Josif Visarionovič Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 jel vredi skidati ili imate neku drugu preporuku? Quote
23/16 Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Meni se setlista bas i ne dopada. Koncert je ok. Quote
Black desire Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Da li be neko hteo to da mi salje(postom naravno)...posto nikako da ga nabavim... Quote
Josif Visarionovič Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 nisam ni mislio preko pp-a Quote
Black desire Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Ajde nekako da se dogovrimo...moram to da imam...i ove demoe ako imas... Quote
Josif Visarionovič Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 orgiastic pleasures foul,invoking the unclean,gidra... Quote
Black desire Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Nije tr00...zbog majce, a i nasmejao se.... Quote
Josif Visarionovič Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 mislim da je trebao da se slika posle samoubistva.tad bi bio onaj pravi,i vecina troo blekera bi drkala na tome.garant Quote
Josif Visarionovič Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 http://www.roadrunnerrecords.com/artists/C...Filth/tour.aspx Quote
Narsil Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 ako je to link za skidanje , nema nista od toga sa dial up-om! :) Quote
MAN O WAR Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Jebale vas depresivne aluvijalne ravni!!! Again and again in the forest......whispers Ja onog sa slike gore nebi pustio da udje na koncert dok se uljudno ne oceshlja i ne stavi jos koju bodlju (u buljsona) Hail Quote
mara! Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Lik je smesan. Zaista, sta je tr00 u Cradle majici??? I koliko bodlji ima... Kao jez... Quote
Black desire Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Pa da nema tu majcu bio bi tr00...a ovako nista... Quote
Josif Visarionovič Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 da se vratimo mi nasem omiljenom bendu,ko ne voli cof nek nam ga poduva i neka ne sere po ovoj temi,ja sam digao ruke od prepucavanja sa ogranicenim troo blekerima Jel ima cof neki dvd u najavi uskoro?Stvarno imaju jako dobar program na turnejama i koreografija je na visokom nivou. Quote
Black desire Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Pa program je milion pesama sa novog albuma ...scenografija je kull..lici na spot za Temptation... Quote
Josif Visarionovič Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 bice nesto originalno 100%,tako nesto samo oni umeju da naprave Quote
Death-of-Art Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 ja njih nikako ne mogu pod blek svrstati pa da me ubiješ..oni su gotik i točka osobito po liriksima...o glazbi bi se već dalo, ali i to je više manje tu negdje... bila sam na koncertu u zagrebu...bilo je fenomenalno, dani je kjut, skače ko mali kepec i pun je energije... samo sam se iznenadila s onom klavijatursticom..hm.. a prateći vokal... bwaaah..Bože sačuvaj... kako degutantno..žena ima valjda 150 kila, a na sceni je imala korzet i haltere... ma daj, šta je loše-loše je... Quote
Black desire Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 I ja sam bio na tom koncertu...i fakat je bilo guba... Nemoj jos i ti da pocinjes raspravu da li je COF black...muka mi je vise od toga... Quote
Death-of-Art Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 I ja sam bio na tom koncertu...i fakat je bilo guba... Nemoj jos i ti da pocinjes raspravu da li je COF black...muka mi je vise od toga... mislim da me nisi shvatio..ja kad sam rekla da cof nije blek to je bilo u pozitivnom smislu, blek nije glazba, a cof je sad će čru blekeri da me tuku da su blek..ja ih ne bih slušala... gotik.. umjetnost... tehnička perfekcija... točka Quote
Recommended Posts