТИК 0 хехехе
Geozee Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Escudero Alan (Guarani) Alex (Vasco) Witsel Millan Nazarith Ima li sanse da ih dovedem u partizan?
Recommended Posts