oʞɾoƃ Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 (edited) Gojko, jos jedan? Kad su oni izdali tako nesto? Nisam upoznat... # The Principle of Evil Made Flesh (1994) # Vempire or Dark Faerytales in Phallustein (1996) # Dusk... and Her Embrace (1996) # Cruelty and the Beast (1998) # From the Cradle to Enslave (1999) # Midian (2000) # Bitter Suites to Succubi (2001) # Lovecraft & Witch Hearts (2002) # Live Bait for the Dead (2002) # Damnation and a Day (2003) # Nymphetamine (2004) # Thornography (2006) Take your pick Edited June 26, 2008 by Gojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 To nisu abortusi, vec divna decica. Neka malo krzljava, neka svrsena ali svako valja. Da si rekao za Danija to pa ajde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 E da, želeo bih da istaknem činjenicu da je Grob lagao narod u Metal Sound specijalu o CoF-u, rekavši da se njihov prvi demo zove "Of Sexual Blood And Miasma", a zapravo se zove "A Pungent And Sexual Miasma". I treba ga nabiti na Danija zbog toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Trinitus - Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 hahahahahahaha .... car ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 # The Principle of Evil Made Flesh (1994) # Vempire or Dark Faerytales in Phallustein (1996) # Dusk... and Her Embrace (1996) # Cruelty and the Beast (1998) # From the Cradle to Enslave (1999) # Midian (2000) # Bitter Suites to Succubi (2001) # Lovecraft & Witch Hearts (2002) # Live Bait for the Dead (2002) # Damnation and a Day (2003) # Nymphetamine (2004) # Thornography (2006) Take your pick Pocinjes da budes drzak!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
All_Destroyer Posted June 27, 2008 Author Report Share Posted June 27, 2008 Optimisticno mi je to pominjanje zenskog hora i muskog operskog vokala, decije naracije, zvuci jezivo Ako kombinacija scream-a i zhenskih vokala (uz puno klavijatura, k'o shto si i sam rek'o) bude zvuchala kao na V Empire/Dusk/Cruelty, mozhda su ovaj put uboli dobitnu kombinaciju. Dechije naracije su uspele nekim drugim bendovima, pa shto da ne probaju. Ali mushki operski vokal... Au, brate... Mrzeo sam, npr., par pesama Dimmu-a zbog Vortex-ovog clean vokala, delovalo mi je kao antiklimaks posle Barkerovih krljachina. Sad, gledajuci na Bitter i Thornography, a pogotovo na Damnation, sve se neshto bojim da dobijamo Therion look-alike, shto bi za mene bilo ravno katastrofi. Jebiga, znajuci za gomilu Dany-jevih mrtvorodjenih eksperimenata u poslednjih 10 godina, eto, s pravom se pribojavam. Kamo lepe srece da greshim. A kada vec to pominjemo, brutal vs melodic, opet pogreshno chitate shta sam napisao... Da hocu brutalu, pomenuh vec, OMC i Astaroth. Ali, CoF ima atmosferu koja je meni na pola puta izmedju morbidarije i krljachine. Ispravka, imao je. Nema od 1998. Zato sam zavoleo njih tada toliko, bili su jedinstveni, a sada su mediokritet. Mislim, secam se kada sam 1998. dobio prvi put u ruke V Empire (jebiga, Srbija, nema neta, itd., pa tek tada stiglo...), odushevio sam se kako mozhe neko onako da krlja po bubnjevima, scream koji je BIO neprevazidjen, i Sara na vokalima (pogotovo na Nocturnal Supremacy). Da, imalo je gaythic elemenata, ali daleko manje nego sad. Da ne drvim dalje - ako repriziraju Cruelty, extra. Ako zaseru i ovaj, prestacu da ih pratim nakon izdavanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 OMC brutalan? Hm... Sad gledam neke snimke iz prosle godine, ne moze Djani vise da izvuce one vriske... Ali rado cu da odletim do Peste u decembru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Btw, ima nekih praznih datuma, odna posle peste je prazan nezakazan dan... Da li je neko pametan da dovuce ovaj paket? Nek pitaju Moonspell kako je fino, hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 OMC brutalan? Hm... Sad gledam neke snimke iz prosle godine, ne moze Djani vise da izvuce one vriske... Ali rado cu da odletim do Peste u decembru. Ocigledno nisi obratio paznju na onaj Gilded Cunt uzivo sa THornography deluxa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Otkud ja znam da li je to budzeno, ja sam gledao butlege... Sta ti kazes, iz licnog iskustva? ali budi realan... kakav je live? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Ono nije budzeno... Imao je probleme s glasom i bzvz zvucao tu negde posle 2004, i tad kad sam ih gledao 2006 isto nije bio nesto, uvek bzvz zvuci kad proba neki scream, ali sad je sve ok, sad zvuci bas kako treba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
All_Destroyer Posted June 30, 2008 Author Report Share Posted June 30, 2008 OMC brutalan? Hm... Pazi, necu da pretvorim ovo u OMC raspravu (imaju svoju temu, pa mozhemo tamo), ali, ne znam, sigurno nisu melodic iako koriste dosta klavijatura (recimo, Ill-Natured ili Revelation 666, pogotovo krljanje na Phantoms of Mortem Tales). Dani nije bio budzhen ni na Live Bait-u, mada se tu povremeno primecivalo da ispada, ali je generalno odradio ok. Jebiga, ne mozhesh da vrishtish onako godinama a da prodje bez posledica... Zbog piva & pljuga, sada samo kad popijem dovoljno i kada je atmosfera ok mogu da izbacim bilo kakav scream. Uglavnom mogu samo da rokcem ko ovaj iz Dying Fetus-a . A ko zna chime se sve Dani trovao do sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Jebeni kult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 stara skola nema sta overite ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Nekim ljudima treba zabraniti da postoje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) ovaj lik ima ozbiljnih problema Edited July 3, 2008 by Josif Visarionovič Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Look at this! See this? THIS is brutal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Death je bio brutalan, svi ostali su pozeri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 beheaded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Dobar je Marthus, svaka cast! Jbt ljudi, cini mi se da je ovo nova PESMA!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=NIrUWbioj0I...laynext_from=QL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 I jos jedna sta je bre ovo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Brz je, pa skoro kao Fil Kolins Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 ovaj lik ima ozbiljnih problema Хм, Svinjson ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 To mi je nick na youtube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 kult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts