Теша Тешановић Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Kako su samo smele da ne primete tebe,tako krsnog,prelepog i prepametnog momka.Moracemo sledeci put da ti ih nabacujemo...Lopatom pa neke od njih su bile takve da ako bi ih nabacio na mene ja bi poginuo Quote
dimmu1 Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Slusam bas sada nastup iz 99' sa Dynamo-a i koje je Deni tada komentare pre pesama imao 'We were gonna come this evening on Manowar's Harley Devidson's,but unfortualy I cannot reach the pedals.But again I think that Joey DeMaio can eather' Jel postoji uopste video snimak tog koncerta? Quote
Grobodan Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Jel to Princess of darkness bootleg? Imam ga i ja u audio verziji. Quote
dimmu1 Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Nemam pojma :S ja kada sam skidao sa neta pisalo je samo Live @ Dynamo 99'. Quote
Talvi Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 http://www.metalsucks.net/2009/07/31/exclu...-death-of-love/ Quote
Josif Visarionovič Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Ove treba zapaliti... samo kad si ti rekao,eureka Quote
Indorile Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Novi spot smara strasno, svi su nekako previse staticni (pogotovo jovanka koja je ko kip koji pomera usta). Ova nova klavijaturistkinja fino izgleda. Quote
oʞɾoƃ Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Ashley Evo ga ovaj gotičar, samo sam čekao Quote
oʞɾoƃ Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 E kad ti Denny kaže za BM spot da je dobar... Quote
MissionVao Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Principles, Vempire, Cruelty, Midian... Savršeno. Posle toga, Damnation,Nymphetamine i Thornography označili su potpuni pad CoF-a, barem u mojim očima. Ovim novim albumom su se malo popravili... Au znaci ipak propustam nesto potencijalno ok. Posto sam pocela da ignorisem njihov rad posle Midian-a. Dobro, gotivim i Suicide and Other Conforts vrlo al to je jedna pesma. Idem da skinem nov. Dani je ko crtani film i to sam zna, sva podjebavanja su besmislena Quote
Denny Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 E kad ti Denny kaže za BM spot da je dobar... Cradle nije BM... Quote
Chicken Little 420 Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 filth ima glas k'o pevac laibach-a! Quote
Narsil Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Posto sam pocela da ignorisem njihov rad posle Midian-a. Ја после "Damnationa..." не желим да никада више ставим у плејер ништа што има везе са овим бендом. Све иза тог албума ми је апсолутни врх. Quote
Narsil Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Слушао сам неке песме и довољно ми је било. "Cruelty..", "Dusk.." , "Midian" су албумчине. Први наведени ми је међу 5 најбољих блек метал албума икад. Quote
MissionVao Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 (edited) Eeee... nisam nalozena metalka al ja se secem na Bathory Ariju I na Tearing the Veil from Grace, Tortured Soul Asylum, Haunted Shores, Amor E Morte, Saffron's Curse... po meni one imaju neprevazidjenu muzicku pozadinu koju toliko openminded ljudi iz moje okoline nece ni da cuje zbog toga sto mrze vokal. A znam da mogu da cuju muziku i pored Denija. Smaraci. Zbog COF-a, Kalmaha i Suidakre se vracam sviranju gitare Edited August 1, 2009 by Double Fire Quote
MissionVao Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Meni nije jasno sto iko slusa COB a ne Kalmah tj sto mu COB nije sporedni bend Otkrice godine, koje god da sam cula za njih... Quote
Narsil Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Можда због тога што су Деца Бодома познатији, остварили су комерцијалнији успех и сваки клинац зна за њих? Quote
MissionVao Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 ma da nego ima ljudi kojima sam pustala Kalmah a vole Bodome i nisu hteli ni da cuju kao "ok je..." al to je sad off topic... jel imaju COF neki live dvd vredan imanja? Quote
Recommended Posts