VoivodBG Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Industrial country?!? WTF? I hajde prebacite temu lepo na industrial, gde joj je i mesto... Quote
WoI Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 sta ce bre ova tema ovde??!!??!??! jedva sam je nasao skinut album, sutra preslusavanje! Quote
AstralliS Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Dobar je album. Više mi se svidja u odnosu na "Psalms of Extinction". Quote
Talvi Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Fin albumcic. Zasad mi je Psalms bolji, ali videcemo kad se jos naslusam ovog... Quote
Grobodan Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Nista spec, ima nekih hitova ali u globalu nije za neko dugo istrazivanje. Quote
phantasm of the living Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Mene mnogo pesama neopisivo podseca na To die for , posebno Follow me i Feed us. Pustila sam album i onda se posle 15 min izbagovala i naredila sestri da iskljuci taj njen prokleti TDF. Quote
AstralliS Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 TDF? Daleko je ovo, sestro od toga. Quote
phantasm of the living Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Jbt, znam da bi trebalo da bude daleko. I raniji radovi su daleko. Ali uzmi poslednji album TDFa i ovaj PAINa. I videces o cemu pricam. Quote
Talvi Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Kad se sve sabere, ovo zaista ispade bas fin albumcic. Jeste, i dalje mi je "Psalms" bolji ali je i ovaj vise nego dobar. Spot za "Follow Me" ispade krajnje simpatican, ima nekoliko standardnih hitova, remix "Clouds Of Ecstasy" mi se mozda svidja i vise od originala... Lepo! Quote
Жвакић Posted December 3, 2008 Author Report Posted December 3, 2008 Ваистину фин албум. И склањајте ову тему одавде више!! Quote
VoivodBG Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 (edited) Najlosiji album do sada(meni licno), nista novo ne pruza, aranzmani su dosadni, tekstovi... Ne bih voleo da ih gledam uzivo a da promovisu ovaj novi album... pregadno... Edited December 3, 2008 by VoivodBG Quote
phantasm of the living Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Najlosiji album do sada(meni licno), nista novo ne pruza, aranzmani su dosadni, tekstovi... Ne bih voleo da ih gledam uzivo a da promovisu ovaj novi album... pregadno... U potpunosti se slazem sa konstatacijom. Isuvise gadno. Quote
AstralliS Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Meni je drago što je ove godine izdao Pain, i što će sledeća godina biti rezervisana za Hypocrisy. Quote
*Nameless* Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Ovo je tako gotivan bend da je nehumano...Peter Taegtgren, covjek koji stoji iza Hypocrisyija, meni jednog od drazih metal bendova danasnjice, legenda, bog allah...al ovo nema sanse da moze pod nbom iltiga moderne metal zanrove...ne'a sile...krivo mjesto...apsolutno... Quote
phantasm of the living Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Sve ti je to moderna glazba metala... Quote
*Nameless* Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 (edited) Pa ne bas...Moderna glazba metala ne obuhvaca ovako nesto, jer im je korijen mnogo dublji u zanrovima starijim od npr. '94. pa nadalje...kad je krenuo sami pocetak moderne - nu metal jel... :-) A i sam zvuk je distinktivan od nu, rap, ragga, modern crossover, metalcore, deathcore, mathcore zvuka i eksperimentalnih modernih pravaca u metalu koji su taj neki "nju brid ov metal"...Pain je mnogo vise od toga. Ja taj bend gotivim do dna da me skontas, al ih nikad ovdje ne bih uvalio...Jednostavno, nemaju mnogo veze s ovim ako izuzmes clean vokal dionice...cak ni riffovima nisu tu.. Techno metal, kako bi Peter Taegtgren rekao... :-) sto je naravno opet, neprimjereno... Edited January 11, 2009 by *Nameless* Quote
AstralliS Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 A što uopšte udarati glavu oko toga da li je techno metal, industrial, blah metal... To u ovom slučaju uopšte nije bitno. Žanrovske odrednice sux. Muzika je u prvom planu, jel'te... Quote
phantasm of the living Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 (edited) Pa ne bas...Moderna glazba metala ne obuhvaca ovako nesto, jer im je korijen mnogo dublji u zanrovima starijim od npr. '94. pa nadalje...kad je krenuo sami pocetak moderne - nu metal jel... :-) A i sam zvuk je distinktivan od nu, rap, ragga, modern crossover, metalcore, deathcore, mathcore zvuka i eksperimentalnih modernih pravaca u metalu koji su taj neki "nju brid ov metal"...Pain je mnogo vise od toga. Ja taj bend gotivim do dna da me skontas, al ih nikad ovdje ne bih uvalio...Jednostavno, nemaju mnogo veze s ovim ako izuzmes clean vokal dionice...cak ni riffovima nisu tu.. Techno metal, kako bi Peter Taegtgren rekao... :-) sto je naravno opet, neprimjereno... You miss my point. Moj post je bio reakcija na ovaj post: Pa ne sviraju, al ovo nije samo forum nJu metala, nego kompletne moderne glazbe metala, ciji su i Fear factory dio.. Inace, slazem se da bendu nije mesto na ovom forumu, kao ni Rob Zombiju i Fear Factory-ju. Edited January 11, 2009 by Emilly_blacksnake Quote
Mathenigma Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 A što uopšte udarati glavu oko toga da li je techno metal, industrial, blah metal... To u ovom slučaju uopšte nije bitno. Žanrovske odrednice sux. Muzika je u prvom planu, jel'te... signed... pain... mnnnooogo dobar bend... samo zao mi sto je bukvalno odustao od hypocrisy-ja zbog ovog benda Quote
Grob Bez Dna Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Peter Taegtgren, covjek koji stoji iza Hypocrisyija, meni jednog od drazih metal bendova danasnjice, legenda, bog allah.. Quote
Talvi Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 http://mediaportal.ru/2007/06/03/pain__shu..._200507avi.html Do jaja snimak. Sunce ti jebem, kako hocu da cujem ovo uzivo. Vise nego Hypocrisy. Quote
WoI Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 nego koji je Peteru fazon da pomalo nastupa sa onim zenskim sastavom,a pomalo sa muskim? Quote
AstralliS Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Nekad se oseća kao žena, nekad kao muškarac Quote
Recommended Posts