raspberry Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 hahaha... oni su meni smiješni... ne sviraju loše ali su mi smiješni... Jedino od njih što mi se sviđa je dio u obradi Maidenovog Fear-a je onaj "gudački" dio ispočetka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 hm, zanimljiva izjava.....svasta sam cuo, ali ne jos da su nekome smesni.....heh.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Bogami, sva sta sam cuo, i svasta cu cuti Svarno ne razumem sta je smesno, ali aj, nek vam bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 ja sam plakala od smeha kad sma pre neki dan ovo videla Dzej Of Filth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) Има и фора са SOAD, зове се Sinan of a Down. Кад ме не буде мрзело ћу аплоудам. Edited July 10, 2007 by Radoomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 ima i za cradle, vuk samotnjak od mileta kitica al ovo s dzejem je bolje. pogotovu pocetak. sve se poklapa skroz kako deni/dani skakuce u ritmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Јеси ли гледала Sinan of a Down? Meни је много боље од свега осталог. Синхронизација у том споту је скоро као у сцени из Kill Bill-a, где онај Азијат прича Уми Турман о мазању гушчијом машћу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 hahahaha nisam to gledala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 http://youtube.com/watch?v=aX4qON5DNo8 Инџој! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 do jaja, sad sam gledala 2x :) samo mala ispravka: ne pava sinan nego šaban saulić a pesma se zove "mogu da te kunu" kako sam tr00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Немам појма, ја сам због имена фајла помислио да је реч о Синану. Иначе, вероватно већ знаш за ово, али не шкоди да убацим опет. http://youtube.tdjc.be/ Сајт за скидање фајлова са YouTube-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 nemam to. faja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) ja sam plakala od smeha kad sma pre neki dan ovo videla Dzej Of Filth hahaha.... edit: jeste skuzili komentar dole "this music is some Serbian s****" :) Edited July 10, 2007 by RaVeN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Meni je Vuk Samotnjak jedino kolko tolko zanimljivi, ostali su budalastine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
my heart is...slowing Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 pogledajte pevacicu theatres des vampires-a, pa vidite sta znaci unakazeno.... zena samo zastupa ono o cemu peva.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Eto da se pohvalim...pazarih ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Ja ga imam vec... Boli te tuki ja sam danas pazario novu spoljasnju gumu za Ladu Nivu,3250 din... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Skinuo sam malopre spot Tonight In Flames Nista posebno,ali koliko sam skontao poenta spota je da muslimanske dzamije gore,muhamed u plamenu... Spot je sniman sa iseccima sa koncerta ali sa tim dodacima kako gori dzamija i muhamed. Jedan detalj koji mi je zapao za oko je taj da su bubnjevi bili umotani u bodljikavu zicu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Nije los spot, bubnjevi nisu u zici, vec je to trnje neko i cvece...to je sad fazon za Thornography turneju...tj...ceo stejdz lici na Temptation spot.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Ma ovo sto ja imam je zica,vidi se iz krupnog kadra,a cvece ne vidim nigde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Jel gledao neko onaj dokumentarac kada su americki vojnici u avganistanu mucili zarobljenike tako sto su im pustali jako svetlo u limenim kavezima i odvaljivali cradle of filth da ti se mozak obrne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Jel gledao neko onaj dokumentarac kada su americki vojnici u avganistanu mucili zarobljenike tako sto su im pustali jako svetlo u limenim kavezima i odvaljivali cradle of filth da ti se mozak obrne... Haha gledao sam bilo pre neki dan na B 92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Kako, kad, gde, kako, kad, gde!!!!!!! Kad je reprizaaaaaa!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Jebiga zakasnio si,bilo pre 3-4 dana,mozda i vise.Bese dobar film,malo tuzan jer su mucili one koji nisu bili krivi. Mogu da mislim kako je tim radikalnim muslimanima bilo kad su im ovi gazili kuran a cradle przi okolo ko nezdrav... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts