Ol' Scratch Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Ne planiram da sudim o smerovima, jednostavno nije zahvalno... Ma jebe se Deniju za bm, on mlati goleme pare na svojoj muzici i uzhiva u tome, zar mislish da ima vremena da se bakcje sa problemima "metal scene" (?) ... A shto se tiche tekstova samo cju recji: kad Britanac pishe poeziju ne mozhe da omane, to mu je u krvi, barem onu koja pretenduje da bude darkerska... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Istina. Ko ih voli voli ih,ko ih ne voli zabole denija lijana zbog toga. Kako ih napustaju stari fanovi,dolaze novi. Ali jedina zalosna cinjenica je sto vecina upoznaje cof preko nymphetamine i onda se svi tripuju da su blekeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Istina. Ko ih voli voli ih,ko ih ne voli zabole denija lijana zbog toga. Kako ih napustaju stari fanovi,dolaze novi. Ali jedina zalosna cinjenica je sto vecina upoznaje cof preko nymphetamine i onda se svi tripuju da su blekeri. A Dani tezi da se prilagodi i novim fanovima... Jednostavno, zakoni muzichke industrije... Pazi, npr. , ja sam se sa CoF-om "upoznao" preko Cruelty and the Beast pa me je opet V-Empire oborio sa nogu kad sam ga nash'o... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Ako se ne prilagodis potrebama trzista propasces.Deni tako razmislja i ima koristi od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Ne morash da propadnesh... Mozhesh da se povuchsh na vreme... A mozhesh i da se ucrvljash pa da to zovesh tr00... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Ne znam,troo mi je oduvek bio retardiran naziv i da sa ljudima koji se tripuju da su troo nesto nije u redu. I sad nije mi jasno kako cof moze da bude gothic,pa vempire album je blekcina,kapiram ja da neke ljude nervira njegova pojava,vokal ali da kazu da je gothic je potpuno nepojmljivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Pa sobzirom da nikao tachno ne zna shta je gothic :ph34r: ... Ne ozbiljno najbolja definicija koju sam prochitao za CoF je extreme gothic metal... Bolje i to nego: rodonachelnik vampirskog crnog metala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Ne znam,ali za mene to ne moze da bude gothic zbog klavijatura,a da gitarski bude black. Uostalom,sta god da su,jedinstveni su.Bilo je dosta pokusaja kopirati ih ali bezuspesno. Recimo Illnath,ako ste ih slusali onda vam je sve jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Ma COF je 5 zanrova u jednom...i kraj price.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Nisam ja mislio striktno na muziku, kamoli instrumente pojedinachno, vecj i na imidzh, tematiku, atmosferu pa i publiku na kraju krajeva... A da su jedinstveni - jesu... Da nisu, ne bi ovoliko dugo i uspeshno opstajalu i u mainstreemu i van njega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Mislim da je muzika tu najbitniji faktor odredjivanja zanra. Jel si video ranije slike,deni u majici burzuma itd.Menjali su se vremenom.Iskreno meni prija ovakva promena,ne bih mogao stalno da slusam jedno isto prezvakano.Da snime thornography 2 smorilo bi me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Slazhem se al' muziku nije lako definistati, pa se pribegava raznim demonic/melodic/blasphemic/mesopotami/itd. "definicijama" "podzhanrova" koje meni lichno smetaju... Lichno mi se ona definicija najvishe svidja... Pa verovatno su trazhili pochetnu publiku i inspiraciju, drago mi je da su se pomakli odatle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Reci cu jos ovo pa idem u teretanu: Oni se ne pozerisu vec razmisljaju glavom a ne srcem. Svi oni fanovi koji razmisljaju srcem CoF nikada nece ni razumeti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Po meni je to bas mnogo lose, sto razmisljaju glavom(lovom) a ne srcem(ljubav prema muzici). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 (edited) Dal je lose ili nije to je totalno nebitna stvar,kada je rec o muzickoj industriji gde se vrte velike pare. Ne kazem da oni ne vole to sto rade ali oni gledaju i da izvuku korist od toga. Oni koji sviraju samo iz ljubavi imaju losu finansijsku podrsku,a oni koji sviraju iz ljubavi i razmisljaju glavom njih boli kurac.Tako to ide. Kad bi imao mogucnosti svirao bi ono sto volim i od toga mlatio pare,a ne da sviram po garazama kako bi stekao neki kult. Meni je to sranje... Naravno vecina tih kultnih muzicara nema nikakve skole zavrsene pa zaradjuju za zivot na kojekakve nacine,vuku se po zatvorima i sl. Edited May 7, 2007 by Death_Cult_Legion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 pa, ne bih se bas slozio da ne razmisljaju srcem.....ima tu dosta ljubavi prema muzici, valjda mozete zakljuciti prema pesmama i textovima..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Ne kazem da nema ljubavi prema tome sta oni rade,ali spojili su lepo i korisno,zato zgrcu ogromnu kintu od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Naravno da je dobro da radis ono sto volis i da zaradis kintu od toga. Onda ne moras da radis neki drugi budjavi posao, nego mozes da se koncentrises samo na muziku. Ali treba znati i kada je vec previse komercijalizovanja i gde treba povuci crtu, ostati dostojan sebi a ne drugima(muzickoj industriji). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 A zaboravljate da su CoF vishe scenski umetnici no muzichari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Odakle sad to...ne bih se slozio.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Ne bih ni ja,iako im je koreografija na koncertima u velikom delu u skladu sa muzikom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 A zaboravljate da su CoF vishe scenski umetnici no muzichari... xexexe..... !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Odakle sad to...ne bih se slozio.... Shta ja znam, ostavlaju takav utisak na mene... Mada mozhda me je samo smorila njihova muzika... S druge strane sva ona shminka na Temptationu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Notingem iz 2001 je bila mnogo jaka svirka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Могу да их ухвате за курац, 80% блек метала не вреди као један "Cruelty and the Beast" и "Midian". Могу да их мрзе али исто тако и да их ухвате курац. Нико, никад више неће направити таква два албума, да се удружи и 10 бендова. Могли би само да га дувају. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts