Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ja vorshipujem stari Kridl..i dan danas volim da pustim The Principle,Dusk,Cruelty..

na gitari se razgibavam uz Chtulu Dawn :rockdevil:

jebe mi se kakvim su putem posli posle 90-ih,necu da trosim energiju na pljuvanje..ako mi je do neke iskrenosti u stavu i originalnosti u muzici trazicu ih na drugom mestu..

oni nikad nisu ni tvrdili da sviraju cist black metal..ako jesu,izvin'te..

a to da treba da se premeste na drugi forum...pa gde biste ih premestili?

Doom-Gothic?-ne

Death metal?-ne

Avantgarde?-ne

muzicki koriste,pre svega neka black metal reshenja i atmosferu,pa zatim taj neki gothic,jebem li ga sta je i to ih i odredjuje gde bi trebalo da se stave..(izmedju ostalog i to sto su se sa tim Black-gothic periodom proslavili)

kad sam pocinjao da slusam ovu muziku,Cradle of Filth i Dimmu Borgir(od ekstremnog metala) su bili jedini bendovi cije si kasete(kakvi crni diskovi) mogao da nadjes u Cacku '98 i '99..(plasio sam se da kupim to jer sam bio prestravljen omotima :haha: ali sam kasnije kupio)

to sto vi imate pristup internetu,Guglu itd vam je na neki nacin pomoglo da i mozda preskocite te "detinjarije",pa da uzjasete,Emperor,Darkthrone,Mayhem.. :pivopije:

Edited by april ethereal
  • Upvote 2
Posted (edited)

kad sam pocinjao da slusam ovu muziku,Cradle of Filth i Dimmu Borgir(od ekstremnog metala) su bili jedini bendovi cije si kasete(kakvi crni diskovi) mogao da nadjes'98 i '99..

to sto vi imate pristup internetu,Guglu itd vam je na neki nacin pomoglo da i mozda preskocite te "detinjarije",pa da uzjasete,Emperor,Darkthrone,Mayhem.. :pivopije:

Plusic za Ejprila, ista prica u isto vreme bila i kod mene. :wub: Fuck off internet generacija. :da:

Edited by Talvi
Posted

kad sam pocinjao da slusam ovu muziku,Cradle of Filth i Dimmu Borgir(od ekstremnog metala) su bili jedini bendovi cije si kasete(kakvi crni diskovi) mogao da nadjes u Cacku '98 i '99..(plasio sam se da kupim to jer sam bio prestravljen omotima :haha: ali sam kasnije kupio)

Казете. него шта. :rockdevil:

И данас чувао ову казету>

a49b_2.JPG

Posted

Evo da i ja dam plus Ejprilu. Dusk And Her Embrace sam nasao upravo na kaseti,i to sam morao da je presnimim. I dan danas mnogo volim taj album,iako odavno vise ne slusam Cradle,imam na video kasetama par njihovih live nastupa,zatim emisiju sa Vive 2 (Virus),kada Danny prica o g-đi Bathory i tako to.  Red Roses For The Devils Whore i Malice Through The Looking Glass :wub:

Posted

Aha, majke su ih israle u Darkthrone majicama :haha:

Aj kapiram da neko ne voli, ali ono mlacenje prazne slame... procitajte tekstove, poslusajte bilo koju pesmu i shvaticete da se na tome ozbiljno i predano radilo, ali jebiga, lepo je biti "opozicija" americkom kapitalizmu i vrteti kompleksaske price. :haha:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Helvetiаn
Posted

BanjoKoviljac, ti veze s mozgom nemas. treba te poslati u neku zajebanu ustanovu da se lecis od metala. mislis da si uvatio boga za muda sto pises za metalsound,intervjuises(smaras) svakojake klosare posle svirki, palis se na svaki novi album svakog govnjivog benda ove planete kao neko bubuljicavo derle od 15 godina. bre skoro 30 godina u guzicu si nabio, pogledaj se nekada u ogledalo, pa se na kraju krajeva obrati cika doci. jebo te americki kapitalizam, a i krejdl - u dupe.

Posted (edited)

Ma ono je neki usisivac.

Inace isprobavam dal mi je skinut ban.Lunar se pogubio sa komandama.Mesto da mi skine 20% on mazno ban :haha:

Oke,sljaka sve.

Sto se tice COF-a,sa njima sam usao u svet bm-a,sa albumom Midian,za najbolji bm bend smatram Emperor.

E sad onaj sirko sto pominje da treba da se prebace negde gde nema logike je cista glupost.Bend u osnovi fura black metal,ima primesa vise zanrova,zato i jesu jedinstveni+prepoznatljivi vokal.

Ali navikli smo da se povremeno pojavi neki hejter i odvali to.

Edited by كافر
Guest Helvetiаn
Posted

hahahahaha,koji si ti bog te?

jedan beogradski novinar koji vas vec duze vreme posmatra i iskreno vam se divi.

Guest Helvetiаn
Posted

magle i smrt patrijarha nisu teme kojima se bavim. a princ je dobar momak, nadam se da ce uskoro naci posao koji toliko prizeljkuje. on ga barem i trazi za razliku od vas, maminih i tatinih cednih satanistica. vrlo ste dragoceni, narocito ova Black Metal soba.

svako dobro.

Posted (edited)

BanjoKoviljac, ti veze s mozgom nemas. treba te poslati u neku zajebanu ustanovu da se lecis od metala. mislis da si uvatio boga za muda sto pises za metalsound,intervjuises(smaras) svakojake klosare posle svirki, palis se na svaki novi album svakog govnjivog benda ove planete kao neko bubuljicavo derle od 15 godina. bre skoro 30 godina u guzicu si nabio, pogledaj se nekada u ogledalo, pa se na kraju krajeva obrati cika doci. jebo te americki kapitalizam, a i krejdl - u dupe.

Reci der ti lepo sve ovo onda coveku sa pravog naloga a ne ovako iza duplog nicka da se krijes

Hint:pickica si,kao i tvoj drugar Tomba :meshuggah:

Edited by Full_Metal_Yakuza