Jump to content

Recommended Posts

Posted

Хм, сад слушам "Godspeed On The Devil's Thunder" и ако ништа друго - звучи далеко, далеко озбиљније него Smorography, најзад звучи као Cradle of Filth.

Скините га, стварно није лоше.

Posted
Хм, сад слушам "Godspeed On The Devil's Thunder" и ако ништа друго - звучи далеко, далеко озбиљније него Smorography, најзад звучи као Cradle of Filth.

Скините га, стварно није лоше.

da, apsolutno se slažem s tobom, mada je album jako kompleksan tako da će mi trebati vremena da donesem pravi zaključak

Posted

Preslusao sam album malopre, i mogu reci da je daleko bolji od Smornography-a, i da se Cradle polako vraca starim stazama.

Album je prevazisao moja ocekivanja.

Posted (edited)

Preslušah album, i iako ne mogu reći da mi je bio dosadan, teško da ću ga još mnogo puta preslušati :)

A vokal što ne mogu da smislim, to da ne pominjem.

Svidela mi se jako fora sa mini-introm pred svaku pesmu maltene, to je kul fora.

Edited by Gojko
Posted
Htedoh da promenim avatar i da stavim cover novog albuma, ali nesto ne ide...

e da, album je keva.

WtF??

Moracu i ja da nabavim ovaj album, ako kvlt kaze da je dobar onda vredi poslusati. :D

Posted

Pa sa' će DVD :) Realno, bolje to gledati. Ali u pravu je Grob, objektivno gledano, album je vrlo dobar. Sva sreća pa je subjektivno sranje k'o i svi ostali :) Ne bih ja dao za Krejdl album ni Dimmu Borgir 4-track live EP.