Жвакић Posted May 23, 2007 Author Report Posted May 23, 2007 Pazi, ja imam novu Susperiu, ali promo materijal. A ja bih želeo rip sa original diska. No dobro, bolje išta nego ništa. Ako budeš uspela da iskopaš negde ti javi. Jesi uspela da skineš Rebirth? Quote
freya Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Nisam uspjela..nemam pass Jel ti imas neki link gdje ne treba lozinka? Quote
Phil Schneider Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Pain...... ja ih gledo live kada su svirali pre Tiamata.. jebali su keve, mnogo su brutalniji no sto sam zamislio... vrh Quote
Branislav Stankovic Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 pre Tiamata? gde? a Tiamat?? Mislim da je to bilo u budimpeshti koliko se ja secjam...beshe i Nevergreen nastupao? Prichali ste mi i ti i Nikola derane...samo sada ne mogu da se setim shta je tachno bilo... Quote
Phil Schneider Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Mislim da je to bilo u budimpeshti koliko se ja secjam...beshe i Nevergreen nastupao? Prichali ste mi i ti i Nikola derane...samo sada ne mogu da se setim shta je tachno bilo... Da u Budimpeshti btw.. nastupili su Green Division, Pain i Tiamat....... Pain je po meni odrao swe... da chak i Tiamat! Quote
Жвакић Posted June 4, 2007 Author Report Posted June 4, 2007 Још само кад би овде свратили... (Пејн) Quote
StarbreakeR Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 To bi bila ludnica...evo bas sam skinuo Psalms of Extermination...cini mi se dosta tvrdji album...al stigoh samo do prve pesme...tako da ne uzimajte zdravo za gotovo... Quote
Misantrophil Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Још само кад би овде свратили... (Пејн) Nazalost tesko nema mnogo ljudi koji to slusaju Quote
זאבים Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 poslednji album i nie neshTo.. REBIRTH mi ostaje kao njihow triumf. Quote
Жвакић Posted June 13, 2007 Author Report Posted June 13, 2007 REBIRTH mi ostaje kao njihow triumf. И мени. Quote
StarbreakeR Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Slazem se...uz Nothing Remains, koji mi je posebno drag zato sto je prvi album koji sam cuo...novi album mi se na svaki slush sve vise svidja...nista spektakularno, ali PAINasto... I dalje ih zelim u Srbiji...zivi im nastupi jebu keve Quote
StarbreakeR Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 http://mediaportal.ru/2006/11/12/pain__live_is_overrated_metalmaniaavi.html Ovde imate ceo nastup sa MetalManie 2005, izdat na DVDu "Live is Overrated"...DivX 370mb, iz 4 dela...ko ima ADSL il' nesto slicno - navalite! Quote
Riordan Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Jednostavan, ali dobar side-project. Moglo je to da bude malo više metal ali i ovako je dobro. Lyrics je hvale vredan. Poslednji album mi se prilično dopao, baš je catchy. Quote
זאבים Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 (edited) uhuh .. a ja mislila dae catchy mana... xexexxexe Edited July 10, 2007 by dreaminion Quote
StarbreakeR Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 DVD je zlata vredan...uzivo su 5 puta bolji!!! Quote
D.E.A.D. Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 svaki album mu je dobar, a sa ovim novim kao sto sam kaze zeli da napravi "biggest bend in genre" Inace vecina tekstova je inspirisana njegovim zivotom i bas je potrefio tu "zicu" da tako kazem! Quote
StarbreakeR Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Pa nije mu bas uspelo...album jeste extra, al treba on jos da sljaka da dostigne Ministry i druge velikane!!! Quote
זאבים Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 odakle ti ideja da on uopshte i zeli da ih dostigne ? [ babe vs zhabe ] Quote
Recommended Posts