MAN O WAR Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 SHTO JES JES. SLAZEM SE. A TAKO BIH VOLEO DA IH SLUSHAM U STAROM IZDANJU. AL SHTA JE TU JE. TU SU NAM GOMILE DRUGIH KOJI ZAVREDJUJU NASHU PAZNJU ZAR NE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Who Fart Bubbles Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Kako vas, bre, ne mrzi da mlatite praznu slamu na ovoj temi pored toliko dobrih black metal bendova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
All_Destroyer Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 J B GA SAD SU URBANI VAMPIRI RESHILI DA ZARADE VELIKE PARE, ILI JA TRIPUJEM. MADA... TEREBA SVA ONA KOZA, CHIZME I LANCI DA SE PLATE OD NECHEG, A ZA KOZNE MAJCE SA ISECHENIM MESTOM ZA BRADAVICE DA SE NE PRICHA. SVE VISHE MI LICHE NA KAKU Hahahahaha........ Urbani vampiri - je l' to neshto poput onih shto shatro djuskaju po klubovima u "Vempire the Masquerade: Bloodlines"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospa na Sivcu Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Urbani vampiri- asocijacija na Lost boys Gluposti...ma gde su stari textovi koji su bili fenomenalni...Doduse inspiracija nije vecna, ali zar nisu mogli da iskuliraju a ne da prva sranja koja im padnu na pamet zbrljaju u pesme... Sve potvrdjuje tvrdnju da nema dobrih bendova vec dobrih pesama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAN O WAR Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Urbani vampiri- asocijacija na Lost boys Gluposti...ma gde su stari textovi koji su bili fenomenalni...Doduse inspiracija nije vecna, ali zar nisu mogli da iskuliraju a ne da prva sranja koja im padnu na pamet zbrljaju u pesme... Sve potvrdjuje tvrdnju da nema dobrih bendova vec dobrih pesama... U prvu si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Ja bi reko - Nema dobrih bendova...ima dobrih albuma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Ima i dobrih bendova, sta vise nego odlicnih! Ali Cradle vise nije (na zalost) medju njima. Sada mi zvuce kao neko izdrkavanje, bezvezarija, nisu vise tako "duboki" kao nekada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 nisu vise tako "duboki" kao nekada. Upravo tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospa na Sivcu Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Zivot ide dalje... Ima bendova kolko 'ocesh, nacice se valjda neki dobar, mozda i nash domacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly ~snowidija~ Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Ccc... pa, shto ste takvi? ajd, dobro, "malo" su se pokvarili, ali jebi ga, mozhda im se za KRATKO vreme ubila inspiracija! to ne znachi da jednog dana nece sve biti kao nekada... ne gubite nadu ljudi... svakom se desi da ima koji loshiji album... SHTO JES JES. SLAZEM SE. A TAKO BIH VOLEO DA IH SLUSHAM U STAROM IZDANJU pa imash stare albume pa slushaj... gde vam je duh? a za mainstream.... nece se prodati... deni se nece prodati... deni se nece prodati... deni se nece prodati... ...je l' da da nece? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusk Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Da, ali se ne desava svakome da ima 5 promasaja za redom. I ne. Nisu se prodali. Uopste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Ma bas me briga dal su se prodali i kako izgledaju, bitna mi je prvenstveno muzika. Sto ce reci da ovi poslednji albumi uopste ne lice na bend koji znamo, tj. koji smo znali...smrc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospa na Sivcu Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Pa necemo da placemo majku mu Plakace oni kad ne prodaju vise od 10 cd-ova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Ko se prodao...CoF...ma neeeeeee...oni se nikada nece prodati... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Vama smetaju novi albumi,meni su dobri...Volim njihov stari stil, ali i novi...eto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAN O WAR Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 (edited) Sve je to stvar ukusa my Brothers. Edited November 8, 2006 by MAN O WAR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 U pravu si da je to stvar ukusa ali ipak koliko je velika njihova promena od starih super albuma do novijih shitova? U zadnjih nekoliko godina izdaju samo djubrad od albuma i pozerishu se maximalno! Mislim... samo pogledaj neke fotke i snimi danyja kako trpa prste u usta!!! Jeeebote, zivot mi se smuci i odmah dobijem zelju da ga ishutiram u tu njegovu pozersku guzicu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Ehh...to su ti Britanci, niko ih nikada nece razumeti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAN O WAR Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Britanci su i ivako mnogo ruzni, pa jos i kad se krevelje eeeeeeeeeeeeeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elizabeth Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 http://rapidshare.de/files/33055086/Cradle..._2006_.rar.html eve ga link za novi album ako neko jos nema... ja ga doduse jos nisam skinula al cujem da je slican kao nymphetamine... sta ja znam,, onda verovatno nije nesto... nedostaje mi stari cradle, iz doba cruelty-ja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly ~snowidija~ Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Britanci su i ivako mnogo ruzni, pa jos i kad se krevelje eeeeeeeeeeeeeeeee ne diraj mi Britance britanski naglasak @Elizabeth, mozhda je samo meni, ali chini mi se da ne valja link . Jesi ti ista Elizabeth shto je pesmice pisala? Ja mislim da sam skontala u chemu je problem. Da vas prosvetlim? Pa, mislim da su stari jako dobri, pa ovi shto su novi izgledaj shit naspram starih. Tj. da su stalno bili kao sada ( da nisi nikad bili kao nekad - wow logike ), mozhda nam ne bi bili tako loshi, jer ne bismo znali koliko dobri mogu biti. Ufff... Kontate shta hocu da kazhem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Da, da, kontam, ali ipak stari albumi su ti i kad ih uporedim sa novima, nije mi to to... E da novi album ne lici na Nymphetamine, vise je neka kombinacija Midiana i Damnationa sa jos vise thrashy riffovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
All_Destroyer Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Nymphetamine je bio bolji od Damnation-a i Bitter-a zajedno. Thornography je gori od Bitter-a a bolji od Damnation-a. Sad gde da ga svrstam? Od From the Cradle to Enslave i Damnation-a je sve bolje. Bilo je bendova koji su experimentisali, pa rekoshe da su se prodali. Jedan takav je bio odlichan, ali se na moju ogromnu zhalost raspao. 80% chlanova su mu bili ex-Estatic Fear, a bend se zvao Astaroth. Lichili su na albumu In Memoriam na stari CoF. Uf, majku mu, nema vishe ok vampirizma... Osim ako ne prsnem sasvim i krenem da slusham Hekatu Utronjanu (Hecate Enthroned) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Neke Sta bi bilo kad bi bilo forice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Ne mogu da izdvojim nijedan COF album kao meni najbolji,svaki mi je najbolji na svoj nacin.Po mom misljenju daleko vishe se prodao Dimmu Borgir uvodjenjem onih besnih klavijatura i industrial zvuka.Ali necemo sad o tome.Ne znam kako bi podelio njihove albume,mozda bih izdvojio Dusk i Cruelty kao najbolju fazu njihovog stvaralastva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts