kuruz Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 To za slobodnjake je zhiva istina,jebem li im majku!
Geozee Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Ne mogu da nadjem pravi sajt... Ostavite link molim vas...
Џрк Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Brate, pa upravo NE TREBA da mozes da dajes gol iz slobodnjaka sa 48m, dauhhhh!!! Jbt... Inace, ne bih se slozio za kartone, ja mislim da su na mestu, pa petica je bila i zbog toga crnjak, da ne spominjem one preterano frekventne animacije sa sudijom kako pokazuje mesto prekrsaja...ovaj fudbal ima mane, ali ipak mislim da je najbolji do sada, videcemo vas za par godina kad EA kupi i Konami pa kad svi budete igrali EA verziju, ima da se sa setom secate 6ice Kashmir, jebem te nesposobna http://downloads.gamingaccess.com/index.php Ukucaj gore u 'search downloads' PES 6, snaci ces se sada sam valjda
Geozee Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 fala Samo mi reci kako da ga ubacim u igricu, posto sam antitalenat za kompjutere.
Lordring Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 @Heavy Jerk: ne kažem da je to u redu već navodim šta je u tom fudbalu bilo moguće a šta na ovom nije (pri čemu nisam taj gol dao sa onim bagom sa dva igrača, pa ovaj jedan isturi loptu i ovaj je napenali, nego klasičan slobodnjak). Uostalom desilo se jednom za sigurno +400 utakmica koliko sam odigrao u PES5, što je, složićeš se ekvivalent mogućnosti i u stvarnom fudbalu pogotovu ako brani šugav golman) @Kashmir: imaš onaj WINOPT fajl kako mu već ime i samo ga prekopiraš u My Documents\KONAMI\PES6\dat\save1\ ili tako nešto (u svakom slučaj u folder gde se nalazi istoimeni fajl i samo ga overwrite-uješ)
Geozee Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Skinuo sam neki classic kits i uradio sta si reko, i opet nemam pravilna imena i grbove klubova.
Џрк Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Brate, skini option file, obicno je rarovan, otpakuj ga i poslusaj Lordringa i to je to. Ne kapiram te. EDIT: Evo, samo za tebe, okacio sam ga http://ultrashare.net/hosting/fl/b06286bb3a/ Otpakuj ga, potom nadji 'Save' folder u folderu gde je instalirana igrica, udjes u folder 1, i tu vec imas jedan option file. Iskopiraj ga tu, pitace te da li da zamenis stari fajl sa novim, ti kliknes 'yes' i mirna Bosna. Udjes u igricu i to je to.
Lordring Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Pa skinuo je "neki classic kits"... A jel ti palo na pamet da u tom kitu možda ne postoje prava imena timova i grbova?
Џрк Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Upravo. Zato sam okacio ovaj. Mali, ali jebe kevu
Angelystor Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Faulovi su skroz na mestu, samo su kartoni preterani (barem za nijansu manje rigorozno je trebalo da bude) Inače je užas šta su uradili od igrice... Stvarno mi dodje da igram PES5 do 7-mice mada verujem da će i ona biti isto govno kao i 6. Koliko mi se čini krenuli su oni u FIFA pravcu (već je PES5 imao FIFA kameru), tako da verujem da će do 8-ice FIFA biti zanimljivija za igru od PES-a U neku ruku mi je drago što više nema sigurnih pogodaka. Sve što treba da se navikneš to je da ne možeš kao u 5-tici da se vrtiš po 16m, okreneš se, šutneš i to bude do jaja precizno i uvek ide ka golu, nego je realno da nemaš orijentaciju i da imaš pritisak i od igrača koji te vuče i od šanse u kojoj si i da je šutneš kao da igraš za FK Mladi Seljak Mada nikad mi neće biti jasno kako može bilo ko da se onako šeta po 16m bez problema. Drugar me drkao kad smo igrali Bugarska - Nemačka (random) sa Balakom bukvalno 15min po 16m a ja ne mogu nikako da mu uzmem loptu osim da napravim penal a nije baš da sam ubogi amater O tome koliko