Black desire Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Prodana duso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 E, jedinac, ti si dobio disk prošli put i nemo' se buniš tu sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 evo spota http://uk.youtube.com/user/cradleoffilthtv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 odavno su metal spotovi prestali da me zanimaju,bm pogotovo pa cu da kazem da je sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Dobar je spot, samo mi nije jasno šta je ono na kraju. I nadao sam se da će da snime za The Death of Love. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Pa ok spot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Pojavio se bonus CD, dokle vise Dusk live... ali OK su 2 nove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Ja se iksreno nadam da ce konacno sada na ovoj turneji izbaciti From the Cradle to Enslave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Evo pristavio sam ti Dobro, cak veoma, Dani zvuci na ove 2 live pesme, valjda nisu puno sminkali u studiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Ma nema tu sminkanja, pogledas Peace Through Superior, i vidis da ic nije sminkano (nisam ironican) Hvala na pristavljanju , ce se slusa dovece Meni i onaj Gilded Cunt na Thornography deluxe zvuci odlicno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Hvala na pristavljanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Mene ovo setilo na Denija, vid' kako su maaaali! A mamuna ima nosić u obliku srceta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Gejko zna sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 izasli su textovi na darklyrics,ako neko nije video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Морам да признам да ми, ипак, "Godspeed On The Devil's Thunder" делује далеко озбиљније него "The Age of Nero" (ОК, Cradle Of Filth се послужио опробаном формулом али није баш ни Satyricon одушевио неком оригиналношћу). Једноставно, делује да се Cradle Of Filth озбиљније и посвећеније припремао за нови албум него Satyricon, изгледа ми да је Дани више себе унео у посао, да направи добар албум достојан имена бенда него Сатир. Некако, у овом тренутку, делује да Дани може више. Да има више. Можда је мали, главати штакор једноставно паметнији и талентованији од норвешког џина. Шта знам ... На новом Cradle Of Filth албуму има оних узнемирујућих делова који су ми тако драги док је нови Satyricon некако ... Darkthrone. Мени је "Godspeed On The Devil's Thunder" прилично добар и суштински, математички, он је можда и бољи него његова близнакиња од пре 10 година - "Cruelty and the Beast" и мало ми је криво што ће, у времену, тај албум и однети коначну победу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 jeste Dani ovakav i onakav, moze mu se nakarikati svasta, ali ne moze se prenebregnuti cinjenica da je pametan i proracunat do bola. A to za poredjenje se slazem, nije da zajebavam Gojka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Nezahvalno je uporedjivati novi COF i Satyricon. Razliciti stilovi, a i cinjenica da je Godspeed imao vise vremena da legne kako treba, pristigli tekstovi u medjuvremenu(nisam nesto posebno odusevljen njima, ali idu fino uz album). Naravno, Nero i Godspeed udaraju na razlicitim mjestima. Dok COF u nama budi taj tamni romanticarski duh putem srednjevjekovnih tema i gotike, zalazeci u neke fantazijske sobe naseg uma putem mracne ikonografije i melodija, Satyricon nam se 'obraca' jezikom ciste energije i mrznje koja se ogleda kroz njihovu muziku i tekstove. Realno, surovo, hladno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Realno, surovo, hladno.. ... И досадно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Ne dosadno...predvidljivo. A to nisam ocekivao od njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Sad je trend porediti Cof i Satyricon, sto je opet plus za Satyricon Cim sam cuo Thornography bonus pesme od Godspeeda sam ocekivao bas puno, ali sam dobio mnogo mnogo vise, album kome nisam uspeo da nadjem ama bas ni jednu manu, a trudio sam se, koliko god da volim Cof tolko sam i strog kriticar, ali stvarno, ja sam prezadovoljan.... Nero mi je dobar za sad, ali trebace vremena da se svari, npr. Dajabolikal mi je tek sad lego u potpunosti, znaci posle 2 godine.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Satyricon je uradio isto sto i pre 2 godine.Snimio komercijalan bm,slusljiv na koji ce pasti i deca,dok je COF posle 2 promasena vratio svoje korene.Nisu ni oni otkrili toplu vodu ali je album definitivno originalniji,raznovrsniji i u svim segmentima za svetlosnu godinu ispred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Meni zadnja 2 nikako nisu promasaji...drukciji su veoma, i to mnogo doprinosi bogatstvu njihove diskografije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Satyricon je uradio isto sto i pre 2 godine.Snimio komercijalan bm,slusljiv na koji ce pasti i deca,dok je COF posle 2 promasena vratio svoje korene.Nisu ni oni otkrili toplu vodu ali je album definitivno originalniji,raznovrsniji i u svim segmentima za svetlosnu godinu ispred. Бога ми ће ово Satyricon тешко да добије и на поене с обзиром да је у жестоком нокдауну. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Lepo je rekao moj brat da je satyricon 'zlatna sredina' bm-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts