Baal Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Daj ocene, da vidimo kako si ga nabudžio.
Hamsun Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 (edited) Danas sam krenuo da igram ovo, i iako se dosta ljudi žali na neke bagove, meni se čini da sve radi ok... Doduše, ne sjećam se kad mi se posljednji korner završio bez prekršaja Zašto je od milion klubova u kvalifikacijama za Kup UEFA morala baš da me zadesi Sampdoria, mada je bilo gusto u Podgorici poslije 2:1 u Đenovi Edited October 23, 2007 by [kinetic]
fiction Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Ima li sanse da ih dovedem u partizan? Naravno! Svi sem Alexa koji je sledeci Ronaldinho. Aaritalo je isto odlican. Formigoni...
APOHAKC Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Данас постујем оцене, повређен је, а онда оцене падају, чим е опорави и врати у форму (2 недеље повреде) постујем да видите шта се зове играч, знате које ми паре нуде, ал добиће курчину. Појачања у 2 сезони Гуардадо 45М Дејвис 14М Карсон 8М Сада имам неки солидан тим, иако ме у првом колу Манчестер Сити прегазио 4 на према 1, играо сам са резервном поставом, јер је пола тима повређено...
Thule Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Evo novi crack, kako kažu, bez bug-ova za sada. http://www.demonoid.com/files/details/1396451/3304265/
Hamsun Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 je li probao ko taj beta patch, radi li posao?
APOHAKC Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Ја сам га пробао, и закуцао ми цео комп
Thule Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Meni neće da radi ni hatred-ov patch, a ni ovaj novi. Samo mi da crn ekran. Alt + Tab i sve je rješeno, ali i dalje igra neće da startuje .
Hamsun Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 (edited) nemam pojma, jedan drug je instalirao patch i sve mu radi ok... Edited October 27, 2007 by [kinetic]
Ninoslav Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 I kod mene sve ok sa novim patchom... (ok u smislu da igra radi, nisam se udubljivao jer ne volim FM, skinuo sam igru za ortaka)
fiction Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Pa kako su usrali kad izdaju beta patch...Cuj beta patch...Strasno...
APOHAKC Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 После друге сезоне не може више да се игра, ево ја пробао, и још гомила људи, искачу ерори, пизде материне... Пропаде ми три дана играња са Астон Вилом, страшно..
lemmy sixx Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Videcemo,ja tek poceo drugu sezonu. Bio prvak Italije vec u prvoj sezoni.Sada sam doveo Dani Alvesa i Benzemu. Ako mi ove cicije iz uprave odobre jos para,uzecu u zimskom prelaznom roku Van Der Varta ili Akvilanija.
Thule Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 (edited) van der Vaart Edited October 31, 2007 by Thule
fiction Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 После друге сезоне не може више да се игра, ево ја пробао, и још гомила људи, искачу ерори, пизде материне... Пропаде ми три дана играња са Астон Вилом, страшно.. Ja zavrsavam trecu sezonu...Hatred crack...
Thule Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 (edited) Imate i clone cd verziju, koju sam i ja skinuo i sada napokon sve radi odlično. Dobra stvar je što ne treba crack i što se igra može redovno krpiti zvaničnim zakrpama, bez čekanja nekih novih crackova. EDIT: Uđoh sa Zvezdom u Ligu Šampiona Izvukao neke Slovake i rezultati 0-1 u gostima, pa 3-1 kod kuće. Sada sam u grupi sa Čelsijem, Valensijom i Štutgartom. Zajebano... Edited October 31, 2007 by Thule
APOHAKC Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Компесујте диск, направите онда имиџ, инсталирајте бета печ и све лепо ради. После три сезоне са Астон Вилом имамм титулу шампиона Енглеске, један куп уефа и један лига куп... и страшан тим. ГК Скот Карсон ДЛ Инсуа (из Ливерпула 22.000.000 вреди), Гарет Бери ДЦ Гареј (Хетафе), Куртис Дејвис ДЦ Гери Кејхил, Зет Најт ДР Алан Хатон, Куртис Дејвис МЦ Евер Банега (40.ооо.ооо му достигла цена јебо те Бог), Најџел Де Јонг МЦ Здравко Кузмановиц (28М), Гарет Бери, Лаури Дала Вале АМЛ Гуардадо, Шон Малоуни, Рајан Бабел АМЦ Шон Малоуни, Керлон, Гедеон АМР Ешли Јанг, Рајан Бабел, Гучер ФЦ Лук Мур, Фабињо, Керлон Четврта сезона, после 12 кола максималан учинак, и средње ћалонсо у лиги шампиона, ваљда ће бити неко 2 место, ако не, и куп уефа је ок
lemmy sixx Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 van der Vaart Dovedoh ga.Sjajan je.Uklopio se odlicno.Van Der Vart,Tiago,Nocerino...opasan centralni vezni red.
Ninoslav Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Da li postoji nacin da se poveca rezolucija?
Baal Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Možeš da koristiš --windowed u shortcutu i da razvučeš koliko ti treba. Imala je fora i da se poveća rezolucija u full screenu, ne mogu da se setim koji string treba da se upiše.
Thule Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Da li je moguće u ovoj igri primiti ili dati gol, a da sa njim ne ide još jedan u paketu. Dešava se ponekad u fudbalu da neko brzo postigne dva gola, ali da se dešava na svakoj drugoj utakmici, pa i nije baš. I oni ovo zovu najrealnijim menadžerom? To što ima zilion dobrih opcija ne znači da nije golo govno kada je u pitanju dešavanje na terenu.
lemmy sixx Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Meni se to ne desava...neznam gde sve iskopavate te bugove,i kako vam se sve to desava.Meni radi odlicno,sa hatred crackom.
Thule Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Ma čoveče, kakva je to realističnost kada ja odigram 6-5 protiv Arsenala, a vodim Zvezdu. Smiješno. Ili kada Lazio vodi 6-1 na poluvremenu protiv mene, a igram 4-5-1, i IMAM golmana . Neviđena glupost. Na ranijim menadžerima nisu tako lako padali golovi. Dešavalo se s vremena na vreme "they score two goals in a space of three minutes", i slične situacije, ali da je bilo ovako bizarno, nije.
Thule Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 (edited) Ovo je stvarno smiješno, svaka druga utakmica mi je 7+ EDIT: Izašao upgrade beta patch-a. Te beta patch, te upgrade istog.. Kad će patch više Patch EDIT 2: Ovaj patch je zakon . Bacim jednu partiju, izgubim 9-0. Gubio na poluvremenu 6-0, sve ostavio kako jeste, čisto da vidim dokle će kompjuter ići u ovim bizarijama. Kada je završila utakmica, vraća se u meni i kaže da sam izgubio 6-1 :) . Iz dvojke u kantu. Vraćam se FM 2007, makar dok ne srede ovo govno. Edited November 5, 2007 by Thule
Recommended Posts