StarbreakeR Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Izgleda da je Black Desire bio u Zagrebu na konc. Jedva chekam da mi prenese utiske. Ma jeste, ne vidim zasto ne bi otisao...slao mi je porkuku jutros i odusevio ga je Temptation i pozdravio je druzinu...(ukljucujuci tebe valjda) Samo ovom prilikom zelim da kazem(sto cu ponoviti i kasnije ukoliko je potrebno) : Respect mom prijatelju Black desire sto je presao granice(i drzavne i one srpskog-mentaliteta) i otisao da gleda svoj omiljeni bend u zemlji gde vecina prateci svoje morale ne bi otisla... Zasluzio je da mu to bude najbolji koncert... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedite Govna Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Nisam velik ljubitelj Cradle Of Filth, ali mogu da ih poslusam, recimo pjesma poput ''Nymphetamine'' i ''A Gothic Romance" a film sam takodjer odgledala, glupost ziva, sto jest jeste kao da je skriptu pisao neki klinac, jbt. No dobro, bar smo se ismijali ko nikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 A knjigu hoce li ko nabavljati? Dobra je naslovna strana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Ne verujem da bi neko imao zivaca da to cita...iskreno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAN O WAR Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Ma jeste, ne vidim zasto ne bi otisao...slao mi je porkuku jutros i odusevio ga je Temptation i pozdravio je druzinu...(ukljucujuci tebe valjda) Samo ovom prilikom zelim da kazem(sto cu ponoviti i kasnije ukoliko je potrebno) : Respect mom prijatelju Black desire sto je presao granice(i drzavne i one srpskog-mentaliteta) i otisao da gleda svoj omiljeni bend u zemlji gde vecina prateci svoje morale ne bi otisla... Zasluzio je da mu to bude najbolji koncert... I ja se slazem. Bah sam mu na PM ostavio poruku slichnog sadrzaja. Jos jedan dokaz da muzika ne zna za granice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 I ja se slazem. Bah sam mu na PM ostavio poruku slichnog sadrzaja. Jos jedan dokaz da muzika ne zna za granice. Bilo bi samo lepo da ljudi to shvate pre nego sto bude prekasno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Bilo bi lepo da ga vi umochite negde dok ne bude kasno... Btw. C.o.f. je jedan od retkih bendova koji uspeva da ima sve manje kvalitetnih stvari s vremenom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAN O WAR Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Btw. C.o.f. je jedan od retkih bendova koji uspeva da ima sve manje kvalitetnih stvari s vremenom... Ne mlati praznu slamu. Filth je kvalitetan bend. To sto ti ne umesh da ocenish kvalitet pesma kao takvih to je tvoj problem. Pogledaj malo prethodne postove pa onda prichaj. Skoro sve pesme su im kvalitetne, ali to nije stari Filth koji svi volimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 (edited) Ne mlati praznu slamu. Filth je kvalitetan bend. To sto ti ne umesh da ocenish kvalitet pesma kao takvih to je tvoj problem. Pogledaj malo prethodne postove pa onda prichaj. Skoro sve pesme su im kvalitetne, ali to nije stari Filth koji svi volimo. Deder (pardon, bleker) prosvetli me...kako njihove stvari postaju bolje sa svakim albumom? Edited December 1, 2006 by matatrtaDgrejt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Btw. C.o.f. je jedan od retkih bendova koji uspeva da ima sve manje kvalitetnih stvari s vremenom... Apsolutno se slazem, nemaju vise takvih ideja kao nekada a i izgleda da su prevazisli sebe! Ah da... i mainstream je umesao svoje ljigave prstice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 (edited) Pozdrav ljudi, evo dodjoh do kompjutera, pa rekoh aj da podelim utiske...hehe , koncert je bi fenomenalan, uopste nije bio tezga, svirali su sat i 