kuruz Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Holandski bend,ove godine izdali album Malevolent Rapture koji ubija. Odlichna kombinacija death i thrash metala,apsolutno svaki rif na svom mestu,sve je odsvirano bez greshke i jedino na shta imam zamerku je vokal.Pevach me podseca na Sataniac-a,peva vrlo nerazumljivo,ali to ne smeta toliko kao vrishtanje spomenutog manijaka iz Desaster. Inache,LotD su Occult,samo shto su promenili ime. Meni je na albumu ubedljivo najbolja Werewolf Corpse. Utisci? Quote
RNA Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 'Bem ih blesave, sta im je trebalo da nakon toliko godina tako dobro ime menjaju u ovakvu glupost? Quote
kuruz Posted October 26, 2006 Author Report Posted October 26, 2006 Da,imaju 5 albuma i gomilu raznih drugih izdanja pod starim imenom.. Quote
Grobodan Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Ja sam otvorio temu na Thrash forumu,inace,album ubija. Quote
RNA Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Da,imaju 5 albuma i gomilu raznih drugih izdanja pod starim imenom.. Ono staro ime je bilo jednostavno i mocno. Sem toga, mrzim sva imena bendova koja imaju 'of'. Quote
kuruz Posted October 27, 2006 Author Report Posted October 27, 2006 @grave Mislim da su LotD pre za death nego thrash forum. Quote
The Watchtower Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Pojavio im se novi album, Sons Of The Jackal i odlicno zvuci. Slusao sam samo nekoliko pesama jer sam zurio, ali ce se definitivno slusati. Inace, zadnja 2 albuma su jebeno odlicni! Quote
Grobodan Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Preslusao novi album,cini se malko sporijim od proslog,ali to je svirka u kojoj nema puno gresaka i uvek valja. Quote
Angelystor Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Kad prvi put slushah LOTD (oba albuma) ne mi bas nesto legli...mozda tad nisam bio raspolozen za thrasha..al evo danas opet obrtah oba i mnogo je pozitivniji utisak, no ako bih uporedjivao sa nekim slichnim bendom, a dok sam ovo slushao par puta pomislih na Deathchain, recimo da mi se Deathchain neshto vishe svidja od oveju Dutchmana. Albumi su slicni, istozvucheci, s tim sto zbog extra "Taste Of The Whip", Malevolent odnosi pola boda vise, hehe. A bend me je i dovoljno zaintrigirao da se potrazi Occult..koji se, po logou, chini kao neki venom worship, heh. Ma iz Holandije ne moz da izadje losh death il thrash..barem me jos u to niko nije uverio : ) Ps. i ja bi ovo pre na thrasha bacio.. Quote
LetTheMetalFlow Posted August 27, 2013 Report Posted August 27, 2013 Novi Bend bivšeg člana LOTD Death / Grind Richard Ebisch (guitars / vocals / bass) Susan Gerl (guitars / vocals) Roel Sanders (drums) Quote
Chicken Little 420 Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 http://www.mediaboom.org/401332-legion-of-the-damned-ravenous-plague-2014.html Quote
Recommended Posts