morbid god Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 To je covjek koji je prodao Gorka i Brunhildu. Zakucajte ga na gredi Quote
morbid god Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 (edited) Satanas Vobiscum Et Spiritum Tuo Nije dzabe obrnuti krst simbol satanjara. Petar je tvorac katolicke (satanisticke) crkve koja je odgovorna za vise zlocina i svakojakih perverzija nego sto direktni jarchevi poklonici mogu i da sanjaju da ce uraditi. Edited November 23, 2009 by morbid god 3 Quote
tier_mfkr Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 BanjoKoviljac, ti veze s mozgom nemas. treba te poslati u neku zajebanu ustanovu da se lecis od metala. mislis da si uvatio boga za muda sto pises za metalsound,intervjuises(smaras) svakojake klosare posle svirki, palis se na svaki novi album svakog govnjivog benda ove planete kao neko bubuljicavo derle od 15 godina. bre skoro 30 godina u guzicu si nabio, pogledaj se nekada u ogledalo, pa se na kraju krajeva obrati cika doci. jebo te americki kapitalizam, a i krejdl - u dupe. BajnoKoviljac?! Sad si ti neko jaje sto si iz Beograda? A jos si i novinar.... Judo!!! Izdao si odane clanove foruma... Quote
morbid god Posted November 23, 2009 Report Posted November 23, 2009 Ta shupcina nikad nije ni bila Juda. Quote
Narsil Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Један од најбољих и најкомплетнијих албума свих времена. 1 Quote
morbid god Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Један од најбољих и најкомплетнијих албума свих времена. Za cistu peticu. Njihovi albumi su vise od muzike.. ja se ne mogu odlucit izmedju Cruelty i Dusk albuma, mrtva trka(i da, nezaobilazni Principles, doduse malo sirovije izdanje al opet jebacko, kao i ep VEmpire koji jebe mrtvu silu). Jes da im je imidz gadan, i da Dani Filth ide na onu stvar, al su im albumi tako dobri i konceptualni, da su prica za sebe. Ko da gledam filmove sa mracnom tematikom.. ovi zadnji albumi su tu i tamo, malo se ponavljaju, al u sustini dobro. Posebno ovaj zadnji sa Gilles de Rais-om, kakva tripcina. Quote
Narsil Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Некада су и они имали добар имиџ, са све Emperor и Darkthrone одевним стварима на себи. Ова новија остварења сам преслушавао мање више. Неке кроз маглу, а неке у целини, али није то то и не могу да сварим то што раде сада. Окренут сам том старијем периоду, као и код Satyricon-a и Marduka. Quote
morbid god Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Cradle je posle Midiana poceo malo da tandrkce, dobri su to albumi al se vidi da im je falilo inspiracije. Doduse, tu muzicku manjkavost su nadomjestali konceptualnim rjesenjima. Ali je tek poslednji album ono pravo, asocira me na Cruelty na osnovu nekih elemenata. Naravno da nije taj materijal, al nije daleko Za Satyricon se donekle slazem, novija faza im nije na nivou stare. Al opet se mogu poslusati, meni su i dalje dobri obzirom sto ocekujem od njih. Za Marduk se vec ne bih slozio, nemaju bukvalno loseg albuma, sve je to u nekim mojim imaginarnim recenzijama najmanje ocjena 4(sem ovog poslednjeg Wormwooda kojeg kotiram tu 3+). Quote
Narsil Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Мени је, рецимо, после Damnation-a све неслушљиво и не прија ми. Док старију фазу могу да обрнем колико год желиш пута и да ми не буде досадно. Satyricon је изгубио смисао као бенд и изгубио своје место у музици, што се мене тиче. Увек ћу радо пустити Nemesis Divinu, Shadowthrone, Rebel, Dark, али ништа после тога. Marduk - јбг, друже, овај нови албум ми је прилично млак, осим пар песмица (Сва срећа па те што ми добијају прелазну оцену свираку на турнеји, колико сам видео.), претходни ми је добар, али није то то. Више волим да чујем Panzer или Heaven Shall Burn. Quote
Fapril ethereal Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 plus Narsilu za Cruelty.. jbt,koje govno produkcija bubnjeva..a to je upravo ono sto je tom izdanju dalo shmek.. Quote
Fapril ethereal Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 ma odoh sad da pustim.. Quote
In The Flesh Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Skini Dusk and Her Embrace isto Quote
F4R15 Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Ma satrah se tražeći valjane linkove za The Axis of Perdition Quote
Necromortum Posted November 27, 2009 Report Posted November 27, 2009 i meni se nekako više sviđaju stare stvari sad su u nekom gothic fazonu..-.- Quote
Baal Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Ma čini ti se, pre uopšte nisu bili. Quote
Flash Of The Neon Light Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 sad su u nekom gothic fazonu..-.- Sad idu na to da ubace što više riba u svoje spotove ... Samo neka je guzice i sise zajebi tr00 bm, ja uz gothic metal drkam u šesnaest. Quote
Millosh_024 Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Cruelty brought thee orchids. Naježim se svaki put! Da, od Midian-a to više nekako nije to. Quote
Josif Visarionovič Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Zato sto je Damnation bio potpisan za Sony Ali ajde,dobili su kes pa su mogli pravi hor da dovedu za snimanje. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 (edited) The Principle Of Evil Made Flesh mi je najbolji Nije los ni Cruelty And The Best mada mi tu vokal deluje nekako isprano i previse plitko Verovali ili ne tek sam se sada nakanio da prvi put preslusam COF-ipak to nije toliko moj fah Nije lose za sada,ova dva albuma,narocito mi se svidjaju prilicno lepo uklopljene klavijature Ostali albumi su pretpostavljam njesra,ovi noviji ili ima jos sta sto valja? Edited January 13, 2010 by Full_Metal_Yakuza Quote
dimmu1 Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 preslusaj i dusk...and her embrace i midian..pa onda probaj i ove malo novije albume,mozda ti se i svide.. Quote
Millosh_024 Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Svidela mi se pesma "Temptation" pa reko da poslušam solo ove "Dirty Harry"....hmpf. Quote
Recommended Posts