Jump to content

Recommended Posts

Posted

odlicna grupa dal reci grupa s obzirom da je jedini clan Peter Tägtgren vokal Hypocrisy-a...

mada zar oni nisu industrial trebalo bi tamo prebaciti temu?

jake stvari end of the line, supersonic bitch, shut your mouth,...

najbolji mi album rebirth a nije ni los spot za shut your mouth ono sa vanzemaljcem icon_smile.gif

albumi:

Pain - (1996)

Rebirth - (1999)

Nothing Remains The Same - (2002)

Dancing With The Dead - (2005)

ovaj zadnji nisam slusao moram ga naci negdje...

Posted

Ja nemam 1. album. Poslednji je ok. Same old song je dobra i za nju ima spot. I Tables have turned je fina kao i Nothing. Video sam spot za Shut your mouth i dobar je! Ima i za On and on i End of the line, takodje 2 dobre pesme. Jeste procitali text za On and on ili Same old song?

Jeste industrial metal kao i FF, ali i oni stoje ovde.

Depresivni? Pa...mozda zbog Petrove mracne prirode. Poslednji album je tako nazvao zato sto je doziveo klinicku smrt. I da, on sve svira, a na turneji ima pratecu ekipu. Bilo bi fino da svrate ovde jel' da?

Posted
Pevaca mogu da zamislim i kao hladnokrvnog ubicu i kao umetnika. Nisu li ta dva pojma INACE blizu???

Na neki nacin si u pravu. Vidis ga onako namrgodjenog, a na drugoj strani covek sa kosuljom i kravatom.

• 4 months later...
  • 5 weeks later...
Posted

Skoro u'vatih slucajno spot na MTVHBB za "Zombie Slam" i svide mi se pesma..pa sam prvo skinuo taj spot sa neta, i obrnuo ga jedno milion puta...mnogo lozacka pesma, pa evo skoro skinuh i ceo album. Sranje :)

Ne pijem ja ovaj chaj..

Posted

Ја још несам гледао тај спот. Има за још једну песму само се не сећам коју. Није лош албум. Можда је бољи од претходног чак.

• 3 weeks later...
Posted
I ja imam isti problem sa novim albumom Susperie.

A ja sam baš skinula novu Susperiu sa istog sajta bez problema..e sad ne znam koji je tačno link..