gavrosaurus Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Ceo "Thornography" ne vredi ni kao "Thirteen Autumns and a Widow" a ne nesto drugo. Quote
Josif Visarionovič Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 svi su culi byronic man preko radija i na osnovu toga ocenili album kao veoma los.kad preslusate ostatak javite se Quote
Black desire Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Byronic man i Cemetary and Sundown su ubedljivo najgore pesme na albumu tako da slobodno preslusajte ostatak albuma... Quote
Aurora Vandalis Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Šta im je trebao Ville Vallo, cccc..... Quote
Black desire Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Gde se u Zagrebu kupuju karte za COF...i ima li sanse na dan koncerta...i kolko je karta...zna li neko??? Quote
Grobodan Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Šta im je trebao Ville Vallo, cccc..... na dusk and her embrace gostovao cronos iz venom. na thornography gostovao ville valo. pametnima dosta,budale nikad i nece shvatiti. Quote
Black desire Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ville Valo se skroz uklapa u pesmu...sto uopste nisam ocekivao, mada pesma je prosek proseka, nista posebno. Dani je izjavio da bi bilo mnogo gay da on peva taj deo u pesmi na taj nacin, pa je sve to lepo prepustio Ville-u, koji odavno trazi da gostuje u COF-u Quote
Grobodan Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Dani je izjavio da bi bilo mnogo gay da on peva taj deo u pesmi na taj nacin, pa je sve to lepo prepustio Ville-u, koji odavno trazi da gostuje u COF-u a ovako nije gej? dani je gej po difoltu,a tek vile morao sam,izvini Quote
gavrosaurus Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Stvarno ne kapiram: Radite/radimo ono sto ta muzicka industrija i zeli: Pricamo o CoF iako se cak album nikome i ne dopada! Pa, to je smesno! Ovaj bend zaista nema vise nicega od onoga sto je imao (a nije toga imao malo) nema vise niceg od one beskompromisnosti i agresivnosti, CoF je zadovoljan bend, to je to. U cemu je vise smisao raspravljati se oko njih? Kapiram da nam je ovaj sunovrat svima tesko pao ali - ko ih jebe, nista u mom zivotu ne zavisi od njih a imam jos 64653714 kojekakvih bendova pored CoF i imam, jos uvek, i onih 2-3 CoF CD-a koji mi se extra dopadaju i to je to, kraj. Quote
Black desire Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Hehe...opusteno Grobe, nema frke... Gay po difoltu...hehe ovo je izjava nedelje... Quote
Grobodan Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 mozes i u sig da stavis :) gavro,prijatelju,poslusaj moju pametnu rec - skini KEEP OF KALESSIN - Armada,da vidis sta je dobar black anno 2006,dobre produkcije i ideja i zajebi ovu temu!jesam li te kad zajebo? Quote
gavrosaurus Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Jok, brate! Slusam stari, dobri Enslaved, trenutno ... Video sam na SYL temi da je neko hvalio taj album koji pominjes, u fazonu - album godine ... Quote
Aurora Vandalis Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 gavro,prijatelju,poslusaj moju pametnu rec - skini KEEP OF KALESSIN - Armada,da vidis sta je dobar black anno 2006,dobre produkcije i ideja i zajebi ovu temu!jesam li te kad zajebo? Apsolutna preporuka i s moje strane! Moderan BM, inovativan i s dobrom background philosophy! Fantastičan uživo i jedan od najboljih albuma 2006te, po mišljenju većine kritičara! Quote
Josif Visarionovič Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 na nymphetamine je gostovao king diamond za japansko trziste Quote
Grobodan Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 na nymphetamine je gostovao king diamond za japansko trziste to neki pokusaj da me ubodes? jebiga,niko nije savrsen,a cinjenice govore same - sta znaci king danas u svetu metala,a sta cradle. necu ulaziti u dalju raspravu. Quote
gavrosaurus Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 skidaj i nemas brige! Upravo ucinjeno! Zao mi je sto ti se Morgul ne dopada a rekoh ti (na Morgul temi) da Limbonic Art takodje otkida ... @Aurora Vandalis Thanks! Quote
Josif Visarionovič Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 zasto svi shvatate pogresno neki komentar.nije bila nikakva zla namera vec sam samo napomenuo posto vidim da to ocigledno niko nije znao inace bi vec rekao Quote
Aurora Vandalis Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Mene uopće ne čudi što su i Cronos i King gostovali na COFovim albumima. Dobro nam je znano da Dani voli hevi i treš. Ali Ville....je dno dna. Quote
Josif Visarionovič Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 na njihovim albumima je gostovalo mnogo pevaca Collaborations Christian Death ("Peek-a-Boo") Cronos ("Haunted Shores") Dirty Harry ("Temptation") King Diamond ("Devil Woman") Liv Kristine ("Nymphetamine") Frater Nihil ("Imperium Tenebrarum") Obsidian ("Massada") Roadrunner United ("Dawn of a Golden Age" & "Enemy of the State") Ville Valo ("The Byronic Man") Martin Walkyier ("For Those Who Died") Darren White ("A Dream of Wolves in the Snow") Quote
Black desire Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 zasto svi shvatate pogresno neki komentar.nije bila nikakva zla namera vec sam samo napomenuo posto vidim da to ocigledno niko nije znao inace bi vec rekao Brate...svi smo znali samo smo svi cutali zbog Grave-a Quote
Josif Visarionovič Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 da se ne bi uvredio Quote
Helly ~snowidija~ Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 ajd da malo skrenem temu sa albuma i villea.... je l gledao neko Cradle Of Fear? nikako da ga nabavim chujem da su deniju malo kompjuterski sredjivali glas - da zvuchi "opasnije" Quote
Sirius Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Saslusah thornography...nije los...mislim da su malo zapostavljene klavijature, a zvuk gitare je slican kao na nymphetamine, sto mi se ne svidja...dobre pesme su lovesick for mina,rise of pentagram i under huntress moon... Quote
Josif Visarionovič Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 imam ja taj film zakopan u arhivi,jednom sam ga gledao i vise nikad ga nisam nasao... Quote
Recommended Posts