Jump to content

Recommended Posts

Posted

Retko mi koji sajt ide na kurac kao metalsucks. Nevezano za ovu priču, nego uopšte, mnogo prepotentan stav imaju. Mogli bi da overe anti-humanism da vide kako se to radi.

Posted

Nisam to mislio, već je CoF toliko omražen bend da će veliki deo ljudi po defaultu da ispljuje sve što rade, čist primer je bio koncert ovde gde su svi dali ocenu na osnovu stava koji su već imali o bendu, tako oprečna mišljenja nikad do sada nisam video

Istina je ovo, ne znam koji mu je kurac.

Realno, posle onakvog oduvavanja Moonspela i Alma Mater, svi postaju smesni...

Posted
Nymphetamine je skladna pesma, Denijev vokal je tu bio odlican, Liv je doprinela melodicnosti i ne znam... ne moze da se poredi sa ovim. Nekako mi je jadno i isprano i mislim da su se udaljili jako od neke svoje price. I corpse paint sa sljokicama?! Nemojte me zezati :D

Ovo nije corpse paint, to je valjda očito. Uostalom, da li Deni izgleda kao da je pokušao da izgleda zlokobno ili mrtvo? :P

I koja je to "neka njihova priča"? Black? Death? Goth? Sympho? Bend koji je prošao kroz toliko promena sigurno nema nijednu priču osim one da sviraju šta god hoće.

• Upvote 1
Posted (edited)

Meni ove tri nove pesme zvuče sasvim doboro, ako ovakav album bude, biće mi to njihovo najbolej izdanje još od ''Midijana''.

Edited by Despot!
Posted

NEKI su to već uradili, ali za COF sumnjam da će se okrenuti tako nečem. Ipak su uvek težili usavršavanju slojevite produkcije čistog zvuka.

Posted

Stariji zvuk uvek, moderna produkcija nikad. Salim se, i moderna produkcija moze da bude ok, ponekad, mada CoF zamisljam kao bend koji to nikada ne bi uradio. Uvek su tezili da zvuce modernije i noviji albumi zvuce sasvim ok po meni..

Posted

Mislio sam da je ovo neko već kačio, odgledao sam spot pre nedelju dana. Meni je pesma totalno do jaja, melodije na gitari jebu kevu, opšti utisak je veoma pozitivan. :)

Posted

Previše sam ja star za ovaj internet. :no:

Ovo malo podseća na Thornography. Prvi deo koji se čuje zvuči kao da je već u pitanju zaključak pesme, neki katarzički trenutak, ali onda prevari. Malo blaže od do sada objavljenih pesama i semplova, ali još uvek dobro.