Black desire Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Epa tu gresis, COF jeste black, na starijim albumima mnogo vise nego sad, al ipak jeste... Nije black los...zajebi predrasude... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 cof nikada nije bio niti ce ikada biti gothic.istina je da u nekim delovima klavijature stvaraju malo gothic atmosferu ali gitarski nije gothic ni pod tackom razno.ko god smatra da je cof gothic onda ih ne poznaje dovoljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death-of-Art Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 cof nikada nije bio niti ce ikada biti gothic.istina je da u nekim delovima klavijature stvaraju malo gothic atmosferu ali gitarski nije gothic ni pod tackom razno.ko god smatra da je cof gothic onda ih ne poznaje dovoljno. tako je! i kurva je uz to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 to je bilo tvoje misljenje.samim tim nazivajuci cof gothic pokazujes svoje znanje o black metalu koje je doduse na niskom nivou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 death-of-art mars sa ovog foruma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death-of-Art Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 death-of-art mars sa ovog foruma! bogareti ovdje je gora ekipa nego na www.cmar-net.org/forum jadno, jadno... jel se možete u boljem svjetlu prikazati ili jedino što možete reći o sebi je da ste obični primitivni balkanci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 ajde mars odavde , da ti primitivni balkanci ne jebu kevu po pickI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 bogareti ovdje je gora ekipa nego na www.cmar-net.org/forum jadno, jadno... jel se možete u boljem svjetlu prikazati ili jedino što možete reći o sebi je da ste obični primitivni balkanci? Eeee....nikad mira, eh te predrasude... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death-of-Art Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Eeee....nikad mira, eh te predrasude... predrasude? ček..znaš li ti koja je otprilike definicija predrasuda? aj raščlani riječ predrasuda..šta dobiješ? možda suđenje unaprijed o nekome o kome još nisi dobio nikakvu sliku osim vanjske? e, a kakvu sliku daju ove osobe ovdje nego najgoru moguću kad dođu na forum i kažu: "jebemo takvim debilima poput tebe mater jer cof nije gotik nego bleeek eeee kužiš bogtejebo.." i kad ja kažem da su primitivni balkanci.. jel to tebi..predrasuda? ili čisto realna prosudba? ako želiš već nešto pametno složiti, prvo ne miješaj pojmove i upoznaj šta znače riječi koje izgovaraš...a onda nastavi s argumentacijom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 e jel ova iz hrvatske? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death-of-Art Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 e jel ova iz hrvatske? jel ti sad možda ciljaš na to da sam ja aludirala na srbiju kao na balkan? ne, dragi moj..ima i kod nas balkanaca kolko oš, iako nismo balkan geografski gledano ja sam riječ balkan upotrijebila u općem smislu..kao nešto negativno i primitvno i zadrto no, s obzirom da se tvoje cjelokupno ponašanje nikad i nije izdiglo iznad toga...mislim da se nebi trebao osjećati uvrijeđen, zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 bravo za tebe! ajd sad magla odavde! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 jel ti sad možda ciljaš na to da sam ja aludirala na srbiju kao na balkan? ne, dragi moj..ima i kod nas balkanaca kolko oš, iako nismo balkan geografski gledano ja sam riječ balkan upotrijebila u općem smislu..kao nešto negativno i primitvno i zadrto no, s obzirom da se tvoje cjelokupno ponašanje nikad i nije izdiglo iznad toga...mislim da se nebi trebao osjećati uvrijeđen, zar ne? TOOOOOOOO! Sad si im svima jebala majku! Ti si, bre, jedina svetla tacka ovog trulog foruma! Od Boga si poslata da nas sve blagosiljas svojim bozanskim sjajem! Kako se samo usudjuju da te diraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death-of-Art Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 bravo za tebe! ajd sad magla odavde! uh uh.... jako si progresivan nema šta..ko pravi bleker TOOOOOOOO! Sad si im svima jebala majku! Ti si, bre, jedina svetla tacka ovog trulog foruma! Od Boga si poslata da nas sve blagosiljas svojim bozanskim sjajem! Kako se samo usudjuju da te diraju pa čuj..što više čitam neke postove...čini mi se da i jesam ...ne baš jedina..ima još dobrih i normalnih osoba poput mene na ovom forumu..al nekako... u manjini su .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 TOOOOOOOO! Sad si im svima jebala majku! Ti si, bre, jedina svetla tacka ovog trulog foruma! Od Boga si poslata da nas sve blagosiljas svojim bozanskim sjajem! Kako se samo usudjuju da te diraju srecjo , ne uzrujavaj se zbog idiota! pusti je u kurac! IGNORE people! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Ok...DET OV ART....sta najvise volis od COF-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death-of-Art Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 srecjo , ne uzrujavaj se zbog idiota! pusti je u kurac! IGNORE people! prije kojih 20 postova si rekao da ćeš me ignorirat..a svejedno ti se svaki odgovor na mene odnosi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 srecjo , ne uzrujavaj se zbog idiota! pusti je u kurac! IGNORE people! Ma kakvo uzrujavanje Samo nisam mogla da odolim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Ma kakvo uzrujavanje Samo nisam mogla da odolim ali ona ne shvata da cje biti zaklana @hrvatska jesam ali si previse glupa da bih te ignorisao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Ok...DET OV ART....sta najvise volis od COF-a... I mene interesuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 ali ona ne shvata da cje biti zaklana Meni je nje stvarno zao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Meni je nje stvarno zao u svakom pogledu! @Mina vidish da kopa po netu da nadje par poznatih pesama da nam ih kopira ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 u svakom pogledu! @Mina vidish da kopa po netu da nadje par poznatih pesama da nam ih kopira ovde Aha, polako, dok nadje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 o tome ti pricham , stvarno ih nema na internetu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Ajde da vidimo koja vam je najgora COF pesma... evo ja cu da pocnem From Cradle to Enslave...ubedljivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts