Jump to content

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Danas sam krenuo da igram ovo, i iako se dosta ljudi žali na neke bagove, meni se čini da sve radi ok...

Doduše, ne sjećam se kad mi se posljednji korner završio bez prekršaja :)

Zašto je od milion klubova u kvalifikacijama za Kup UEFA morala baš da me zadesi Sampdoria, mada je bilo gusto u Podgorici poslije 2:1 u Đenovi :D

Edited by [kinetic]
Posted

Данас постујем оцене, повређен је, а онда оцене падају, чим е опорави и врати у форму (2 недеље повреде) постујем да видите шта се зове играч, знате које ми паре нуде, ал добиће курчину.

Појачања у 2 сезони

Гуардадо 45М

Дејвис 14М

Карсон 8М

Сада имам неки солидан тим, иако ме у првом колу Манчестер Сити прегазио 4 на према 1, играо сам са резервном поставом, јер је пола тима повређено...

Posted

Meni neće da radi ni hatred-ov patch, a ni ovaj novi. Samo mi da crn ekran. Alt + Tab i sve je rješeno, ali i dalje igra neće da startuje :(.

Posted

После друге сезоне не може више да се игра, ево ја пробао, и још гомила људи, искачу ерори, пизде материне... Пропаде ми три дана играња са Астон Вилом, страшно..

Posted

Videcemo,ja tek poceo drugu sezonu.

Bio prvak Italije vec u prvoj sezoni.Sada sam doveo Dani Alvesa i Benzemu. :da: Ako mi ove cicije iz uprave odobre jos para,uzecu u zimskom prelaznom roku Van Der Varta ili Akvilanija.

Posted
После друге сезоне не може више да се игра, ево ја пробао, и још гомила људи, искачу ерори, пизде материне... Пропаде ми три дана играња са Астон Вилом, страшно..

Ja zavrsavam trecu sezonu...Hatred crack...

Posted (edited)

Imate i clone cd verziju, koju sam i ja skinuo i sada napokon sve radi odlično. Dobra stvar je što ne treba crack i što se igra može redovno krpiti zvaničnim zakrpama, bez čekanja nekih novih crackova.

EDIT: Uđoh sa Zvezdom u Ligu Šampiona :rockdevil: Izvukao neke Slovake i rezultati 0-1 u gostima, pa 3-1 kod kuće. Sada sam u grupi sa Čelsijem, Valensijom i Štutgartom. Zajebano...

Edited by Thule
Posted

Компесујте диск, направите онда имиџ, инсталирајте бета печ и све лепо ради. После три сезоне са Астон Вилом имамм титулу шампиона Енглеске, један куп уефа и један лига куп... и страшан тим.

ГК Скот Карсон

ДЛ Инсуа (из Ливерпула 22.000.000 вреди), Гарет Бери

ДЦ Гареј (Хетафе), Куртис Дејвис

ДЦ Гери Кејхил, Зет Најт

ДР Алан Хатон, Куртис Дејвис

МЦ Евер Банега (40.ооо.ооо му достигла цена јебо те Бог), Најџел Де Јонг

МЦ Здравко Кузмановиц (28М), Гарет Бери, Лаури Дала Вале

АМЛ Гуардадо, Шон Малоуни, Рајан Бабел

АМЦ Шон Малоуни, Керлон, Гедеон

АМР Ешли Јанг, Рајан Бабел, Гучер

ФЦ Лук Мур, Фабињо, Керлон

Четврта сезона, после 12 кола максималан учинак, и средње ћалонсо у лиги шампиона, ваљда ће бити неко 2 место, ако не, и куп уефа је ок

Posted

Možeš da koristiš --windowed u shortcutu i da razvučeš koliko ti treba. Imala je fora i da se poveća rezolucija u full screenu, ne mogu da se setim koji string treba da se upiše.

Posted

Da li je moguće u ovoj igri primiti ili dati gol, a da sa njim ne ide još jedan u paketu.

Dešava se ponekad u fudbalu da neko brzo postigne dva gola, ali da se dešava na svakoj drugoj utakmici, pa i nije baš. I oni ovo zovu najrealnijim menadžerom? To što ima zilion dobrih opcija ne znači da nije golo govno kada je u pitanju dešavanje na terenu.

Posted

Ma čoveče, kakva je to realističnost kada ja odigram 6-5 protiv Arsenala, a vodim Zvezdu. Smiješno. Ili kada Lazio vodi 6-1 na poluvremenu protiv mene, a igram 4-5-1, i IMAM golmana :). Neviđena glupost. Na ranijim menadžerima nisu tako lako padali golovi. Dešavalo se s vremena na vreme "they score two goals in a space of three minutes", i slične situacije, ali da je bilo ovako bizarno, nije.

Posted (edited)

Ovo je stvarno smiješno, svaka druga utakmica mi je 7+

EDIT: Izašao upgrade beta patch-a. :) Te beta patch, te upgrade istog.. Kad će patch više :)

Patch

EDIT 2: Ovaj patch je zakon :). Bacim jednu partiju, izgubim 9-0. Gubio na poluvremenu 6-0, sve ostavio kako jeste, čisto da vidim dokle će kompjuter ići u ovim bizarijama. Kada je završila utakmica, vraća se u meni i kaže da sam izgubio 6-1 :) :) :). Iz dvojke u kantu. Vraćam se FM 2007, makar dok ne srede ovo govno.

Edited by Thule
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...