45min, svaka cast, svirka nije bila meka, kao na Peace Through, vec bas onako kako valja, Dani vristi sto je stvarno za pohvalu...nisam bas ocekivao, vristi cak i na ovim novim pesmama, mala zamerka na to sto su svirali 6 pesama sa novog albuma ...al nema veze...Predgrupe su bili Noctiferia, to su neki slovenski HC industrialci, onako nisu losi, mada ne volim taj pravac, al momci su OK, samo neka nastave...a onda Deathstars, iskreno smorili su samo tako, svaka pesma im bre ista, al sto se devojcice pale na njih to je neverovatno, pevac stane u prvi red i pusta da ga svi vataju i dodiruju, al bas ih briga zajebavaju se:rockdevil:. Ali COF je stvarno napravio svirku za pamcenje, ma najbolji koncert koji sam gledao...Evo i set liste, mozda nije redom al nema veze Under Pregnant skies...(intro sa novog albuma) Dirge Inferno Tonight in flames Dusk and her embrace Her Ghost in The Fog I am the thorn Ebony dressed for sunset The forest whispers my name Rise of the Pentagram Cruelty brought thee Orchids Under huntress moon Temptation Onda ide neka mala pauza, onda intro sa Nymphetamine albuma Gilded Cunt Cthulhu Dawn From Cradle to enslave i to bi bilo to... Zaradio sam jednu flasu u vugla, al sve je to metal Sve u svemu COF se mnooooogo popravio... E da umalo zaboravih, novi bubnjar je odlican, super je zamenio Adriana, mada malo zbunjeno i uplaseno deluje dok svira Nickove pesme... Sta da kazem bnajvise me je odusevio Temptaion...hehe Ako neko nesto zeli da pita...samo napred... Edited December 1, 2006 by Black desire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly ~snowidija~ Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 imash neke slike/snimke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAN O WAR Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Deder (pardon, bleker) prosvetli me...kako njihove stvari postaju bolje sa svakim albumom? Prvo nisam bleker. Drugo nisam reko da njihove pesme postaju bolje s vremenom, nego da postoji razlika u kvalitetu same pesme i necijim ukusima. Valjda umesh da chitash. Uzmi bilo koju pesmu sa njihovih novijih albuma pa sedni preslushaj gitare, pa pusti ponovo pa slushaj vokale, pa bubnjeve, pa aranzman pa sve to zajedno i videces koliko je tu truda ulozeno. A onda probaj sam da napravish tako nesto, i onda ces da shvatish da izmedju "kvaliteta" pesme i "toga dal ti se tebi ta pesma svidja" postoji velika razlika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Slazem se, ne moze se nikako mesati kvalitet i licni ukus...Mozda nam se noviji albumi manje svidjaju od starijih, ali to ne znaci da su slabog kvaliteta...Jednostavno, mi volimo drugaciji stil...Mislim, meni se svidjaju i noviji albumi, ali objektivno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Stari radovi su snimljeni krvlju i znojem,za novije ne bih mogao isto da kazem ali opet ne mrzim ih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Prvo nisam bleker. Drugo nisam reko da njihove pesme postaju bolje s vremenom, nego da postoji razlika u kvalitetu same pesme i necijim ukusima. Valjda umesh da chitash. Uzmi bilo koju pesmu sa njihovih novijih albuma pa sedni preslushaj gitare, pa pusti ponovo pa slushaj vokale, pa bubnjeve, pa aranzman pa sve to zajedno i videces koliko je tu truda ulozeno. A onda probaj sam da napravish tako nesto, i onda ces da shvatish da izmedju "kvaliteta" pesme i "toga dal ti se tebi ta pesma svidja" postoji velika razlika. Prvo, izgleda da ti ovde ne umesh da chitash jer ja nisam rekao da su COF nekvalitetan bend nego da uspevaju da imaju sve manje kvalitetnih stvari s vremenom. Drugo, naravno da je bubanj na Midianu ili Crueltiju ili Damnationu bolji nego na Dusku ili Vampireu al' to nije mnogo teshko - jer su na prva dva bubnjarske