Svart Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Oni su meni komedija... ali nikad ne bih dao pare da ih gledam. Quote
Mita Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 preslusajte Varginilaj vej ( :) ) pa onda recite ovo ono Quote
Маузер Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 (edited) Slusao. Ne moze ni da prismrdi prema ona 2 benda u prvoj najavi. BTW :Varangian vaj kada vec tako pises. Edited February 26, 2009 by Grishnackh Quote
Mita Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Slusao. Ne moze ni da prismrdi prema ona 2 benda u prvoj najavi. BTW :Varangian vaj kada vec tako pises. dobro jbg Quote
Sandman Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Ma ok je sve to,i taj Turisas,ali brate kad nema ni Gorgorotha,ni Unleasheda a ni Rotting Christa,koji ću ja kurac tamo. Možda ipak odem na koncert,mada me nijedan od bendova ne zanima toliko kao ovi što ga ispušiše. Quote
Svart Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 preslusajte Varginilaj vej ( ) pa onda recite ovo ono http://www.youtube.com/watch?v=Y150Lm4kZ_M Quote
dimmu1 Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 jesam rekao da necu otici na cert al' sa ovakvom setlistom se vec kolebam da kupim kartu Mainset: 01.-In Grandeur and Frankincense Devilment Stirs (Intro) 02.-Shat Out of Hell 03.-Gilded Cunt 04.-Dusk and Her Embrace 05.-The 13th Caesar 06.-Nocturnal Supremacy 07.-Nymphetamine (Fix) 08.-The Principle of Evil Made Flesh 09.-The Twisted Nails of Faith 10.-Honey and Sulphur 11.-Under Huntress Moon Encore : 12.-Corpseflower (Medley) 13.-Cthulhu Dawn 14.-Cruelty Brought Thee Orchids 15.-Her Ghost in the Fog 16.-From the Cradle to Enslave inache ovo je setlista sa certa iz Meksika 11.1.2009. ajde ako budem doshao na cert moonspell cu i da svarim,ali turisas Quote
Black desire Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Znaci opet sviraju From Cradle...a taman su prestali Quote
Grobodan Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 februar 2009. Intro Shat Out of Hell Gilded Cunt Dusk and Her Embrace The 13th Caesar Nymphetamine The Principle of Evil Made Flesh Honey and Sulphur Under Huntress Moon ENCORE Cthulu Dawn Cruelty... Her Ghost In The Fog From The Cradle To Enslave Quote
Black desire Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Fuck, Nokturnal Supremasi moraju da odsviraju Quote
oʞɾoƃ Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Da, očekuješ da se produži, a ono ništa. Quote
-Mare Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 (edited) I tako ja resih da preslusam novi album. Trebalo je da to ranije uradim, mnogo ranije. Edited April 16, 2009 by bdonkey Quote
Razredjivach Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Principles, Vempire, Cruelty, Midian... Savršeno. Posle toga, Damnation,Nymphetamine i Thornography označili su potpuni pad CoF-a, barem u mojim očima. Ovim novim albumom su se malo popravili, samo ne vidim šta će pesma "Death of Love" na tom albumu, ne uklapa se uopšte. O.o Set-lista mi se ne sviđa... Mogu oni i bolje. Quote
Bata Trokrilni Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 The Death of Love je najbolja pesma na albumu. Što se set liste COF tiče, ispašće da ću se ja sutra bolje provesti na Moonspell-u, iako ga aktivno slušam tek nekoliko dana, a COF godinama. Quote
Talvi Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 "Cthulhu Dawn" i "The 13th Caesar" i ja srecan. Quote
Josif Visarionovič Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Ja ipak ne idem,nikako da ozdravim... Quote
Razredjivach Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Ja živim za to da čujem "Lord Abortion", "The Forest Whispers My Name" i "13 Autumns And A Widow" uživo. Nažalost, ovo treće su prestali odavno da izvode. : ( A izgleda su prestali i ove dve... "Death of Love" je dobra pesma, samo kažem da se ne uklapa u dinamičnost celog albuma, nekako odskače. :/ Quote
Indorile Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 I jel bio ko na koncertu? Kako je bilo, koja setlista i tako to sto sa tim ide Quote
Теша Тешановић Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 ja nisam bio na koncertu.sedeo sam nesto pricao sa djimijem pujicom bivshim menadzerom shahta i bola,pevacem pank benda zivan i zileti,kada smo provaili da tu stoji neki autobus,pridjemo mi ono tamo gomila napaljenih ruznih goticarka sa fotoaparatima slikaju onog fegeta od metar i zilet denija i jure ga za autogram dok ono oko lika obezbedjenje dve gorile ga kao stite.i onda smo ja i djimi prisli kod njih i krenuli da se deremo "sve bi ste htele da vas jebe deni,i u cmar i u picku!" ovi tu metalci krenuli da nas gledaju nesto nadrkano ali boli nas kurac nastavili smo.ono je uzas ono rok star fazon Quote
Grobodan Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Fala bogu, bolje je cepati u bendu Zivan i zileti. Quote
Теша Тешановић Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Fala bogu, bolje je cepati u bendu Zivan i zileti. kao prvo ti nikada nisi ni cuo zivana i zilete,oni sviraju novi pravac emo street pank,znaci prljavi street pank sa elemenitima starog kvalitetnog emo zvuka iz 80tih Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 ja nisam bio na koncertu.sedeo sam nesto pricao sa djimijem pujicom bivshim menadzerom shahta i bola,pevacem pank benda zivan i zileti,kada smo provaili da tu stoji neki autobus,pridjemo mi ono tamo gomila napaljenih ruznih goticarka sa fotoaparatima slikaju onog fegeta od metar i zilet denija i jure ga za autogram dok ono oko lika obezbedjenje dve gorile ga kao stite.i onda smo ja i djimi prisli kod njih i krenuli da se deremo "sve bi ste htele da vas jebe deni,i u cmar i u picku!" ovi tu metalci krenuli da nas gledaju nesto nadrkano ali boli nas kurac nastavili smo.ono je uzas ono rok star fazon Kako su samo smele da ne primete tebe,tako krsnog,prelepog i prepametnog momka.Moracemo sledeci put da ti ih nabacujemo...Lopatom @Tema Ovaj novi album,za razliku od prethodna dva koja i nisu nesto,uopste nije los...Posle par slusanja mi se svideo. Quote
Recommended Posts