Geozee Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Sigurno bi i sa livornom mogao da osvojim. Jednom sam igrao sa Celticom protiv barse i dobio 3-1... onako lagano.
kuruz Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Van Der Sar je ubedljivo najbolji golman. Za vikend se ovde kod mene igra turnir na u igraonici sa PS 2,bice 16 igracha,ucheshce je 200 dinara,a pobednik dobija 70 % uloga.Ekipa ne mozhe da se bira,nego ce biti obavljen zhreb za takmichenje po grupama i timove,pa mozhesh da dobijesh i Porto i Inter. No,spadam u favorite,pa se ne brinem.Javicu vam kako sam proshao.
Vic Rattlehead Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Ma nije to nista, ovako debilnih golmana nema ni u Fifi Stari, ubjedljivo najdebilniji golman je Lehman!!!! Slušajte situaciju: neki od Arsenalovih igrača izbija loptu u korner, Lehman trči da je spasi. Negdje kod linije peterca, kada je lopta već trebala izaći, pojavljuje se Jens i lopti ne da vani, već je rukom gura u sopstveni gol!!!!!! Živa istina, mada sam i ja ponavljao replay 100 puta jer nisam mogao da vjerujem!!! Inače, biram Romu koja je dosta lošije urađena nego što bi trebala, ali Totti, Mancini i Vučinić je izvlače! Sigurno bi i sa livornom mogao da osvojim. Jednom sam igrao sa Celticom protiv barse i dobio 3-1... onako lagano. Ne mora da znači. I ja sam jednom Barselonu dobio 6:1 s Romom. Nema šanse da bi osvojio s Livornom, osim ako nisi baš genije.
Џрк Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Znam za Lemana, meni brani Almunija, ne brini Mada, i Toldo 'oce da zabode.
Vic Rattlehead Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Ima opcija Edit, u njoj ability, i stavis covjeku pristojnu ocjenu za Keeper skills. Kod mene Lehman ima 85.
Џрк Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Ma znam, ali nije to fora, fora je da se nerivras
kuruz Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 Dobio sam Milan,a u grupi su dvi favoriti,tj. moj burazer,ja i josh jedan lik.Buraz je dobio Atletiko Madrid,a taj drugi Chelzi.Osim nas trojice niko drugi nema shanse.
Lordring Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 (edited) Za sve one koji vole Edvina evo nešto sa prošlog dela Van Der Blam(2.4MB) A evo još nekoliko simpatičnih golova Drogba Trademark (1MB) Basta majstore! (1.7MB) Savicevic-Forlan (1.8MB) A što se tiče Atletika ako se igra na crvene strelice (a nadam se da ne) to je najbolji tim u celoj igrici a ovako ako imaš malo sreće da te ne uništi random raspoloženje skroz možeš bilo koga da dobiješ Skoro sam postavio rekod u igraonici od 10-1 protiv lika koji je uzeo Barsu nabijem ga na istu :mrgreen: Edited January 19, 2007 by Lordring
Vic Rattlehead Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 Meni su uvije crvene strelice, ne mogu bez toga. Nas 10-ak koji tako igramo uvijek stavimo raspoloženje na maksimum.
kuruz Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 Meni je to glupavo.Igraj na random,pa shta bude.
MC Hammer Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 E, imam i ja nešto tih bisernih slow motiona, samo su kod druga na kompu jer su tamo nastali... Gledaću da ih nabavim i okačim.
Lordring Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 @Vic: Znam ja da vi Trebinjci volite tako da igrate Zato je jedan od vas i prošao ko bos po trnju kad smo igrali meni zeleni njemu crveni
Vic Rattlehead Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 @Vic: Znam ja da vi Trebinjci volite tako da igrate Zato je jedan od vas i prošao ko bos po trnju kad smo igrali meni zeleni njemu crveni Ko? U stvari, reci mi šta je birao pa ću možda znati?
Vic Rattlehead Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 A sad mi je jasno... ma mi njega redovno trpamo.
Geozee Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Micjo, probaj na 5 Evo sad sam zavrsio igranje. Nisam pobedjovao sa 3-0, ali sa 1-0 opusteno. I dalje mislim da je fudbal lagan. 5-ica mi je bila makar za nijansu teza.
Baal Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Skida se Evolution Patch od 3.15 GB.. Svi ga hvale, mnogo ulepšava igru.
Geozee Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Kolko gigabajta??????? U picku materinu.
Recommended Posts