su upropastili slobodne udarce i da ne govorim... U prošlom delu sam davao i sa 48m (dobro, kad brani Howard u Mančesteru ) a ovde sa 25m nema šanse da ga zavučem, ali ajd, još uvek se nadam da samo treba da se malo navikneš. I zapravo, to je najveći problem kod svih, samo da odbacimo sisteme koji su prolazili u 5-tici i da pronadjemo nove i svi ima da pričaju kako je ovaj fudbal do jaja a nije I mene unishtavaju kartoni, al ja inace igram extra prljavo I posle 20tak odigranih mecheva jos ne dadoh gol izvan 16..bruka ziva! A prosli sam pola tako davao..A iz slobodnjaka..jos nisam sreo nekog coveka da mu je to uspelo na PES6 cc
Lordring Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Ma zavrljačio sam ja nekoliko izvan 16 i stvarno se ne zna koji je ludji, sve je to cool, ali slobodni su stvarno užas... Kao što rekoh, svidja mi se što više nema toliko sigurnih šema za gol, mislim, ima i dalje, ali veća je verovatnoća nego u prošlim delovima da ćeš je promašiti. I da, svidja mi se što sada možeš da predriblaš golmana i bez šut+pas finte, tj. da protrčiš pored njega i da ti to upali Inače, skoro sam digao 2000din na jednom turniru (I mesto) u Smederevu, tako da možda i nije tako loš ovaj fudbal
GEORGE_SOAD Posted December 26, 2006 Author Report Posted December 26, 2006 Jel ima neki turnir u Bg-u, voleo bih da oderem nekog na zivo!
Џрк Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 I mene unishtavaju kartoni, al ja inace igram extra prljavo I posle 20tak odigranih mecheva jos ne dadoh gol izvan 16..bruka ziva! A prosli sam pola tako davao..A iz slobodnjaka..jos nisam sreo nekog coveka da mu je to uspelo na PES6 cc Brate, ne znam za tebe ali ja sam masu golova dao van kaznenog, pa i sa 35m, nemam nesto zamerki sa te strane, ti golovi iz daljine su frekventni koliko i na pravim tekmama.
Angelystor Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Moguce da meni treba vremena da se malo uvezbam..no kazem, da sam na 5ici daleko lakse davao golove van 16...a danas sam uspeo da pogodim par puta gol iz slobodnjaka..na treningu
Џрк Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 To jeste, u petici je i bilo preporucljivo sutirati sto vise sa distance
Geozee Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Hvala puno ljudi, sto se trudite da udovoljite ovako glupom coveku... Sad mi ne radi net, jer su neki cigani ukrali kablove iz telefonije...
Geozee Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Jos jednom pomozite retardu koji se ne razume u kompjutere. Kako da otpakujem option... patch?
Angelystor Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Inace...taj option fajl sto skines sa neta, zamenis sa onim koji ti je vec na kompu..i voala! Inace...danas igrah sa River Platom podosta i izvezbao sam se bogami samo tako, pocheh da cepam izvan gola! Izgleda da je samo stvar malko vezbe...sto sam sa Domingezom pogadjao to je chudo A on samo LB hehe..
Џрк Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Fino. Ja sam do sada, za ovih manje od 2 nedelje iili sl. dao 2 gola iz slobodnjaka, tesko je.
Geozee Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Pa jbt jel imas Win Rar? Ne. Mozda i imam ali ne znam sta je to...
Geozee Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Skinuo sam winrar, nesto sam uradio i option file mi se pretvorio u gomilu knjiga. da li treba jos nesto da uradim? Jebiga sada ne mogu da odustanem... Izvinite
ΣΟΚΙ Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 jel gotov patch sa merdian super ligom???ako jeste kako zvuce pesme navijaca koje su ubacene???posto su u petici bili samo cigani i grobari...sad provereno znam da su ubacene i pesme invalida i zastave...urose moras da mi narezes sesticu...xD
Recommended Posts