deonice strogo prosechna izdrkavanja. Gitare, hm? Prvi albumi su black grindchine, a ovo sve shto ide dalje je valjan tresh zamaskiran simfonijskim orkestrima. Aranzhmani jesu bolji ali mjuza je sve prosechnija. Koliko kvalitetnih stvari po tvojim merilima sadrzhi Nymphetamine? Shto je skuplje to kvalitetnije? Mozhda...medjutim s vremenom stichem utisak da ipak ne uspevaju da prezhvachu neshto shto je zhvakano mnogo puta pre toga. A da li ja mogu takvo neshto da napravim je izlishno pitanje-to mozhesh da pitash za bilo shta shto je bilo koji bend ikad napravio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 ako je tebi cradle thrash sta ti je onda slayer?melodic grindcore? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 (edited) Dusk and her embrace Her Ghost in The Fog Ebony dressed for sunset The forest whispers my name Cruelty brought thee Orchids Cthulhu Dawn E ove stvari bi voleo cuti uzivo! Svaka cast za tebe Black Desire, kao prvo sto si otisao na 'cert a i sto si cuo ove pesme uzivo. Cheerz! ako je tebi cradle thrash sta ti je onda slayer?melodic grindcore? Cradle ima trash rifove a i dosta "Iron Maiden" deonica. Edited December 2, 2006 by Wolflord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAN O WAR Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Dgrejte, prvo upadash na temu sa skroz druk stavovima, sad nesto kao pokusavas da iznosish svoja mishljenja. Sto to odmah nisi uradio? Svaki veliki trud je vredan neke male paznje. Kolko ja znam tema je "Novo za staro" zar ne??? Ne slazem se sa "shto skuplje to kvalitetnije". Nymph ima par dobrih, ostalo je stvar ukusa( meni se lichno ne svidja). Aj da ne tupimo, back to maintopic. Svaka cast Desire, jebesh flashu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 ma pusti ga,nema gde da postuje pa misli ovde ce naici na grupu debila koju ce na napusi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 E da, zaboravih da dodam u listu i Nymphetamine... Ne mogu da verujem da ovaj matatrtaDgrejt moze da kaze da su bubnjevi na starim albumima izdrkavanje, ja bi pre reko da su bubnjevi na midian-u pa na dalje ograniceni kako bi bili slusljiviji i prihvatljiviji, a pogotovo na Nymphetamine...stavrno glupa izjava, bas sam sad na koncertu uporedio stare i nove pesme, sto se tice bubnjeva Nick Barker je bio i ostao neprevazidjen, ovaj novi se trudi...ali... FLasa je KVLT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Pa ako je Barker drkao bubnjeve kao sto kazes onda verovatno ne bi presao u DB isto da se izdrkava.Na starim albumima su prilicno kompleksni bubnjevi,i tehnicki i fizicki je dosta tesko,na dvd-u kad gledam masu puta pokazu adriana u kadru kako svira... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 (edited) Na starim albumima su prilicno kompleksni bubnjevi,i tehnicki i fizicki je dosta tesko,na dvd-u kad gledam masu puta pokazu adriana u kadru kako svira... To ti je merilo??? Tehnichki zahtevna svirka bubnjeva (istina, - na padovima) je npr. 'Uroboric forms' od Cynica (koji je btw. stariji dve godine od Dusk-a). Stari albumi Cradlea po tom pitanju su dobra zamena za teretanu. Over and Out! Edited December 3, 2006 by matatrtaDgrejt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 jel ti vidis da sam negde to rekao?Pa ti onda idi u teretanu i pokusaj posle da odsviras bar jednu njihovu pesmu...A kad smo vec kod teretane imas masu bendova koji imaju mnogo cvrsce bubnjeve od cof-a.npr dark funeral,gorgoroth,mayhem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Ma ok lik ne voli stare albume, zajebite rasprave o ukusima... Moram da pohvalim COF...ove nove pesme stvarno odlicno zvuce uzivo, kad sam cuo Under Huntress moon...teo sam da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts