Jump to content

Recommended Posts

Posted
ma da nego ima ljudi kojima sam pustala Kalmah a vole Bodome i nisu hteli ni da cuju kao "ok je..." :)

al to je sad off topic...

jel imaju COF neki live dvd vredan imanja? :zuba:

Погледај концерт из Нотингема, вредан је имања.

• 3 months later...
Posted

Guitarist Paul Allender of British extreme metallers CRADLE OF FILTH has issued the following update:

"I'm about half way through writing the material [for the new CRADLE OF FILTH album] and it's turning out just the way I wanted it. I've mentioned to a few people that it's a lot faster and heavier than [2008's 'Godspeed On The Devil's Thunder']. Well, to be honest, the new material has been taken up quite a few gears."

Posted

Ова тема уопште не би требала да буде на овом под-форуму. Треба је ставити тамо где је и тема за ХИМ и те фемси геј бендове.

• Downvote 1
Posted

Ова тема уопште не би требала да буде на овом под-форуму. Треба је ставити тамо где је и тема за ХИМ и те фемси геј бендове.

orly_spock.jpg

Posted

A Children Of Bodom da se prebaci ovde? happy.gif

Не. Они треба да буду на пауер под-форуму. Кредл оф Филт и њима сличне групе немају никакве везе са БМ и не треба да се налазе на БМ под-форуму. Не заслужују да се нађу на истом месту са Дарктроном, Бурзумом, Мејхемом, Иморталом, Сатириконом јер су они њима тоталне супротности. Кредл продаје метал америчким ретардима као још један капиталистички производ и треба их ставити на не-металски део форума. Они су метал исто колико и Мадона. Ја бих њима најрадије отсекао главе и дао Атили и Некробучеру да на концерту набију те главе на мачеве, копља и кочеве. И Кредлу и ХИМИ и њима свима који се продају као нискоумни капиталистички производ без икакве идеологије и става.

• Upvote 3
  • Downvote 3
Posted

Ја бих њима најрадије отсекао главе и дао Атили и Некробучеру да на концерту набију те главе на мачеве, копља и кочеве.

Koliko godinica ti meni imas? :wub:

Posted

Јбг, ја сам БМ скоро и баталио да слушам. Да ме сад питаш, ниђе везе са новим стварима немам. Но, јуче сам пустио Сатирикон да се мало присетим. :bigblue: Стара школа нема мане.

:pivopije:

Posted

Не. Они треба да буду на пауер под-форуму. Кредл оф Филт и њима сличне групе немају никакве везе са БМ и не треба да се налазе на БМ под-форуму. Не заслужују да се нађу на истом месту са Дарктроном, Бурзумом, Мејхемом, Иморталом, Сатириконом јер су они њима тоталне супротности. Кредл продаје метал америчким ретардима као још један капиталистички производ и треба их ставити на не-металски део форума. Они су метал исто колико и Мадона. Ја бих њима најрадије отсекао главе и дао Атили и Некробучеру да на концерту набију те главе на мачеве, копља и кочеве. И Кредлу и ХИМИ и њима свима који се продају као нискоумни капиталистички производ без икакве идеологије и става.

Plus. Osim što Necrobutcher i Atilla baš i nisu neko merilo ideologije i stava u black metalu :haha: