Dead Man Walking Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Igrica koja najvishe mozhe da me iznervira!...ne znam zashto...
Protagonist Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Istina... mnogo živaca sam izgubio pored nje
Geozee Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Vise zivaca izgubim na manageru, jer nisam ja taj koji kontrolise igrace...
Mustang Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Imam ja neki patch koji ide na 2 DvDja... Dok sam ga instalirao,propišo sam majčino mleko... ma zezam se,uveče sam ga pejstovo na komp... treba mu oko 1.5-2h da se prebaci sa dvd-a ... ili je bio ogreban sam disk,JBMliga.... Ima Zvezda,partizan(marakana,jna),gomila timova(svi standardni,neki još dodatno dorađivani)... Ima setup,samo folder prvo ubaciš u onaj od pes6.. pokreneš i kroz par sekundi se završi... Stadione sam prebacio nekako,al kopačke i lopte nije hteo ni pod tačkom razno da mi instalira... Moguće jer sam imao option file za sve licencirane timove,ne znam...
Mustang Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 E sad fora kod tog patcha(ne znam dal ga josh neko ima) je sto kad vodis loptu i oces da sutnes a ima igraca pored tebe,nema seme nego uvek nastavlja da dribla i ide napred i tek iz treceg puta sutne...uzas,sad ne znam dal je malo i do moje memorije... tad mi je komp bio malo zakrcen...
Recommended Posts