Josif Visarionovič Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 V empire je prilicno ostar album,to ti je ono kad ga slusas prvi put da te oduva 'kick in face' prava stvar. Bas sad slusam Nocturnal Supremacy,koja kidacina Quote
Black desire Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Da, V-empire je istovremeno energican, melodican, mracan, romantican, brz, spor, ma ima svega u njemu, tekstovi su kao i uvek odlicni, ne znam, ja stvarno ne bi mogo da mu nadjem manu, nije ni prdeugacak, ni prekratak, traje sasvim dovoljno.....po meni, to je najbolja produkcija koju je COF imao, i koju ce ikad imati.... Quote
Wolflord Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) Slazem se! Definitivno najbolji COF album uz Dusk and Her Embrace! Mada mi je Dusk malo bolji. Edited August 6, 2007 by Wolflord Quote
APOHAKC Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Vec sam rekao, ali nista jace od Dusk and Her Embrace, najbolji album koji su ikada napravili i koji ce ikada napraviti, vrh! Quote
Black desire Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Eh, jedan je The Principle of Evil Made Flesh... Quote
raspberry Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Cradle of Filth nikad nije obradio Fear of the Dark... Verovatno mislish na Graveworm... Prvo se informishi pa se smej do mile volje... Kakve to veze ima? I da sam najneupućenija oni su mi funny. I nisam ja kriva što sam dobila pjesmu a Cradle potpisan kao izvođač...a u isto vrijeme i google izbacuje rezultate za njih... pih. Quote
Wolflord Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 I da sam najneupućenija oni su mi funny. Zadnjih godina su Very Funny! Quote
Narsil Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Meni je Cruelty omiljeni... A V-Empire mi je nekeko previshe energichan... I nash'o sam par bagova u tekstovima svojevremeno... Респект за круелти! Quote
dimmu1 Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 ma meni tri najbolja albuma from the cradle to enslave,cruelty and the beast i dusk end her embrace.. Quote
Ol' Scratch Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Po xyz-ti put: From the Cradle to Enslave nije album... Tol'ko o tome... Quote
Black desire Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 A dobro, nema veze, EP je.....al kosta ko da je album u picku materinu..... Quote
dimmu1 Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 dobro EP mada ja to rachunam kao album ali isti djavo.. Quote
Faustus Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Nisam nešto upućena u njihovo stvaralaštvo, ali da li je istina da su nešto snimili s HIM-om? Ako je istina... Quote
Ol' Scratch Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Jesu snimili su Byronic Man sa poslednjeg albuma... Kazhe Dani da mu je treb'o Gay vokal... I ne vidim tu nishta strashno Kamelot je snim'o sa Shagratom (kao, on glumata nekog Mefista), pa nikom nishta... Quote
gavrosaurus Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 "The Byronic Man" је још и најбоља на албуму. Без сарказма. Quote
Ol' Scratch Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Stvar ukusa... Meni najvishe lezhi The Foetus of a New Day Kicking i Under the Huntress Moon... Mada ni Byronic Man mi nije mrzak... Quote
Black desire Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Ne ne ne ne ne, Byronic je ubedljivo najgluplja pesma koju je COF ikada izbacio, znaci, kao da su je napisali za jedno popodne, i kao da cisto popunjava album, mada nije jedina pesma koja nekako samo popunjava, pesma smaaaara i postaje dobra tek kad se pojavi Ville..... Meni su najjace Libertina Grimm, Under Huntress Moon, Pentagram, Tonight in Flames..... Ali ovo je ubedljivo najtupaviji COF album.....skupljene neke pesme i pesmice i nabacane da cine album....nista, ja cekam sledeci.... Quote
Faustus Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 I ne vidim tu nishta strashno Kamelot je snim'o sa Shagratom (kao, on glumata nekog Mefista), pa nikom nishta... Ček, ček, kako se zove ta stvar? Mefist=Shagrat? To mora da čujem Quote
Wolflord Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Bolje nemoj to da cujes... GOVNO TESKE KATEGORIJE! Quote
Ol' Scratch Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 (edited) The March of the Mephisto, ako se ne varam... Ja smatram da je ljudima malo tezhe da se naviknu na nove albume CoF-a... Znam po sebi i Midian-u... Edited September 8, 2007 by Ol' Scratch Quote
Black desire Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Naravno da je teze....kad je sve drukcije..... Quote
_powerslave_ Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Ovaj zadnji COF album je ubedljivo najgori koji su ikad snimili. Quote
Recommended Posts