Black desire Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Ma odlicno je, album treba da bude razlicit, nije fora da sve bude brzo i brutalno. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 (edited) cradle of filth - trenutno najgej pojam na planeti. Mada,zanimljiv mi je bio Dani sa zadnjim intervju Discuss: History of Band.U jednom dijelu se otvorio da kaže nešto o njegovim ličnim vjerovanjima.I krenuo je sa nekim konceptom mentalne filosofije sa spojem luceferijanstva ali koji nije satanizam! tj. on ga ne bi nazvao tako,onda je to pomiješao sa nisam siguran kojom vrstom mitologije i na kraju sve to sadrži u sebi djelove svih religja i vjerkih sistema.Optimistično nema šta. Edited October 18, 2010 by SixStepsOnTheMoon 2 Quote
Talvi Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 cradle of filth - trenutno najgej pojam na planeti. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 (edited) Šta je tu gej? Edited October 18, 2010 by SixStepsOnTheMoon Quote
Guest Шејтанов Чобан Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Никад ми неће бити јасни људи који дођу на тему само да би написали да је нешто геј или да је срање Quote
SixStepsOnTheMoon Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Ne ja sam pored toga što je činjenično stanje napisao i Dani-jevu izjavu,koja po mom ličnom ubijeđenju ne pravi neki veliki smisao. Quote
Guest Шејтанов Чобан Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 А ово што то пишеш иначе прави смисао. Дивота Quote
SixStepsOnTheMoon Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Ih,pa gdje ti je osjećaj za warriors/vikinšku romantiku i nostalgiju u borbi protiv zla Quote
Talvi Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Razumeo bih ja da se Ensiferum tako slikaju, ali uz ovo mi ne ide nikako. Quote
Xibir Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Никад ми неће бити јасни људи који дођу на тему само да би написали да је нешто геј или да је срање Brate pa to rade samo neki pederi, neki drogirasi!!! )))) Quote
Novaliis Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 CoF prelazi u pagan metal vode? Quote
Lou Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Cradle of Filth frontman reveals exclusive details on orchestral album In an interview this morning with Cradle Of Filth frontman, Dani Filth, he went into detail about working on a subsequent release that will follow Darkly, Darkly, Venus Aversa. "...We are putting the finishing touches on an orchestral album that we have been working on called Midnight And The Labyrinth. It is basically tracks from our first four records but just done as purely orchestral. It is like soundtrack music and it is really cool." Dani Filth went on to say "Most of it is recorded. We just need to add some choir and female vocals for narrations. It will be a mixture of us and a orchestral though. We are also going to add some cello. We need more cello in there for that deep resonating. We hope to finish it all off. It won't be every bodies cup of tea. We might have an exclusive bonus track on their with guns blazing and all. This won’t be elevator music though." Kompletan intervju sa Denijem Quote
Novaliis Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Zvuci zanimljivo, prvo sam pomislio da snimaju nov album sa okrestrom i pomislio, evo i oni poceli, ali ovu su dakle obrade prvih pesama. Kul. Quote
Talvi Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 The Scorched Earth Orchestra su već uradili neke Cradle pesme u sličnom fazonu, samo sa mnogo manjim budžetom, naravno. http://www.youtube.com/watch?v=-dS67wkhGdw Quote
Lou Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Zvuci zanimljivo, prvo sam pomislio da snimaju nov album sa okrestrom i pomislio, evo i oni poceli, ali ovu su dakle obrade prvih pesama. Kul. Kako to "počeli"? Koristili su i orkestar i hor ranije. Quote
Novaliis Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Nisam ja toliko slusao CoF poslednjih godina. Jos se privikavam. Quote
Grobodan Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 It is basically tracks from our first four records but just done as purely orchestral. O ne Bože, dokle više. Ima li neki bend ovih dana inspiraciju ili se samo reciklira? Quote
Talvi Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Ima li neki bend ovih dana inspiraciju http://www.yumetal.net/forum/topic/37760-black-n-roll/page__view__findpost__p__2256055 Quote
Grobodan Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Znao sam bez kliktanja ko je stvarno, svaka čast momcima. Quote
Novaliis Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 O ne Bože, dokle više. Ima li neki bend ovih dana inspiraciju ili se samo reciklira? Brate, ako dosad nisi, nabavi Evilfeast, stari dobri ambient atmospheric black metal, u najboljem izdanju. Pre svega Lost Horizons of Wisdom iz 2008., ja sam ostao bez teksta kako je dobro. A u pitanju je jbn one-man projekat iz Poljske.. Quote
Black desire Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 I Brajdi, i Cof, jos Anatema da provoza prva 2 albuma...njah Quote
Recommended Posts