RaVeN Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 cek...sad ispade po njoj da CoF nije black nego gothic....hahahaha...odavno nisam cuo vecu glupost !! @lake_bodom .... cek polako, 'odma bi da koljes ! Prvo da vidimo da li je pirgava po celom telu !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Ozbiljno, (sa njene tacke gledista) strasno je kad si ubedjen da si apsolutno u pravu, a gomila kretena se (bez razloga) okomi na tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anоnymous Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 @Death-of-Art Hahah, ahhh hvala na post-ovima. Vraća me nazad u moj teen do post-teen period kada sam bio angst ridden teenager. Ali sada ozbiljno, ako nešto ne volim onda su to ljudi koji svima ispovedaju svoju filozofiju i način življenja a sami ne uspevaju da je ispune. Ako si takav hard-core vernik, zašto se svađaš sa idiotima? Zašto provocirati? A jesi provocirala, čitao sam tvoje prethodne post-ove. Jedva si čekala da izroni neko raspoložen za svađu, a kako to obično biva - Black Metal forum je pravo mesto za to imajući u vidu "historiju" između dva tabora: "Tr00" i "Untr00". Koji su koji nije bitno, navodim ovo primera radi. U svakom slučaju, nakon prvih par post-ova sam pomislio da imaš malo mere i da će se sve završiti na tvom uspešnom spuštanju nekih likova ovde (ne upirem prstom), ali kako sam dalje čitao (uz "lulz" faktor) mi se činilo da si kao i tvoji "antagonisti" ovdi. Bzvz, a u principu prekršila si veliki broj načela po kojima je Hrišćanstvo osnovano. Ovo je k'o da si opalila šamar samom Hristu. Da sam na tvom mestu ispovedio bih se odmah sutradan. Osećam da ćeš pokušati da osporiš ovo što sam napisao, ali ukazujem da nemaš argumenata i da bih ja mogao sada da quote-ujem svaki tvoj post u kome se vidi ovo što sam napisao prethodno, ali me jednostavno mrzi. Nemam ništa protiv tebe, lepo je verovati u nešto i imati ciljeve i ja to podržavam, ali barem budi dosledna istim u buduće. Svako dobro, i ne zameri mi, sve ovo sam prijateljski mislio. @lake_bodom Reagovao si onako kako sam i mislio da ćeš, i uopšte kako je 99% foruma znalo da ćeš. Well done. @DCL Vrati se uzgajanju pasa. Iskreno, ne vidim zašto bi gubio vreme ovde raspravljajući se kada imaš tako lukrativan posao. Veruj mi, nikome ovde nećeš uspešno preneti svoje mišljenje, niti će tebi neko isto uraditi. Svi smo tvrdoglavi i ignoranti i fino nam je. ^^ I da, smanjite malo sa vulgarnostima ljudi. Mislim, ok nisam ja tu da vas učim ali računam većina članova ovog foruma su iz metropole i većih gradova... Imao sam prilike da upoznam ljude iz totalno ruralnih delova Srbije koji su dvadeset puta učitiviji i ljubazniji od 99% ljudi sa ovog foruma. Sorry za ogroman offtopic. Čisto da malo vratim ekvilibrijum reći ću da ja ne volim CoF nešto preterano, ali mogu da slušam par pesama. Uglavnom one koje su se vrtele na tv-u. Cheers. ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Opet spamovi na Black podforumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 det of art ako si kako vec kazes toliko slusala black onda taj ispad sa tvoje strane nije bio za ocekivati. Slusati cof 4 godine i reci da je to gothic band?jel si ti pri cistoj svesti?uporedi mi njih sa nekim drugim gothic bendom i reci mi kakvih slicnosti ima? cof su 90-ih przili najgoru blekcinu dok je jos i dimmu borgir bio dete za njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 @DCL Vrati se uzgajanju pasa. Iskreno, ne vidim zašto bi gubio vreme ovde raspravljajući se kada imaš tako lukrativan posao. Veruj mi, nikome ovde nećeš uspešno preneti svoje mišljenje, niti će tebi neko isto uraditi. Svi smo tvrdoglavi i ignoranti i fino nam je. ^^ sad cu iskreno da ti kazem zasto dolazim ovde.zato sto vidim da je ovde zajebancija,istina,imam kratak fitilj i cesto volim da se prepirem,eto razloga zasto ovde pricam gluposti i slicna sranja. Inace opet kazem ovde dolazim cisto iz zajebancije zato sto muziku shvatam kao zajebanciju jer ne volim da proucavam bendove psiholoski mozgajuci sta je neki bend sa losom produkcijom na norveskom jeziku hteo da kaze.Iskreno boli me kurac za to,slusam ono sto volim i trudim se da razumem te bendove koliko mogu.Ono sto ne razumem,opusteno necu se nervirati zbog toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAN O WAR Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Jebali vas tr00 i untr00 i petao i bagremi i depresivne aluvijalne ravni i madjarska privredna komora. @RaVen-"pirgava po celom telu"- lepo recheno my friend Cradle- gotik- ne mogu da verujem. Kakva su ovo pucanja a? @Death-Cult: Ok post,donekle se slazem. Ima ljudi koji su bas zagrizeni za neke stvari (muzika) tako da i oni treba da se razumeju. Ja ne znam chemu ova prepucavanja? Po meni forum je mesto gde se razmenjuju mishljenja, utisci, blabla.. a ne mesto za svadju. Zar ne? Ali Cradle gotik Stha reci kume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberanti Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 evo malo svetla ovde... da vidite da i svetla strana sile voli cradle of filth... samo napred... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 (edited) cof su 90-ih przili najgoru blekcinu dok je jos i dimmu borgir bio dete za njih Najgoru blekcinu? Samo Cofov demo i prvi album je "najgora blekcina + dedcina" ostalo nema veze sa tim, to ostalo je cist Vampiric BM! Dimmu je sad tatica! @ svima: Odjebite od tih glupavih svadja! Edited February 9, 2007 by Wolflord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 @Jason a kako sam ja to reagovao po tebi? :) cof je przio black 90-ih i te kako.....ko nije slusao cruelty , dusk i principle .....huh jebotee! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Cof-ovi demo snimci su old school black.a to je Total Fucking Darkness,Invoking The Unclean i Orgiastic Pleasure Foul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Pa ajde...nisu cak ni ol'skull blek....nego bre death metal i to kakav ....COF je bio i bice bend koji uvek eksperimentise(svaki album je drugaciji, a ipak COF, ako niste primetili)....zato stalno gube i dobijaju fanove...a pritom su jos provalili formulu da zarade vise kinte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 nesto kao morbid angel,svaki album im je razlicit i to mi se dopada kod njih.smoris se kad stalno slusas prezvakanu muziku kao my dying bride.prezvakali su sve zivo i vise na znaju sta da sviraju.Iskreno cof-u i ne treba 10 dusk and her embrace.snimili su to sto je prihvaceno kao remek delo,zasto kvariti slavu tog albuma kada je uvek moguce pokusati nesto novo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Taman pomislim da ces da kazes nesto pametno i onda kazes da My dying Bride svira prezvakanu muziku....ajde, nema veze, necu da ulazim u raspravu, opet, stvar je ukusa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 nije da ih ne volim,bas naprotiv volim taj bend ali nekako mi je sve to isto,kao da su izgubili ideje.u sustini muzika im nije losa ali svaki sledeci album ne donosi nista sto vec nismo culi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Ok, tu si mozda upravu, mada ovaj novi nije los...mislim na Bride naravno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 kontam,al opet nekako nije velika novina u muzici donesena.The Blood The Vine The Roses najvise cenim.A kod Cof-a...pa sve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Novi COF bi bio mnooooogo bolji da ima neku siroviju produkciju...a ovako je previse sterilan...nema nikakvu atmosferu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 meni je to bas ok.volim da cujem sve,da uzivam maximalno.mada produkcija sa dusk i cruelty mi je bila najjaca.posle midian definitivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Ma i ovako bi se sve culo...samo da je malo sirovija...imam ogromnu zamerku na gitare koje su prepojacane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 zato su utisali klavijature,tu je i nestalo gothic atmosfere i to mi se svidja.u sustini napravili su dobru melodicnu rokacinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Epa eto...meni se bas to ne svidja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 cekaj, pa sta bi ti hteo od mdb-a? napravili su sve kvalitetno sto se moze napraviti u doom-u, experimentisali su na 34.788% pa si video reakciju fanova...iskreno, po meni, oni su napravili dovoljno, vise nista i ne moraju izdati, ostace mi jedan od omiljenih bendova...a cof, sve do midiana (omiljeni album) stavljam u jedan kos, a sve posle midiana u drugi...thornography mi je najslabiji album iako je originalan, dok mi je ipak najupecatljiviji album (pored midiana) dusk...dakle, sve osim zadnjeg albuma mi je mnogo dobro, cak i damnation koji je bas ispljuvan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 ne kazem ja nista lose za mdb,to je jedina zamerka koju imam.inace ih ne bi slusao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ajde ponovo da kazhem da je cruelty and the beast remek delo! takav album necje cof snimiti nikada vishe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts