Dark Lady Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Koji booklet je najbolje uradjen? V-empire Quote
Narsil Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Imam ga na originalu, kakav booklet! Quote
Usher Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 A recimo da ja gotivm staru školu, ono kao, Principle i to, + da imam Dusk i Cruelty čisto zbog sjajne atmosfere, dobrih kompozicija i kvalitetne produkcije, Midian is far as I go... I kako neko sad može da mi opiše taj Amfetamin, na šta to liči? Jel bi mi se svidelo? Quote
Death-of-Art Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 A recimo da ja gotivm staru školu, ono kao, Principle i to, + da imam Dusk i Cruelty čisto zbog sjajne atmosfere, dobrih kompozicija i kvalitetne produkcije, Midian is far as I go... I kako neko sad može da mi opiše taj Amfetamin, na šta to liči? Jel bi mi se svidelo? amfetamin... da..čru je i sexy amfetamin... a jel ti dobra njihova pjesma Dead boys poem? Quote
Usher Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Wow, Nymphetamine jebote... Dobro... Ne stvarno, na šta to liči? Demnejšn mi se baš i nije svideo... Quote
gavrosaurus Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Nymphetamine? Обиђи га, слободно ... Quote
Narsil Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 najgori album ....uz tornografi(meni)! Quote
Josif Visarionovič Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 damnation je malo prepeglan,mada je meni ok.najvise izbegavam nymphetamine da slusam Quote
Josif Visarionovič Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Babalon ad,mada na mnogim mestima pise Babylon,mada nije tako mi je najjaca pesma.Brza,puna energije,scream na maximalnom nivou.Znaci u toj pesmi je atmosfera usijana do vrhunca... Quote
mara! Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Meni se Babalon AD ne svidja. A pogotovo spot. Kroz ceo spot, lik se sminka. Quote
gavrosaurus Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 damnation mi je odlican album! Мени исто! Додуше, само првих 12 ствари али нема везе, мени је албум до јаја! Е најзад један истомишљеник за "Damnation"! Quote
Narsil Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Мени исто! Додуше, само првих 12 ствари али нема везе, мени је албум до јаја! Е најзад један истомишљеник за "Damnation"! chak shta vishe morao sam i dux da uzmem koliko je dobar ablum Quote
Josif Visarionovič Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 kako jedan kad nas je dvojica Quote
Josif Visarionovič Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 kako vam se cini uvodni instrumental?meni je bas bolestan onaj hor jebeni Quote
gavrosaurus Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 И он и "The Mordant Liquor of Tears" су ми супер! Quote
Josif Visarionovič Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 da da,mada mi i thang god for the suffering bas jaka pesma,malo melanholicna,bar zbog texta ako nista drugo Quote
Sirius Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 i meni je dobar damnation, uz babalon dobra je pesma better to reign in hell, mada je pocetak los, mnogo su mi dobri rifovi iz te pesme...i boja gitare mi se svidja na albumu...a nymphetamine mi je na pocetku bio njihov najbolji album, sad mi je onako... Quote
Josif Visarionovič Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 ne znam zasto svi pljuju taj album.vise je black od nymphetamine i nekako je pun besa. Quote
Narsil Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 odlichan je album! pljuju ga tr00 retardi! Quote
Isis Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Meni se Babalon AD ne svidja. A pogotovo spot. Kroz ceo spot, lik se sminka. pa i nije bas da se sminka kroz celi spot ...a to ionako nije poenta.meni je taj spot mozda i najbolji,super su ubacene standard markiz de sad fore...a sto se tice albuma damnation,najbolja stvar mi je hurt and virtue Quote
Narsil Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 najjachi spot cof-a je born in a burial gown! Quote
Recommended Posts