Jump to content

Recommended Posts

Posted

Slusam bas sada nastup iz 99' sa Dynamo-a i koje je Deni tada komentare pre pesama imao :)

'We were gonna come this evening on Manowar's Harley Devidson's,but unfortualy I cannot reach the pedals.But again I think that Joey DeMaio can eather' :) Jel postoji uopste video snimak tog koncerta?

• 2 months later...
Posted
Principles, Vempire, Cruelty, Midian... Savršeno. Posle toga, Damnation,Nymphetamine i Thornography označili su potpuni pad CoF-a, barem u mojim očima. Ovim novim albumom su se malo popravili...

Au znaci ipak propustam nesto potencijalno ok. Posto sam pocela da ignorisem njihov rad posle Midian-a. Dobro, gotivim i Suicide and Other Conforts vrlo al to je jedna pesma. Idem da skinem nov.

Dani je ko crtani film i to sam zna, sva podjebavanja su besmislena :D

Posted
Posto sam pocela da ignorisem njihov rad posle Midian-a.

Ја после "Damnationa..." не желим да никада више ставим у плејер ништа што има везе са овим бендом. Све иза тог албума ми је апсолутни врх.

Posted

Слушао сам неке песме и довољно ми је било. :)

"Cruelty..", "Dusk.." , "Midian" су албумчине. Први наведени ми је међу 5 најбољих блек метал албума икад.

Posted (edited)

Eeee... nisam nalozena metalka al ja se secem na Bathory Ariju :) I na Tearing the Veil from Grace, Tortured Soul Asylum, Haunted Shores, Amor E Morte, Saffron's Curse... po meni one imaju neprevazidjenu muzicku pozadinu koju toliko openminded ljudi iz moje okoline nece ni da cuje zbog toga sto mrze vokal. A znam da mogu da cuju muziku i pored Denija. Smaraci.

Zbog COF-a, Kalmaha i Suidakre se vracam sviranju gitare :)

Edited by Double Fire
Posted

Можда због тога што су Деца Бодома познатији, остварили су комерцијалнији успех и сваки клинац зна за њих?